Bizde kamera sensör ihtiyacını ben karşıladığım için hiç bi fikrim yok.1 tane kamera aldım ertesi gün iade ettim acayip karışık işler...
yoyko excalibur
Ben xiaomi aldım. Telefondan izlemek için. Ama telefonu kullanamıyorum bu durumda.
O sebeple wifi bağlantılı değil, kendi ebeveyn monitörlü modellere bakmanızı öneririm.Kazen abi bu cihazlar iyi de hacker durumu da varmış sonuçta çocuk odası sürekli yabancı birinin izleyebileceği fikri beni soğuttu
Bende xiomi aldım telefondan bakıp kontrol etmek için hatta 4K olması çok net sesin gelmesi fln çok hoşuma gitti ama dediğinizi anlamadım telefon nasıl ıptal oluyor ?işte benimde anlatmak istediğim tamda bu ....
ya da telefondan bağlanınca ebeveyn ekranı bağlanamıyor?
eee ben ne anladım bu işten, bunlar yaşandıkça karşımıza geldiği için bu yazıyı hazırlıyorum ve sizlerden görüş alıyorum. Bu tür cihaz alacaklar bu önemli ayrıntıları bilsinler. Cepten izleyeceklerse cep iptal oluyor bunu unutmasınlar. Birde çok matah bir özellik gibi bunu sunmuşlar
Almayı düşünüyorum dediğiniz modellere bakayım en iyisiO sebeple wifi bağlantılı değil, kendi ebeveyn monitörlü modellere bakmanızı öneririm.
Telefondan izlemek çok sıkıntılı bana göre.
Bu konuda marka önerisi, tecrübesi olanlar varsa yazarsa sevinirimO sebeple wifi bağlantılı değil, kendi ebeveyn monitörlü modellere bakmanızı öneririm.
Telefondan izlemek çok sıkıntılı bana göre.
Yok yok biz kandık aldıkişte benimde anlatmak istediğim tamda bu ....
ya da telefondan bağlanınca ebeveyn ekranı bağlanamıyor?
eee ben ne anladım bu işten, bunlar yaşandıkça karşımıza geldiği için bu yazıyı hazırlıyorum ve sizlerden görüş alıyorum. Bu tür cihaz alacaklar bu önemli ayrıntıları bilsinler. Cepten izleyeceklerse cep iptal oluyor bunu unutmasınlar. Birde çok matah bir özellik gibi bunu sunmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?