- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.506
-
- Konu Sahibi medishramo
geçmiş olsun canım benimkide çok az bir düzeydeydi ama ben tüp bebek hastasıyım, doktor o yüzden her ihtimale karşı alalım dedi o yüzden aldı perdeyi gerçi yine tutmadı bebek ama hayırlısıBugün kürtaj sonrası kontrolüm vardı çok şükür iyi geçmiş bir sıkıntı yok dedi doktorum. Rahim filmime tekrar baktı. 4 mm septum çok az bunun sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum ama yine de iki ay sonra tanısal histereskopi yapacağım duruma göre operasyon dedi. Şuan tek yapabileceğim beklemek
Canım ben de açıkçası az da olsa alınmasını istiyorum her ihtimale karşılık bir doktora daha görüneceğim ilk adetim bitince. Her şeyin hayırlısıgeçmiş olsun canım benimkide çok az bir düzeydeydi ama ben tüp bebek hastasıyım, doktor o yüzden her ihtimale karşı alalım dedi o yüzden aldı perdeyi gerçi yine tutmadı bebek ama hayırlısı
hayırlısı hakkımızda canım Rabbim bizimde kucağımızı doldursun inşallahCanım ben de açıkçası az da olsa alınmasını istiyorum her ihtimale karşılık bir doktora daha görüneceğim ilk adetim bitince. Her şeyin hayırlısıAslına bakarsan doktorum kalp tahkimin engel olmadığını hatta geçen ay y şeklinde rahim olan bir hastasının sadece 10 gün erken doğum yaptığını söyledi ama ne bileyim insan bir kusur arıyor benim 13 haftalıktı nerdeyse 14 e yakındı Tekrar genetik test de yaptıracağım şu korona muhabbeti bir bitse Hastanelere de gitmeye korkar oldum. Kanamam bitince soğan kürüne başlayacağım. Sonra prowomen e başlayacağım bir Ümit
Amin canım inşallahhayırlısı hakkımızda canım Rabbim bizimde kucağımızı doldursun inşallah
amin canım inşallahAmin canım inşallahEn kısa zamanlarda güzel haberler vermek ve almak dileğimle
Hsg filminizi gorebilirmiyim sakıncası yoksa kendimle kıyaslama yapacağım.Benimde rahmin kalp şeklindeydi inan ameliyat zor değil çok şükür ben hiç bi sıkıntı yaşamadım