Şu an kafayı hemek üzereyim ayağımda damarları ağrıyo ayak altım ve bacak arkamda ve sol kol damarımda ağrı var böyle bi ağrım hic olmamıştı 4 senedir hastalık hastalığı çekiyorum işe yeni başladım klimalı ortam ilk defa damar ağrısı çekiyorum damarım ağrıyor anlıyorum ayağımın altında sanki damae çekiliyor 2 gün önce acile gittim ekg ve kan tahlilim temiz kan sonuçlarımı atıyorum bakın
Evet 4 senedir sol kolum ağırlığı için ve tansiyonum çıktığı için gittim kalp ekg ve ultrasonu çekti bi cihazla kalbime baktılar bu sene hemde ama gemiz dedi simdi ise damarlarım ağrıyor anlamadım
Evet 4 senedir sol kolum ağırlığı için ve tansiyonum çıktığı için gittim kalp ekg ve ultrasonu çekti bi cihazla kalbime baktılar bu sene hemde ama gemiz dedi simdi ise damarlarım ağrıyor anlamadım
Aslında hiç damar ağrım yoktu benim çağrı merkezinde işe başladım be iş yerim tamamen klimalı ilk defa böyle damae ağrısı yaşıyorum ekrana 8.3 saat bakıyorum diyemi tansiyonum çıkıyor anlamıyorum
Aslında hiç damar ağrım yoktu benim çağrı merkezinde işe başladım be iş yerim tamamen klimalı ilk defa böyle damae ağrısı yaşıyorum ekrana 8.3 saat bakıyorum diyemi tansiyonum çıkıyor anlamıyorum