Bende hiç işe yaramadı ya şuan karşımda duruyor bana bakıyor hatta 2. şişesi ama banamısın demedi çok üzgünüm
Allah Allah, üzüldüm cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç işe yaramadı ya şuan karşımda duruyor bana bakıyor hatta 2. şişesi ama banamısın demedi çok üzgünüm
Aslında var akrilik, jel, diping gibi tırnak çeşitleri ama oldukça maliyetli :26:
tırnak çeşidi derken canım? protez gibi mi?
bana bi satıcı oje gibi sürülen kuruyuncada tabaka oluşturan bant yapıştırmışsın gibi olan bi ürün vardı ama bizde yok adını da hatırlamıyorum dedi, bir sürü yere sordum bilmiyoruz dediler((
Eki Görüntüle 377811
Herkes tırnakların güçsüzlüğünden dert yanıyor sanırım. :26::26:
Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmem ama gözüme çarpmadı ben de paylaşmak istedim.
Blog sitelerinde sık sık gezenler bilirler; herkesin büyük övgüyle bahsettiği bir ürün bu.
Tırnak uzatmayı, oje kullanmayı seven biriyim. Maalesef ki tırnaklarımla başım büyük dertteydi bu şahane şeyle tanışmadan önce. Çok güçsüz, sürekli kırılan, kat kat soyulan tırnaklara sahip bir insandım. Bu nedenle belirli aralıklarla tırnaklarımı kısaltmam kendine gelene kadar kesinlikle oje kullanmamam gerekiyordu Bu durum çok sıkıcı gelmeye başladı ve birçok yol denememe rağmen hiçbiri çözüm olmadı; taaki bu şekercikle tanıştığım güne kadar
Ürünün kullanım bilgileri zaten fotoğrafta yer alıyor. Ben ilk 3 gün boyunca her akşam yeniledim (akşamları asetonla silip yenisini sürdüm) daha 2. gün etkisini hissetmeye başladım. Daha sonra 1 gün arayla yenilemeye devam ettim ve şimdi sağlıklı uzun tırnaklarımla mutluyum
Her yolu denedim ama tırnaklarım hala çok güçsüz diyen biriyle karşılaşırsanız kesinlikle Kalyon Tırnak Besleyici ile tanışmamıştır; tavsiye edin
Sadece 3.5 TLcik
bunu duymustum fakat heryerde satılmıyormus nerde bulabilirim?
kullanmaya yeni başladım 2 günde 1 sürdüm, her sürüşte tırnağı asetonla temizleyip mi uygulamak gerek? birde tırnaklarım havasız kalmıs gibi hissediyorum mor oldular çünkü
asetonda tırnağı yıpratıyor ama..aslında bir süredir oje sürmüyorum kalyondan oldu sanki bu hafif morluk
Eki Görüntüle 600593
Canım asetonsuz oje temizleyicisi olmaz ojeyi asetondan baska cözen madde yok ki :) dediğin gibi biraz cilasız kalsın bakalım tesekkr ederm