• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kamu yönetimi mezunları buraya:)

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
arkadaşlar aranızda kamu yönetimi okuyup devlete atanan varmı hangi konumda çalışıyorsunuz nerelerde çalışıyorsunuz

be varım ama işimiz zor tatlım... sen neler yapmayı düşünüyorsun?

be varım ama işimiz zor tatlım... sen neler yapmayı düşünüyorsun?
ben uluslarası ilişkilere kaydoldum cnm halkla ilişkilerden vazgeçip doğrumu yaptım bilemiyorum ben yürüme engelliyim şuan önlisans büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum özürlü memur seçme sınavına girdim 70 aldım atanmayı bekliyorum atanırsam yükselebilmek için lisans okumak istedim uluslarası ilişkiler ve kamu yönetimi arasında kaldım uluslarası ilişkileri seçtim doğrumu yaptım bilemiyorm

ben uluslarası ilişkilere kaydoldum cnm halkla ilişkilerden vazgeçip doğrumu yaptım bilemiyorum ben yürüme engelliyim şuan önlisans büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum özürlü memur seçme sınavına girdim 70 aldım atanmayı bekliyorum atanırsam yükselebilmek için lisans okumak istedim uluslarası ilişkiler ve kamu yönetimi arasında kaldım uluslarası ilişkileri seçtim doğrumu yaptım bilemiyorm

merhaba canım öncelikle inşallah atanırsın :34:... seçtiğin bölüme gelince güzel bir bölüm zaten devlet istiyorsan İİBF nin hepsi aynı bana kalırsa zaten çalışınca istediğin şeyi yaparsın... bende çok kararsızım ne yapıcagımı bilmiyorum çalışmak ta istemiyorum:47: en büyük sorunum bu çalışmamak ... allah hepimiz için hayırlısını versin...

merhaba canım öncelikle inşallah atanırsın :34:... seçtiğin bölüme gelince güzel bir bölüm zaten devlet istiyorsan İİBF nin hepsi aynı bana kalırsa zaten çalışınca istediğin şeyi yaparsın... bende çok kararsızım ne yapıcagımı bilmiyorum çalışmak ta istemiyorum:47: en büyük sorunum bu çalışmamak ... allah hepimiz için hayırlısını versin...
sağol cnm benim neden çalışmak istemiyorsun evlimisin ekonomik durumun falan iyimi

Ben de Kamu Yönetimi mezunuyum..Alanımda yüksek lisansım da var. Lakin ne işe yarıyor..Koca bir HİÇ..Belediyede çalışmışlığım var. Personel nasıl alınıyor, neye göre seçiliyor gözlerimle gördüm, yaşadım..Açıkcası da bezdim..Uğraşmıyorum bile devlet kadrosu için artık..Kaliteli değil 'yanlı' olmak gerekiyor basamak atlayabilmek için ki prensiplerime ters tamamen.. Ama bölüme emek veren herkesin bu devlette görev almasını yürekten diliyorum.Çünkü gerçekten hak eden esasında biziz..

Ben de Kamu Yönetimi mezunuyum..Alanımda yüksek lisansım da var. Lakin ne işe yarıyor..Koca bir HİÇ..Belediyede çalışmışlığım var. Personel nasıl alınıyor, neye göre seçiliyor gözlerimle gördüm, yaşadım..Açıkcası da bezdim..Uğraşmıyorum bile devlet kadrosu için artık..Kaliteli değil 'yanlı' olmak gerekiyor basamak atlayabilmek için ki prensiplerime ters tamamen.. Ama bölüme emek veren herkesin bu devlette görev almasını yürekten diliyorum.Çünkü gerçekten hak eden esasında biziz..
allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun cnm

ben kamu yönetimi mezunuyum.devlet bankasında çalışıyorum ama kpss den atanmayı denicem 2014 kpss de inşallah bakalım :)

bende kamu yönetimini bu sene bitirdim.gel gelelim ki üniversiteli işşiz olarak evde oturuyorum:( kamu yönetimi mezunu olup bankalarda çalışan arkadaşlar var mı?

Aynen öle benim öz dedem torpille ortaokul mezunu amcamı belediyeye soktu.ben kadınım diye beni takmıyolar istememde zaten torpil falan bence şerefsizce...

1 sene önce mezun oldum.kamu yönetimi mezunuyum babamın iş yerinde muhasebecilik yapıyorum..
hergün patlıyorum burda aile şirketi olduğu için çok zorlanıyorum.
babam ve eşim devamlı baskı yapıyorlar kpssye çalışmam için ama çalışmıyorum.
çünkü bende insanım hem işte çalışmak hem ev hanımlığı yapmak hemde ders çalışmak bana ağır gelecek biliyorum.
kendimi arafta gibi hissediyorum:50::50:

Ben de Kamu Yönetimi mezunuyum.Mezun olalı 1 yıl olacak.Başta devlette çalışmayı istemediğim için özel sektörde iş başvuruları yaptım.Ancak şimdi Kpss'ye hazırlanıyorum.Bu bölümde okuyup farklı alanlarda çalışanlar var mı acaba?

bende kamu yönetimi mezubuyum 4 yıllık amaa kpss de puanım yetmedi dolayısyla artık sınwlara grmektende bıktm torplde olmayınca zaten vay haline..

grmediğim iş sektörü kalmadı.. en son kargoda çalştktan snra şimdi bi özel şirketteym...

yanii sunç itibariyle bu bölümü okuyanın aklı yoktr bnm gbii :52:

Ben de kamu yönetimi mezunuyum 3 yıl oldu mezun olalı 2014 kpss puanım çok kötü pazar günü halkbankası sınaına girdim bakalım kazanabilecek miyim inş kazanırım bir de mülakat süreci var maddi ve manevi olarak çalışırsam çok mutlu olacağım bir yıllık evliyim eşime de yardımcı olmak istiyorum.

Back