22+0 da Yaptırmış olduğum renkli ultrason neticesinde bebeğimin kalbinde parlaklık , beyaz nokta tespit edildi. 2 li testim ve diğer ultrason bulgularımızın hepsi normal ama bu insanı üzmeye yetiyor. Daha önce bu durumla karşılaşan arkadaşlardan bir fikir almak istiyorum. Doktorum istersem harmony test yapabileceğimi söyledi ama amniyo önermedi. Sizlerin yaşanmışlıkları şu an benim için ok önemli
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalpte hiperekojen odak
- Konu Sahibi Kbr85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
Canım 22. Haftada benim bebeğimde bi böbreğinde ufak büyüme kalbinde parlaklık bardı . Benimde ikilim iyiydi şükür dr zaten bu değerler önemsiz dedi. Benim bebeğin kalbindeki parlaklık ortasında değilmiş kalp kapakçığının kenarında mı arkasında mı ne gözüküyormuş . Neyse bu bilgiyi dr um beni eko ya yönlendirilecek öğrendik. Zaten beni ekoya yollarken ben bişey çıkacağını düşünmüyorum ama içimiz rahat etsiz kalp rahatsızlığı var mı yok mu bilelim dedi. Benim için kabus dolu günler başladı. Böbreği iki hafta sonraki kontrolümüzde normale dönmüştü zaten dr büyük ihtimal çişini tutmuştur haftaysa geçer demişti. Ama hala kalbindeki odak devam ediyordu. Üç defa eko çekildi. 3. Ekom 29. Haftada çekildi. Ve parlama falan hiç bit şey kalmamış şükürler olsun. Ben o kadar çok ağlamıştım ki bebeğimin huzurunu kaçırdım . Dr bana hep olumlu konuştu bu bişey değil ben 3 gebeden birinde görüyorum bu sorunu Doğuma kadar geçiyor kimi doğunca geçiyor telaş yapma dedi. Ekoda zaten kalp değerlerinin damarlarının hepsi normal çıktı şükür. Yani üzülme korkma oluyormuş bu görülebiliyormuş yalnız değilsin bunu yaşayan binlerce kadın var ve malesef hepimiz ağlayarak umutsuzluğa kapılıyoruz.
mCanım 22. Haftada benim bebeğimde bi böbreğinde ufak büyüme kalbinde parlaklık bardı . Benimde ikilim iyiydi şükür dr zaten bu değerler önemsiz dedi. Benim bebeğin kalbindeki parlaklık ortasında değilmiş kalp kapakçığının kenarında mı arkasında mı ne gözüküyormuş . Neyse bu bilgiyi dr um beni eko ya yönlendirilecek öğrendik. Zaten beni ekoya yollarken ben bişey çıkacağını düşünmüyorum ama içimiz rahat etsiz kalp rahatsızlığı var mı yok mu bilelim dedi. Benim için kabus dolu günler başladı. Böbreği iki hafta sonraki kontrolümüzde normale dönmüştü zaten dr büyük ihtimal çişini tutmuştur haftaysa geçer demişti. Ama hala kalbindeki odak devam ediyordu. Üç defa eko çekildi. 3. Ekom 29. Haftada çekildi. Ve parlama falan hiç bit şey kalmamış şükürler olsun. Ben o kadar çok ağlamıştım ki bebeğimin huzurunu kaçırdım . Dr bana hep olumlu konuştu bu bişey değil ben 3 gebeden birinde görüyorum bu sorunu Doğuma kadar geçiyor kimi doğunca geçiyor telaş yapma dedi. Ekoda zaten kalp değerlerinin damarlarının hepsi normal çıktı şükür. Yani üzülme korkma oluyormuş bu görülebiliyormuş yalnız değilsin bunu yaşayan binlerce kadın var ve malesef hepimiz ağlayarak umutsuzluğa kapılıyoruz.
Çok teşekkür ederim arkadaşım içim ferahladı allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sevgiler
- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.181
- 103
Amin canım inşlhm
Çok teşekkür ederim arkadaşım içim ferahladı allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sevgiler
- 12 Şubat 2017
- 5
- 1
- 16
Canım benim tabiki her gebelik farklı öncelikle bunu söyleyeyim. Zaten bu konuyu da ben açtım. Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum inan bana . Burdan bir kaç arkadaş özelden de yazıştık ardarda doğumlarımızı yaptık we Allaha çok şükür herşey gayet normal oldu.Ama ben o kadar içselleştirmişim ki bı durumu nerdeyse bir 10 gün bebeğime sendromu war mı böyle mi şöylemi diye baktım. Hepimizin bebekleri sağlıklı tabi şimdilik ileride başımıza ne gelir bilemeyiz. Ama bize söylenen down sendromu durumuyla karşılaşmadık.lütfen sen de bu derece yaşama bu durumu kendini rahatlatmaya bak birşey olmayacak zaten Bu soft marker denilen bir belirteç sana tawsiyem istanbuldaysan iyi bir perinatoloğa gitmen, gebeliğini yaşa diyeceğim ama mümkün olmuyor kendimden biliyorum Allah yardımcın olsun , ama yine de doğumdan sonra keşke gebeliğimin tadını çıkarsaydım diyeceksin çünkü ben şu an bebeğime baktıkça bunu diyorum ama yapacak birşey yok. Eşinden destek al onun rahat olması çok önemli sana güç werir, durumdan beni haberdar et mutlaka,doğum yaptığında da yaz sewincini paylaşmak isterimKuzlar banada kalpte parlama var dedi dr. Ağlmaktan helk oldum. Yaş 36 bu dahada kötü dpwn sendromu için dedi. Mahvoldum. Bana da cevap yazsanız genelleriniz nasıl
- 18 Mayıs 2012
- 407
- 352
- 103
Yaaa süper birisin. Öğretmenim ve nerdeyse derste ağlayacağım şuan. detaylıda bunun dışında bişey çıkmadı. Ama dr 36 yaşındasın diye bir başladı. Sonrası kelimeler harfler uçuştu gitti. Amniyosentezde bitti cümle. Manavgattauım antalyada bulursam gideceğim ama korkudan ya kötü bişey derse diye iyice psikolojim bozuldu. Oğlumdada yoğun bakım süreci yaşamıştık artık bu bana ve psikolojime fazla geldi. İnşallah iyi olur.. kesinlikle sana haber vereceğim. Nette karşıma senin gibi bir çıkacağı aklıma gelmezdi çok sağol.
Seni çok iyi anlıyorum ben her gece ağlayarak uyurdum ama annesin we hissediyorsun aslında kalbinin bir köşesinde bebeğinin sağlıklı olduğunu ama o korku o kdar baskın bir duyguki herşeyi berbat ediyor. Şu yurtdışı kan mewzusu war harmony wb biraz pahalı ama istersen bir araştır ama öncesinde iyi bir perinatoloğa gir. İçini ferah tut bende 32 yaşındayım we ilk çocuğum şu an gebeliği kendime boş yere zehir ettiğim için 2 .gebelikten çok korkuyorum Ben inanıyorum bir şey yok bebeğinde zor olacak belki ama sen de inan.Yaaa süper birisin. Öğretmenim ve nerdeyse derste ağlayacağım şuan. detaylıda bunun dışında bişey çıkmadı. Ama dr 36 yaşındasın diye bir başladı. Sonrası kelimeler harfler uçuştu gitti. Amniyosentezde bitti cümle. Manavgattauım antalyada bulursam gideceğim ama korkudan ya kötü bişey derse diye iyice psikolojim bozuldu. Oğlumdada yoğun bakım süreci yaşamıştık artık bu bana ve psikolojime fazla geldi. İnşallah iyi olur.. kesinlikle sana haber vereceğim. Nette karşıma senin gibi bir çıkacağı aklıma gelmezdi çok sağol.
- 24 Ekim 2017
- 1.369
- 1.523
- 48
- 32
22+0 da Yaptırmış olduğum renkli ultrason neticesinde bebeğimin kalbinde parlaklık , beyaz nokta tespit edildi. 2 li testim ve diğer ultrason bulgularımızın hepsi normal ama bu insanı üzmeye yetiyor. Daha önce bu durumla karşılaşan arkadaşlardan bir fikir almak istiyorum. Doktorum istersem harmony test yapabileceğimi söyledi ama amniyo önermedi. Sizlerin yaşanmışlıkları şu an benim için ok önemli
Merhaba. son durum nedir. aynısını yaşıyorum. çok ağladım.
- 24 Ekim 2017
- 1.369
- 1.523
- 48
- 32
Canım benim tabiki her gebelik farklı öncelikle bunu söyleyeyim. Zaten bu konuyu da ben açtım. Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum inan bana . Burdan bir kaç arkadaş özelden de yazıştık ardarda doğumlarımızı yaptık we Allaha çok şükür herşey gayet normal oldu.Ama ben o kadar içselleştirmişim ki bı durumu nerdeyse bir 10 gün bebeğime sendromu war mı böyle mi şöylemi diye baktım. Hepimizin bebekleri sağlıklı tabi şimdilik ileride başımıza ne gelir bilemeyiz. Ama bize söylenen down sendromu durumuyla karşılaşmadık.lütfen sen de bu derece yaşama bu durumu kendini rahatlatmaya bak birşey olmayacak zaten Bu soft marker denilen bir belirteç sana tawsiyem istanbuldaysan iyi bir perinatoloğa gitmen, gebeliğini yaşa diyeceğim ama mümkün olmuyor kendimden biliyorum Allah yardımcın olsun , ama yine de doğumdan sonra keşke gebeliğimin tadını çıkarsaydım diyeceksin çünkü ben şu an bebeğime baktıkça bunu diyorum ama yapacak birşey yok. Eşinden destek al onun rahat olması çok önemli sana güç werir, durumdan beni haberdar et mutlaka,doğum yaptığında da yaz sewincini paylaşmak isterim
şimdi okuyabildim çok sevindim
keske bende gebeliğimin tadını çıkarabilsem
Merhaba bebeğiniz doğdu mu nasılsınız. bana da doktor kalp bağırsak ve ciğerde parlamalar var dedi haftaya ikinci derece detaylıya gireceğim ...22+0 da Yaptırmış olduğum renkli ultrason neticesinde bebeğimin kalbinde parlaklık , beyaz nokta tespit edildi. 2 li testim ve diğer ultrason bulgularımızın hepsi normal ama bu insanı üzmeye yetiyor. Daha önce bu durumla karşılaşan arkadaşlardan bir fikir almak istiyorum. Doktorum istersem harmony test yapabileceğimi söyledi ama amniyo önermedi. Sizlerin yaşanmışlıkları şu an benim için ok önemli
Merhaba bebeğiniz doğdu mu nasılsınız. bana da doktor kalp bağırsak ve ciğerde parlamalar var dedi haftaya ikinci derece detaylıya gireceğim ...Canım 22. Haftada benim bebeğimde bi böbreğinde ufak büyüme kalbinde parlaklık bardı . Benimde ikilim iyiydi şükür dr zaten bu değerler önemsiz dedi. Benim bebeğin kalbindeki parlaklık ortasında değilmiş kalp kapakçığının kenarında mı arkasında mı ne gözüküyormuş . Neyse bu bilgiyi dr um beni eko ya yönlendirilecek öğrendik. Zaten beni ekoya yollarken ben bişey çıkacağını düşünmüyorum ama içimiz rahat etsiz kalp rahatsızlığı var mı yok mu bilelim dedi. Benim için kabus dolu günler başladı. Böbreği iki hafta sonraki kontrolümüzde normale dönmüştü zaten dr büyük ihtimal çişini tutmuştur haftaysa geçer demişti. Ama hala kalbindeki odak devam ediyordu. Üç defa eko çekildi. 3. Ekom 29. Haftada çekildi. Ve parlama falan hiç bit şey kalmamış şükürler olsun. Ben o kadar çok ağlamıştım ki bebeğimin huzurunu kaçırdım . Dr bana hep olumlu konuştu bu bişey değil ben 3 gebeden birinde görüyorum bu sorunu Doğuma kadar geçiyor kimi doğunca geçiyor telaş yapma dedi. Ekoda zaten kalp değerlerinin damarlarının hepsi normal çıktı şükür. Yani üzülme korkma oluyormuş bu görülebiliyormuş yalnız değilsin bunu yaşayan binlerce kadın var ve malesef hepimiz ağlayarak umutsuzluğa kapılıyoruz.