• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamer Genç'ten haddini aşan tepki

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Japon Milli Günü'nde tartışma yaşandı. CHP Milletvekili Kamer Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşması sırasında Erdoğan'a tepki gösterdi.

Genç; Sen hangi sıfatla burada bu kadar konuşuyorsun" sözleri üzerine Genç'e Erdoğan'ın korumaları müdahele etti. Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Terbiyesizleşme bu kadar" diyerek Genç'e tepki gösterdi. Erdoğan'ın korumaları Genç'i kürsüden uzaklaştırdı. Bu esnada Genç, "Ben milletvekiliyim dokunamazsınız" dedi.

Öte Yandan; Kamer Genç'i protesto eden Ak Partili kadınlara CHP'den çay ikramı yapıldı.
CHP İzmir İl Başkanlığı, bina önünde Kamer Genç'i protesto eden Ak Partili kadınlara çay ikram etti. Çayı içen kadınlar, "Size göre farklı olan kadınların böyle yerlerde olmasını hazmedemiyorsunuz, hazımsızlık ilacı alın" dedi.

Sözcü ise olayı;Kamer Genç’e büyük destek! şeklinde okurlarına duyurdu.

İşte Sözcünün yer verdiği bazı tweetler

Genç’e gelen mesajlardan bazıları şöyle:
@ttractacus
Vali Coş’u yedirmeyiz diyenler Kamer Genç’i yemek istiyorlar..Üstelik Kamer Genç vatandaşa değil devlet ciddiyetsizliğine tepki gösterirken.
@yedincideniz
Ve kamer genc adamsın .. Hakikaten emine erdoğan’ın ne isi var da çıkıp konusma yapıyor ? Kim ona bizi temsil yetkisi verdi ????
@burakisiksoy
kamer genc sonuna kadar hakli. e.erdogan Turkiye’yi ne olarak temsil ediyor da konusma yapiyor.
@ruqiada

kaynaklar; Kanal 7, radikal, sözcü

Son düzenleme:
Bana göre sonuna kadar haksız ve yersiz bi tepki verdi Kamer Genç.

Ama tüm Akpli vekillerin can siparane savunmaya geçmesi de Avni Cos olayından sonra en hafif tabiriyle ikiyüzlülüktür.
Keşke hükümet vatandaşına da aynı saygıya layık görse

KAMER GENÇ'TEN AÇIKLAMA

Kamer genç Twitter'da olay hakkında konuştu. Genç, "Bu akşam Japon Büyük Elçiliğinin resepsiyonuna katıldım. Elçinin konuşmasından sonra TC adına Emine Erdoğan konuşmaya başladı. Emine'nin TC'yi temsil niteliği olmadığını Taner Yıldız varken neden konuştuğunu sordum korumalar ve Taner üstüme saldırdı.TBMM de hesabını soracağım" dedi. gazetevatan

japon milli günü nedir ya:27::27:

bizim milli günlerimizi bu kadar önemseseler keşke

Son düzenleme:
Bana göre sonuna kadar haksız ve yersiz bi tepki verdi Kamer Genç.

Ama tüm Akpli vekillerin can siparane savunmaya geçmesi de Avni Cos olayından sonra en hafif tabiriyle ikiyüzlülüktür.
Keşke hükümet vatandaşına da aynı saygıya layık görse

sınırı aşan savunmaya yalakalık diyoruz

Son düzenleme:
KAMER GENÇ'TEN AÇIKLAMA

Kamer genç Twitter'da olay hakkında konuştu. Genç, "Bu akşam Japon Büyük Elçiliğinin resepsiyonuna katıldım. Elçinin konuşmasından sonra TC adına Emine Erdoğan konuşmaya başladı. Emine'nin TC'yi temsil niteliği olmadığını Taner Yıldız varken neden konuştuğunu sordum korumalar ve Taner üstüme saldırdı.TBMM de hesabını soracağım" dedi. gazetevatan

olay bi jest asılnda. Marmarayın açılışında Japon büyükelçiliğine Ertuğrul fırkateyni ile ilgili bir sergi düzenleniyo ve Japon Başbakanın eşi bir konuşma yapıyor.Ardından Yine büyükeliçilik Japonların milli günü için bir program düzenliyo ve Emine Erdoğan dan bir konuşma istiyorlar. Olaydan habersiz Kamer Genç çok bozuluyo ve kürsüye yürüyor

Kılıçdaroğlu: Genç’in müdahalesi doğru değil
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın konuşmasına yaptığı sözlü müdahaleyi doğru bulmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın konuşmasına yaptığı sözlü müdahaleyi değerlendirdi.

Müdahaleyi doğru bulmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: "Hanımefendinin konuşmasına müdahale etmek doğru değildir. Bir kadının konuşmasına müdahale etmek doğru değildir. Japonya Büyükelçiliği'nde yapılan toplantı, Japonya'nın topraklarında yapılmış bir toplantı sayılır. Yani Japonya Büyükelçiliği, Japonya egemenliğinin olduğu yerdir.

Dolayısıyla müdahale doğru değildir ama bir gerçek daha var; Kamer Genç'e yapılan müdahale de doğru değildir. Oradaki polisler tarafından yapılan müdahale de doğru değildir. Yani iki ayrı yanlış var, iki yanlıştan bir doğru çıkmadı. İşin özeti bu."
Kılıçdaroğlu, Kamer Genç hakkında disiplin sürecinin işletilip işletilmeyeceği sorusunu ise "Bu, grupla ilgili bir olay" diye yanıtladı.

Kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/id/254825

Ahhhh ahhhh.
Su forumda kadin haklari, kadin haklari diye bagiran insanlarin simdi bu olayi tasvip etmesi ne kadarda trajikomik.
Türkler icin düzenlenen bir gecede, japon basbakaninin esi bir konusma yapmisti.
Buna karsilik, japon günündede JAPON YETKILILERI , Emine Erdogan nin bir konusma yapmasini istemis.
Kendi elciliklerinde, kendilerine ait bir toplantida, kendi istekleri üzerine.

Gelin görün ki bir bayani, büyük ihtimalle yine basindaki örtü dolayisi ile o konusmayi yapmaya layik görmeyen bir sözde vekil ve ona alkis tutan KADINlar!.

Kadinlarin kendi hakki sözkonusu iken bile idolojim saolsun tavri takdire sayan:))

Son düzenleme:
Tamam hareket yanlış, çok yanlış, çok çok çok çok çok yanlış, her neyse... Fakat kadın haklarıyla alakası ne?
Ben konunun kadınlara saldırıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. "Sıfatınız ne" diye sataştı orda, bu konuşmayı neden KADIN yapıyor diye saldırmadı ki?

Olayı çarpıtmayalım lütfen.

olayı yapan kamer genç
ahlak seviyesi belli insanlıktan nasibini almamış
mecliste kendisini görmekten son derece utanç duyduğum biri
yine ona yakışacak bir davranış yaptı!!!

Carpitildigi falan yok.
Hareketin arkasindaki sebebi ortaya koymak var:)
Gecmistede bircok Cumhurbaskani ve Basbakan esleri cesitli toplantilarda konusma yapmislardir.
Üstelik bu yapilan konusma, karsi tarafin istegi üzerine yapilmakta.
Kendi elciliklerinde, kendi sectikleri insan konusur, kim karisabilir, isgüzar ve kendini bilmezlerden baska.
Adam ister vatandas Ahmet Efendiyi konusturur, ister basbakanin esini kime ne.
Burada, basindaki örtüden dolayi saygisizlik yapilan bir kadin var.
Buda kadinlarin giyim kusamina karsi hazimsizlik, kisitlama icgüdüsü ve saygisizligin disa vurumudur!

KAMER GENÇ'TEN AÇIKLAMA

Aynı şeyi yazacaktım aşağı indikçe yorumunu gördüm..
Nedir japon milli günü?

Hanımefendi son günlerde her protokolde boy gösteriyor maşallah..Ayrıca ben "büyük terbiyesizlik" ya da "haddi aşan tepki" göremedim..

Kamer Gencin akpli milletvekilleri tarafından devamlı tehdit edilmesi, ölmüş annesine küfür edilmesi nedir? Haddi aşan övgüler mi?

olay bi jest asılnda. Marmarayın açılışında Japon büyükelçiliğine Ertuğrul fırkateyni ile ilgili bir sergi düzenleniyo ve Japon Başbakanın eşi bir konuşma yapıyor.Ardından Yine büyükeliçilik Japonların milli günü için bir program düzenliyo ve Emine Erdoğan dan bir konuşma istiyorlar. Olaydan habersiz Kamer Genç çok bozuluyo ve kürsüye yürüyor

Özellikle Emine Erdoğan'dan konuşma yapması isteniyor,Kamer bey'de ne sıfatla konuşuyorsunuz diyor :1: belliki durumdan bihaber.Mekanın günün bi önemi yok esasen.Başbakanın eşi bir konuşma yapıyor,yanlış kişi olduğunu düşünüyorsan programdan sonra yorumunu yaparsın böyle dan diye atlamakta nedir.Ne demesini bekliyordu acaba " tamam Kamer bey ineyim öyleyse" mi :20:

Lütfen konuyu baş örtüsü meselesine bağlamayalım, milletvekilinin yaptığı yanlıştır ama olayın baş örtüsüyle uzaktan yakından alakası yok. Milletvekilimizin tepkisi partiye, zira daha önce de Sayın Fatma Şahin'e bir çıkışı olmuştu, Fatma Şahin baş örtülü değil.

Konuyu olduğu gibi yorumlarsak, farklı mecralara çekmezsek iyi olur...

gündemden bihaber, oraya niçin toplanıldığından bihaber , ayakta zor duruyor , neden ayakta zor durduğu da belli ... bir kamer genç klasiği...

Kamer Genç i sevmem de 74 yaşındaki adamı itelemek küfretmek daha vahim görünüyor.......akp milletvekilleri gazeteciler hepsi yaranmak için sıraya girdi
Sanırsın ki çok feministler kadınlara çok saygılılar........akp miilletvekili şamil tayyarın fazıl say a seni annen hangi meyhanede dünyaya getirdi küfrü.........akp milletvekili zeyid aslanın gazeteci kadına senin bacak aranı çeksem mi muhabbeti.................başbakanımızın ananı da al git serzenişi..............seviyeyi tüm çıplaklığıyla ortaya koymaktadır.........üstelik bunlar içki içmeden medyaya yansıyanlar.................kafa bir milyon

Back