kalp krizimi geciriyorummmm

Oha diyorum

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
2.578
4.843
Selam guzel ve zeki kadinlar sizlere sorum; Su sekilde tam 3 gundur sol kasigim cok agriyor kalbimin alt kisminda bicak saplamasi gibi agri midem bulaniyor boyle hazimsizlik gibi bisey ve basim bagzen cok donuyor gozumu ani acip kapatinca , etrafta yildizlar cakisiyor ve sirtim cok terliyor sagligim bozuldu.. Doktora gitmekten korkuyorum. zaten kalp kapak hastasiyim . Korkum cocuklarima bakamayacagimdan yeterli olamayacagimdan ve bunun yani sira dogum yaptim. 70 gun lousa kanamasi yasadim . Doktora gitmeye eriniyorum kotu bisey soylecek korkusu sardi bu kalp krizi midir ?Yoksa ciddi bir saglik sorunumudur ?canlarim evvet aklin yolu birdir ... cevaplariniz benim icin onemlidir .okuyan, okumayan herkese simdiden tessekur ederim.

Doktora gitmekten korkmayın genellikle psikolojik ileri derecede vitamin demir eksikligi basit bir sorunda yapabilir kadınlarda regl lohusalıkta kanama oldugu icin bide emziriyorsanız bunları görülme olasılıgıda fazla dogumdan sonra gerekli durumlarda takviye alınmalı tahlilerinizi yaptırıniz içinizde rahatlar kendi kendize kurmaktan daha iyidir emin olun insanın psikolojisi dahada bozuluyor

cok tessekur edrim oncelikle cevabiniz icin kalp ile ilgili degildir diyorsunz en kisa zamanda gidcegim hayirli geceler

Hastalığınızdan ötürü psikolojikte olabilir ciddi bir sağlık sorunuda.Kalp bu şakaya gelmez mutlaka gidin dr. mutlaka,benim annemde ciddi bir kalp krizi geçirdi 3 gün evde yaşamış bu krizi 2 kere geçirmiş hemde çok şükür ikisinide atlatmış (dr yoğun bakımın kapısında söyledi bana) hastaneye gitmemiş şikayeti ilk başladığı gün mide ağrısı gibi olmuş onda ülserim nüksetti zannetmiş fenalaşınca götürmüşler bu üç gün onun kalbini mahvetti ameliyat olması gerekiyordu yapamadılar bir daha böyle birşey olursa ölür dedi doktor yüzüme bundan sonra çok dikkatli olması gerek dedi ilk anda gelseydi kalp hasar görmeseydi bu kadar birşeyler yapılabilirdi dediler.Tam 10 gün yoğun bakımda yattı Allahım yaşatmasın bir daha o korkuyu bana.Doktora gitmemek sizin hastalığınızı ertelemez yada yok etmez erken teşhis hayat kurtarır derler korkmayın gidin baktırın bir şeyde çıkmayabilir ama bu şekilde görmezden gelmek kendinize zarar yapmayın.

cok sag olun diyorum ya zaten kalp kapagimda sikinti var en son 2 yil once gittim suanlik sikinti yok demisti ama bu dogumdan sonra bu haldeyim 3 gur kalbim kalbim diye dolasiyorum rabbim anaciginiza sifa versin ellerinden opuyorum

Çok gecmiş olsun annenize bir daha yaşamazsanız umarım

cok sag olun diyorum ya zaten kalp kapagimda sikinti var en son 2 yil once gittim suanlik sikinti yok demisti ama bu dogumdan sonra bu haldeyim 3 gur kalbim kalbim diye dolasiyorum rabbim anaciginiza sifa versin ellerinden opuyorum
Doğumdan sonraysa eğer vitaminlerde sıkıntı olabilir psikolojikte olabilir benim 90 gün sürdü kanamam sonra ara ara dengesizleşti gittim dr ilaç verdi düzeldi benimde çok yorulunca nefes alamama sıkıntım oluyordu ama öyle böyle değil balkona atıyordum kendimi nefesim kesiliyordu yetmiyordu ve sırtımda çok ağrı oluyordu sonrasında.Arka arkaya doğum yapmaktan vücut toparlanamamış birde ciddi D vitamini eksiliği çıktı ondan oluyormuş birşey yok dedi doktor çok şükür.Doktor sıkıntı yok diyorsa korkmayın o zaman ama bu problem içinde bir gidin içiniz rahat etsin büyük ihtimal lohusalık yorgunluğu yada vitamin eksiliği çıkar.Anneme iyi dilekleriniz içinde çok tşkr ederim Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın inşallah

aynen canim bende pes pese yaptim 4 tane dogum ve dinlenemedim . 2 dogumumdan sonra bir sure ritim bozuklugu ve panik atak icin ilac kullanmistim. korkum cocuklarima bakmayacagim dan

aynen canim bende pes pese yaptim 4 tane dogum ve dinlenemedim . 2 dogumumdan sonra bir sure ritim bozuklugu ve panik atak icin ilac kullanmistim. korkum cocuklarima bakmayacagim dan
Hiç öyle düşünme canım anneler kolay kolay pes etmez aklına öyle şeyler getirme bir süre sana yardım edecek biri varsa eğer çağır yanına dinlen biraz iyi gelecektir birde dr git vitamin takviyesi gerekiyorsa tedavini ol düzelirsin inşallah rabbim evlatlarına bağışlasın seni inşallah benim 1 sene olacak hala çok yorulunca aynı oluyorum doğum kolay birşey değil biraz zaman ver vücuduna aklınada böyle kötü şeyler getirme kalp krizi olsa yada daha ciddi birşey emin ol bu tarz şikayetlerle bırakmazdı yorgunluktur senin ki.

Çok gecmiş olsun annenize bir daha yaşamazsanız umarım
Amin canım çok sağol Rabbim kimseye yaşatmasın o korkuyu çok zor yoğun bakımın kapısında beklemek o 10 gün 10 yıl gibi geldi bana geçmedi bir türlü haberi alınca nasıl hastaneye gittim hatırlamıyorum ben gittiğimde yoğun bakıma almışlardı doktora nasıl yalvardım bir kerecik göreyim diye izin vermedi onlarda haklı aslında ama içerideki canın olunca mantık bitiyor.Ben bir daha göremeyeceğimi düşünmüştüm annemi birde babamın ağladığını ilk o zaman gördüm ev bile buz gibi bomboştu o olmayınca anneler çok başka ya Allahım başımızdan eksik etmesin onları

d vitamın eksikliği ciddi rahatsızlıklara yol açıyor. Benimde çok şikayetim vardı felç geçiriyorum sanmıştım bir gece. Doktor bişey bulamamıştı en son d vitaminine bakmalıyım dedi. D vitaminim Minimum olması gerekenin yarısından bile düşüktü. Vitamin eksikliği ciddi bir şekilde şikayetlere yol açıyor. Siz kalpmi diye kurdukca kafanızda daha çok şikayetleriniz artar. En iyisi doktora gidip hemen ek takviye alın derim.

Sağlık bu ertelenmeye gelmez belirtiler normal değil.psikolojikte olabilir ama zaten psikolojik durumlarda tetikliyor

Amin canım Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin insanın ömründen ömür gidiyor Allah kimseyi düşürmezsin

bende annemi kaybettim bilirim acisini

hamilelikte d vitamini eksik cikmisti olabilir mi acaba

Benim de kalp kapagimda sıkıntı var. Hatta şöyle söylim üfürüm dedikleri şey var bende. Şuan da hamileyim. Doktora anlattım bunu. Bisey olur mu kalpten yana sıkıntı yaşar miyim diye sordum. Daha önce senin cektigin tarzda sıkıntılarım olmuştu. Birazdan canını teslim edeckmisim gibi oluyordum. Sırtıma kadar vuruyordu ağrısı. Önceden bu sıkıntıları yaşarken efor testi o testi bu testi hepsi yapıldı. Sonuc tertemizdi. Doktor geçmiş sonuçlarda olsa çıkardı dedi. Bu gibi testler 1 senelik kalp tarama yerine geçiyormuş. Korkma bisey olmaz dedi. Tahlil yaptı d vitaminin aşırı düşmüştü. Onu kullandıktan sonra sıkıntılarım da kalmadı. D vitamini eksikliği öyle bisey ki adamı depresyona bile sokuyormuş. Hemen kötü düşünme canım. Bi doktora görün o gerekeni söyler. Cok gecmis olsun tatlimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…