Canım benim tabiki her gebelik farklı öncelikle bunu söyleyeyim. Zaten bu konuyu da ben açtım. Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum inan bana . Burdan bir kaç arkadaş özelden de yazıştık ardarda doğumlarımızı yaptık we Allaha çok şükür herşey gayet normal oldu.Ama ben o kadar içselleştirmişim ki bı durumu nerdeyse bir 10 gün bebeğime sendromu war mı böyle mi şöylemi diye baktım. Hepimizin bebekleri sağlıklı tabi şimdilik ileride başımıza ne gelir bilemeyiz. Ama bize söylenen down sendromu durumuyla karşılaşmadık.lütfen sen de bu derece yaşama bu durumu kendini rahatlatmaya bak birşey olmayacak zaten Bu soft marker denilen bir belirteç sana tawsiyem istanbuldaysan iyi bir perinatoloğa gitmen, gebeliğini yaşa diyeceğim ama mümkün olmuyor kendimden biliyorum Allah yardımcın olsun , ama yine de doğumdan sonra keşke gebeliğimin tadını çıkarsaydım diyeceksin çünkü ben şu an bebeğime baktıkça bunu diyorum ama yapacak birşey yok. Eşinden destek al onun rahat olması çok önemli sana güç werir, durumdan beni haberdar et mutlaka,doğum yaptığında da yaz sewincini paylaşmak isterim