kalp seklinde rahim(arcuat uterus)

geçmiş olsun canım benimkide çok az bir düzeydeydi ama ben tüp bebek hastasıyım, doktor o yüzden her ihtimale karşı alalım dedi o yüzden aldı perdeyi gerçi yine tutmadı bebek ama hayırlısı

geçmiş olsun canım benimkide çok az bir düzeydeydi ama ben tüp bebek hastasıyım, doktor o yüzden her ihtimale karşı alalım dedi o yüzden aldı perdeyi gerçi yine tutmadı bebek ama hayırlısı
Canım ben de açıkçası az da olsa alınmasını istiyorum her ihtimale karşılık bir doktora daha görüneceğim ilk adetim bitince. Her şeyin hayırlısı Aslına bakarsan doktorum kalp tahkimin engel olmadığını hatta geçen ay y şeklinde rahim olan bir hastasının sadece 10 gün erken doğum yaptığını söyledi ama ne bileyim insan bir kusur arıyor benim 13 haftalıktı nerdeyse 14 e yakındı Tekrar genetik test de yaptıracağım şu korona muhabbeti bir bitse Hastanelere de gitmeye korkar oldum. Kanamam bitince soğan kürüne başlayacağım. Sonra prowomen e başlayacağım bir Ümit

hayırlısı hakkımızda canım Rabbim bizimde kucağımızı doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…