• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamer Genç'ten haddini aşan tepki

Olayin icerigini cok bilmiyorum, pekte merak etmedim zaten de, bence konu sahibinin alıntıladığı haberdeki tepkiler süpermiş :1:
"Ben milletvekiliyim, dokunamazsınız" cümlesinde resmen ölüyordum gülmekten, e şimdi adam haklı. Bu bahaneyle nelere, kimlere dokunulmuyor. Ona da korumalar dokunamaz, itip kakamaz.
Bir de chp'den gelen çay ikramı da çok komik :1: Koca koca adamlar, çocuk gibi devamlı birbirleriyle uğraşıyor

Olayin icerigini cok bilmiyorum, pekte merak etmedim zaten de, bence konu sahibinin alıntıladığı haberdeki tepkiler süpermiş :1:
"Ben milletvekiliyim, dokunamazsınız" cümlesinde resmen ölüyordum gülmekten, e şimdi adam haklı. Bu bahaneyle nelere, kimlere dokunulmuyor. Ona da korumalar dokunamaz, itip kakamaz.
Bir de chp'den gelen çay ikramı da çok komik :1: Koca koca adamlar, çocuk gibi devamlı birbirleriyle uğraşıyor

ben doktorum açılın der gibi,:1: haberi okuyunca dikkatimi çeken o cümle oldu zaten, çok ironik aslında anlayana:13:

kamer genç klasiği...alıştık gülüp geçiyorum adama pardon dokunulmaz olan milletvekiline...
başbakanın eşi olarak orda konuşma yapmasını neden hazmedemiyorlar.şimdiye kadar her yerde başbakan eşleri TC yi temsil etmek için konuşurlar,ülkemizi temsil ederler.ama emine erdoğan olunca 'sen hangi sıfatla konuşuyorsun' demek çok büyük bi terbiyesizlik...

bide protesto eden akpli bayanlara çay ikram eden chpliler? olay çok trajikomik..kamer genç partisinden bile destek göremezken neden bu kadar gözönünde ve herşeye burnunu karıştırıyo anlamıyorum gerçekten...:50: olmadı kamer genç..gerçi sen şimdiye kadar neyi düzgün yaptın ki...

Bu güne kadar ülkemize bir su damlası kadar dahi fayda sağlayamamış bir millet vekili kimi temsil ediyosa :9::9:

Devlet sanki bir ailenin tekelinde gibi davranılmıyor mu? Ailenin her bireyinin bir görevi var.

Kamer Genç'in saygısızlığını yok sayamicam. Her zaman olduğu gibi çenesi düşmüş işte. Kendisinin de pek bir sıfatı olduğu söylenemez.

Japon Milli Günü mü her ne haltsa orada bir konuşma talep edilmiş diye es geçiyorum. Ama başbakanın Emine ve Sümeyye Erdoğan'ı her yerde önplana çıkarma arzusunu anlayamıyorum.

Back