- Konu Sahibi breakingdown
rahimde arkuat uterus (kalp seklinde rahim) sekil bozuklugu olup, histereskopi yaptiran var mi? islem zor mu ve sonucunda tamamen düzeliyor mu arkadaslar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, benim hsg sonucumda rahim t şeklinde çıkmıştı, bu durumda embriyonun gelişmesi için gerekli yer olmadığından dolayı genişletmek amacı ile histeroskopi oldum. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Operasyon zor değildi, aynı gün taburcu ediyorlar. Benim yalnız laparoskopi ile birlikte olduğu için 1 hafta rapor almıştım, yalnız histeroskopi ise ona da gerek olmaz diye düşünüyorum. Şimdiden geçmiş olsun, hiç korkmayın, inanın ki korktuğu kadar zor değil insanın.rahimde arkuat uterus (kalp seklinde rahim) sekil bozuklugu olup, histereskopi yaptiran var mi? islem zor mu ve sonucunda tamamen düzeliyor mu arkadaslar?
canm benim rahmimde kalp şeklindeymiş gittiğim ilk doktor histeraskopi önerdi geçen hafta gittiğimde başka bir doktorla görüştüm ve gebeliğe engel olmadığını şuanda herhangi br işleme gerek olmadığını söyledi eğer çöküklük çok fazla değilse bence tek doktora bağlı kalma aynı hastanenin farklı iki doktorundan bahsediyorum birisi hemen histeroskopi önerirken diğeri gerek yok dedi.rahimde arkuat uterus (kalp seklinde rahim) sekil bozuklugu olup, histereskopi yaptiran var mi? islem zor mu ve sonucunda tamamen düzeliyor mu arkadaslar?
Merhabalar benimde hsg filmim ayni sizinki gibiydi,ustte hafif bir cokme vardi.doktor halifeliğe engel değil ama düşük riski yaratabilir dedi biraz korktum açıkçası.siz vazmigectiniz hipeteskopi yaptirmaktancanm benim rahmimde kalp şeklindeymiş gittiğim ilk doktor histeraskopi önerdi geçen hafta gittiğimde başka bir doktorla görüştüm ve gebeliğe engel olmadığını şuanda herhangi br işleme gerek olmadığını söyledi eğer çöküklük çok fazla değilse bence tek doktora bağlı kalma aynı hastanenin farklı iki doktorundan bahsediyorum birisi hemen histeroskopi önerirken diğeri gerek yok dedi.
Evet canım vazgeçtim eşinin sonucları düzelmezse zaten tıp bebek yapıcaz dedi doktor o yüzden gerek yok dedi şu anda yaptırmicam yaniMerhabalar benimde hsg filmim ayni sizinki gibiydi,ustte hafif bir cokme vardi.doktor halifeliğe engel değil ama düşük riski yaratabilir dedi biraz korktum açıkçası.siz vazmigectiniz hipeteskopi yaptirmaktan
Bende aynı durumdayim canım,martta tüp bebek yapılacak.Evet canım vazgeçtim eşinin sonucları düzelmezse zaten tıp bebek yapıcaz dedi doktor o yüzden gerek yok dedi şu anda yaptırmicam yani
Canım tüp bebeğe başlamadan önce zaten rahim ici değerlendirmesi için yapıyorlarmış şuanda boşuna yaptırıp birde o zaman yaptırmaya iki kez ağrı acı çekmeye gerek yok benceBende aynı durumdayim canım,martta tüp bebek yapılacak.
Ama yinede korkuyorum acaba düşük riski olurmu diye,o kadar uğraşıp düşükle sonuçlanırsa iş daha üzer .hakkımızda hayırlısı bakalım bende yaptirmiycam galiba
Öncelikle cok geçmiş olsun insaAllah birdaha bu acıyı yaşamazsın Zordur eminim ben ameliyatimi oldum şükür iyiyim 4 ay oldu bekleme surecindeyim Suan da olmangerekiyorsa hiç bekleme ol bence sağlık herşeyden önce önde gelirMerhaba bende de rahimde perde varmış 2 kez düşük yaptım ve gerçekten çok zor günler geçirdim gebeliğe engel değil evet am maalesef gebelik devam etmedi bana da hiteroskopi önerdi doktorlar perdeyi aldırmam gerekiyormuş çok korkuyorum 3. Kez aynı acıyı yaşamaktan
Iyi aksamlar. Bende perde vardi bayada derin ve kalindi. 2 kere historoskopi olaral düzeldi. Ben hic gebe kalamadim.Merhaba bende de rahimde perde varmış 2 kez düşük yaptım ve gerçekten çok zor günler geçirdim gebeliğe engel değil evet am maalesef gebelik devam etmedi bana da hiteroskopi önerdi doktorlar perdeyi aldırmam gerekiyormuş çok korkuyorum 3. Kez aynı acıyı yaşamaktan
Çok teşekkür ederim siz hangi şehirde oldunuz ben doktor arayışı içerisindeyim bu işleme çok önemli Rahime zarar verebilir diyorlar çok kaygılıyım o yüzden cevap yazdığınız için de çok teşekkür ederimÖncelikle cok geçmiş olsun insaAllah birdaha bu acıyı yaşamazsın Zordur eminim ben ameliyatimi oldum şükür iyiyim 4 ay oldu bekleme surecindeyim Suan da olmangerekiyorsa hiç bekleme ol bence sağlık herşeyden önce önde gelir
6. Ve8. Haftada kalbi durdu bebeğin bukesin perdeden demediler ancak olma ihtimali yüksekmiş annem de ve kardeşlerin de de var ancak hiçbiri düşük yapmadı bir tek bende yaşandı bu üzücü durumIyi aksamlar. Bende perde vardi bayada derin ve kalindi. 2 kere historoskopi olaral düzeldi. Ben hic gebe kalamadim.
Düsükleriniz kacinci aylarda oldu? Genelde septumu olanlarda rahim agzı yetmezliği de oluyor ki bende ileri derecede var. Drlar eger gebe kalirsam 3. Ayda dikiş atılacaginı söylüyor. Mutlaka histeroskopi yapacak olan dr unuza bunu da söyleyin baksin.
Iyi aksamlar. Bende perde vardi bayada derin ve kalindi. 2 kere historoskopi olaral düzeldi. Ben hic gebe kalamadim.
Düsükleriniz kacinci aylarda oldu? Genelde septumu olanlarda rahim agzı yetmezliği de oluyor ki bende ileri derecede var. Drlar eger gebe kalirsam 3. Ayda dikiş atılacaginı söylüyor. Mutlaka histeroskopi yapacak olan dr unuza bunu da söyleyin baksin.
Çok geçmiş olsun. Genelde yetmezlik olanlarda daha ileri haftalards düsük oluyor diye biliyorum. Insallah sizde yoktur. Histeroskopiden hiç çekinmeyin. Iyi bir dr bulun. Ben iki ameliyatada hiç sorun yasamadim. Cıktıktan 1 saat sonra ayaktaydim. Korkulacak bir sey yok. Rahime zarar vermemek icin ilkinde hepsini alamamisyi dr um. 2. De normal rahime döndü benim ki.6. Ve8. Haftada kalbi durdu bebeğin bukesin perdeden demediler ancak olma ihtimali yüksekmiş annem de ve kardeşlerin de de var ancak hiçbiri düşük yapmadı bir tek bende yaşandı bu üzücü durum
Denizlide oldum canım özel hastanede .Çok teşekkür ederim siz hangi şehirde oldunuz ben doktor arayışı içerisindeyim bu işleme çok önemli Rahime zarar verebilir diyorlar çok kaygılıyım o yüzden cevap yazdığınız için de çok teşekkür ederim