kalpte ve bagirsakta parlaklık

ecrinnszonmzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
1
0
1
24
20 haftalık hamileyim bugun ultrasonda kalbinde ve bagirsaginda parlaklik var dedi doktor ama son aylarda geciyor dedi peritonoloji gibi biyere gidin dedi randevu alicaz basina gelen var mi ne demek bu kalbinde ve bagirsaginda parlaklik dowm sendromulu diyorlar internette

Genellikle geçiyor canım hiç üzülme

Benim de bir arkadaşıma aynı şeyleri söylediler günleri zehir gibi geçti daha sonra kayboldu belki de yanlış bakmislardi cocugu turp gibi maşallah içinizi ferah tutun

Merhaba ben de aynı durumdayım fetal DNA sonucu bekliyorum bebeğiniz şu an nasıl acaba? İnşallah çok iyisinizdir

Şu an 20 haftalığız. evet önce bağırsakta parlaklık görüldü amniyosentez önerdi istemeyince fetal DNA yaptırdık sonuçlar çıkmadı eli kulağındadır son gittiğimde bağırsaktaki devam ediyordu kalpte de var dedi
Kaç haftalık bebeğiniz? Hem kalp hem bağırsakta mı var? Dr kendi mi fetal dna istedi?

Bizimde kalpte 2 mm boyutunda çıktı

Sendrom var mı bebeğinizde sağlıklı mı?
Kalp damarlarında farklı bir sorun gözükmediği için doktor doğuma kadar geçeceğini belirtti, farklı dr da gidip fikir aldık korkulacak bir şey değil doğuma kadar %95 oranında geçer dedi.

Kalp damarlarında farklı bir sorun gözükmediği için doktor doğuma kadar geçeceğini belirtti, farklı dr da gidip fikir aldık korkulacak bir şey değil doğuma kadar %95 oranında geçer dedi.
Allah sağ salim hayırla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…