Ben de kalyonla yeni tanışanlardanım ve 2 gündür sürüyorum, bugün astar gibi ojenin altına sürdüm, hem sade sürdüğümde de çok hoş duruyor, diğer parlatıcılar gibi değil beyaz ve sağlıklı görünüyor tırnaklarım..Hadi bakalım uzasın sağlıklı tırnaklar
Ben de kalyonla yeni tanışanlardanım ve 2 gündür sürüyorum, bugün astar gibi ojenin altına sürdüm, hem sade sürdüğümde de çok hoş duruyor, diğer parlatıcılar gibi değil beyaz ve sağlıklı görünüyor tırnaklarım..Hadi bakalım uzasın sağlıklı tırnaklar
Sen kullanalı ne kadar oluyor canım? Şuanda bayağı farketmiştir umarım eskisine nazaranBenim tırnaklar kırılıyor sürekli, oraya buraya batıyor, yumuşak yapıda bir de iki bulaşık yıkamaya gelmiyor bir bakıyorum kat kat gidiveriyor, hevesim de kursağımda kalıyor İnşallah ben de faydasını görürüm hadi bakalım :)
ayy hemen almalıyım, benim de tırnaklarım kat kat soyuluyor maalesef :/ teşekkürler önerin için :)
her kozmetikte olurmuu ayy bende bu konuda çoz muzdariptim şimdi sevindim konu açılımı için teşekkürlerrr.
ojenin altına sürebilirz demi canım
ya bu çok süper bişeymiş yaa nasıl duymamışm ben daha önce
saol mervecim sayende artık tıranaklarım istediğim gibi olcaak
kızlar bende kalyon kullanıorum nerdeyse yarısına geldim ama çok fark göremedim yanlış mı uyguluorum die düşünmeye başladım 3-4 günde bir yeniliorum bazen tıranak hava alsın die bi gece sürmeden yatıorum ama yinede çok sert değiller ben tırnak yeme alışkanlığımı 2-3 aydır bıraktım bundan kaynaklı olablr mi:S
canım öncelikle kendi kullanım şeklimi anlatmak istiyorum. benim tırnaklarım kendimi bildim bileli çok ince ve çok sık oje kullanıyorum neredeyse hiç çıkarmıyorum diyebilirim; bu nedenle tırnaklarım havasız kalıyor ve kat kat soyulmaya başlıyor. ben ilk gün tırnaklarımı kısacık kestim asetonla iyice sildim oje kalıntıları hiçbir şekilde kalmasın diye tırnaklarım tamamen kuruduğunda sürdüm saat 19:00 falandı. ertesi gün yine aynı saatte aseton ile çıkardım ve tekrar sürdüm. 3 gün üst üste tekrarladım aynı işlemi. 3. gün sürdükten sonra ertesin değilde sonraki gün yani 1 gün ara ile tekrarladım. 1 haftayı tamamladıktan sonra 2 gün ara ile tekrarlamaya devam ettim. şimdi tırnaklarım ilk günkünden çoooook farklı ve güçlü. normalde elimi bir yere çarptığım an bile hemencik kırılıyordu tırnaklarım şimdi hiçbir sorunum yok hatta bastırıyorum uç kısımlarına bükülme vs hiçbir şey olmuyor.
benim dediğim şekilde kullanmaya devam et istersen. bir de tırnak yiyen insanlarda tırnaklar uzamadığı için güçsüzleşiyor ve toparlamak çok zor; kardeşimden biliyorum. bence pes etmeden devam et etkisini mutlaka göreceksin. ama tırnaklarını çok fazla uzatma bu sırada, ne çok kısa ne çok uzun olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?