Bana göre sonuna kadar haksız ve yersiz bi tepki verdi Kamer Genç.
Ama tüm Akpli vekillerin can siparane savunmaya geçmesi de Avni Cos olayından sonra en hafif tabiriyle ikiyüzlülüktür.
Keşke hükümet vatandaşına da aynı saygıya layık görse
olay bi jest asılnda. Marmarayın açılışında Japon büyükelçiliğine Ertuğrul fırkateyni ile ilgili bir sergi düzenleniyo ve Japon Başbakanın eşi bir konuşma yapıyor.Ardından Yine büyükeliçilik Japonların milli günü için bir program düzenliyo ve Emine Erdoğan dan bir konuşma istiyorlar. Olaydan habersiz Kamer Genç çok bozuluyo ve kürsüye yürüyorKAMER GENÇ'TEN AÇIKLAMA
Kamer genç Twitter'da olay hakkında konuştu. Genç, "Bu akşam Japon Büyük Elçiliğinin resepsiyonuna katıldım. Elçinin konuşmasından sonra TC adına Emine Erdoğan konuşmaya başladı. Emine'nin TC'yi temsil niteliği olmadığını Taner Yıldız varken neden konuştuğunu sordum korumalar ve Taner üstüme saldırdı.TBMM de hesabını soracağım" dedi. gazetevatan
japon milli günü nedir ya
bizim milli günlerimizi bu kadar önemseseler keşke
KAMER GENÇ'TEN AÇIKLAMA
Kamer genç Twitter'da olay hakkında konuştu. Genç, "Bu akşam Japon Büyük Elçiliğinin resepsiyonuna katıldım. Elçinin konuşmasından sonra TC adına Emine Erdoğan konuşmaya başladı. Emine'nin TC'yi temsil niteliği olmadığını Taner Yıldız varken neden konuştuğunu sordum korumalar ve Taner üstüme saldırdı.TBMM de hesabını soracağım" dedi. gazetevatan
japon milli günü nedir ya
bizim milli günlerimizi bu kadar önemseseler keşke
olay bi jest asılnda. Marmarayın açılışında Japon büyükelçiliğine Ertuğrul fırkateyni ile ilgili bir sergi düzenleniyo ve Japon Başbakanın eşi bir konuşma yapıyor.Ardından Yine büyükeliçilik Japonların milli günü için bir program düzenliyo ve Emine Erdoğan dan bir konuşma istiyorlar. Olaydan habersiz Kamer Genç çok bozuluyo ve kürsüye yürüyor
gündemden bihaber, oraya niçin toplanıldığından bihaber , ayakta zor duruyor , neden ayakta zor durduğu da belli ... bir kamer genç klasiği...
gündemden bihaber, oraya niçin toplanıldığından bihaber , ayakta zor duruyor , neden ayakta zor durduğu da belli ... bir kamer genç klasiği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?