Kalp Hastalığı Panik Atak

Yemin ederim yaşadıklarımız aynı hiçbir eksiği yok arkadaşım

Selamlar bende de panik atak var. Bir ara tedavi gördüm. İyi oldum. Depremden sonra çok kötü şiddetlendi benim de kafamı kurcalayan bir şey var kalp panik atak tansiyon hepsi bir birine karıştı. Zaten hastane korkusu ve beyaz önlük fobisi var tansiyon aletini bile görünce tansiyonum fırlıyor yüksek çıkıyor ve sonra birden düşüyor. Son aylarda gece kalp çarpıntısı ile uyanıyorum yataktan panikle fırlıyorum sonra elim kolum tutmaz oluyor sonra karnım ağrıyor sonra da titreme üşüme hissi geliyor. Bazen de ellerim uyuşuyor. Gecen gece yine panikle kalktım neyse sakinleştım ama bu kez de kalbim ağrımaya başladı. Çok korktum. 3 kalp doktoruna gittim biri bir ilaç verdi arlec kalbin çok hızlı atıyor dedi ama hastane korkusu olduğunu söyledim normalde böyle değil burda oluyor dedim olsun dedi. Kullanmaya başladım sonra yine oldu bir iki gece bu kez de profesör e gittim holter takildi çarpıntılarım olduğu için ama ben o varken sürekli tetikteyim her şiştiğinde heyecan. Biliyorum ki her çalıştığında yüksek neyse sonuç olarak tansiyonun yüksek dedi tansiyon ilacı verdi ama normalde tansiyonum 12 8 olur benim heyecanlanınca 18 e bile fırlıyor ne yaim bilmiyorum korkuyorum da. Çok kararsızım sizin derdinizi de çok iyi anlıyorum yalnız değisiniz. Burda belki bana da bir tavsiye veren olur çok endişeliyim

Canım bende hala tedavi aşamasındayım en son holter takıldı ama bişey çıkmıcsk gibi bugün yine kalbim çarptı nabzım 130 a çıktı herkes panik atak diyo sende öyle olabilirmisin

İyimisiniz şimdi acaba aynı şeyleri yaşadım bende ama hala kalp ağrım geçmedi

İyimisiniz şimdi acaba aynı şeyleri yaşadım bende ama hala kalp ağrım geçmedi
Psikiyatri gittim ilaç verdi 1 ayı geçti kullanıyorum, 15 gün önce yine bı atak geldi ama çok şükür eskisi gibi yoğun değil, çabuk geçti carpintim çok az oldu. İlaca devam ediyoruz, Rabbim kalıcı şifalar versin çok zor, bide bende kusma , iştahsızlık, aşırı halsizlik oluyordu ,küçük cocuklarimin var , Rabbim kimseyi kimseye yük eylemesin

Aynen bende de kusmayla başladı zaten nerdeyse 20 kiloya yakın verdim iştahsızlık yorgunluk halsizlik hala devam aşırı hemde baş ağrısı da hiç gecmiyo ilaçlarda fayda etmedi bana hiç küçük cocuklarim var benim de rabbim yardımcımız olsun bu hastalık çok zor şifa versin rabbim herkese

Amin ins canım, psikiyatri gidip ilaçlarını düzenli kullniyormusun? Ben d vitamini, b vitamini, bide magnezyum kullanıyorum, önceden vitaminler hiç almazdım ,eksiklik olsa bile. Psikolojik olarakta kendimi çok sağlam görürdüm benle beraber beni tanıyan herkes şok oldu.

Gittim ilaç kullandım bütün vitaminleri alıyorum balık yağına kadar ins iyilesiriz bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…