- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.541
-
- Konu Sahibi Akselinannesi
İnşanlah teşekkür ederim çok iyi geldiniz sizin sorununuz neydi pekiBenimki sabahları tok karnına 1 tane. Şimdi sizin birkaç gün daha içip kendinizi gözlemlemeniz gerekir. En az bir hafta on gün bi kullanın etki edecektir illaki
Rica ederim inşallah toparlanırsınız bir an önceİnşanlah teşekkür ederim çok iyi geldiniz sizin sorununuz neydi peki
Aynı hastalıkRica ederim inşallah toparlanırsınız bir an önce
Anksiyete, kaygı bozukluğum var benim
Sizin neyiniz vardı?
2 yıldır ilaç kullandın mı yeni mi kullanmaya basladin ?Aynı hastalıkbendede anksiyete kaygı bozukluğum var 2 yıl önce teşhis konuldu ama şaka gibi midemle kalbim arasında atıyor bazende kalbimde atıyor
Kullandım tam 2 yıl ama son bir yıl düzensiz içtim artık ilaçlara bagımlı kalmak istemedim yaklaşık 1 aydır antidepresan kullanmıyor um2 yıldır ilaç kullandın mı yeni mi kullanmaya basladin ?
Şükür daha iyiyim sabredin daha iyi olacaksınız
Hayır ilaç kullanıyorum ama ilacın etki etmedi bir ayı buluyor umutsuzluğa kapılmayınHiç bişey kullanılmadan mı iyi oldunuz
Boyle zor durumda kalmaktansa kullanmak daha iyi sanırımKullandım tam 2 yıl ama son bir yıl düzensiz içtim artık ilaçlara bagımlı kalmak istemedim yaklaşık 1 aydır antidepresan kullanmıyor um
Evet o çarpıntı nefes kontrolsüzlügü nedeni ile akciğerde oluşuyor atak ve stres anındaAynı hastalıkbendede anksiyete kaygı bozukluğum var 2 yıl önce teşhis konuldu ama şaka gibi midemle kalbim arasında atıyor bazende kalbimde atıyor
Sagolun inşallah öyle olurHayır ilaç kullanıyorum ama ilacın etki etmedi bir ayı buluyor umutsuzluğa kapılmayın
Evet tam olarak kalp mı neresi bilmiyorum atıyor resmen bogazı ma kadar sagolun teşekkür ederimEvet o çarpıntı nefes kontrolsüzlügü nedeni ile akciğerde oluşuyor atak ve stres anında
İlaçlarınızı kullanın ve günlük spor ekleyin hayatınıza çok geçmiş olsun
Diderali 10 yıl önce migren için vermişti bana her gün yarık içiyordum şimdi kalpte panikten oluşan bu ritim bozukluğu veya psikolojik olarak hissettiğimiz içimizde bişey kopuyormuş gibi olan his için sakinleştirmek amaçlı veriyorlarmış antidepresan değil sanırım. Ben hiç gitmedim doktora çünkü çok çok sıkıldım yoruldum. Yediklerime çok dikkat ediyorum gaz şişkinlik olmadıkça kalbim rahat ve su içiyorum bolcaDediğiniz sorunları bende yaşıyorum Hatt bzen günlerce sürüyor bazen üst üste oluyor ritim holterden de bişey çıkmadı biraz nabız yüksek dedi dideral verdi onu içtim şikayetim daha da arttı siz nasılsınız benim artık dayanacak gücüm kalmadı
Evet dogru canım yan etkileri var ama benceBoyle zor durumda kalmaktansa kullanmak daha iyi sanırım
Evet bende dikkat ediyorum ne yapsam aynı ama ilacı günde iki tane tam içiyorum yalan söylemim biraz baş dönmesi ve sersemlik yaptıDiderali 10 yıl önce migren için vermişti bana her gün yarık içiyordum şimdi kalpte panikten oluşan bu ritim bozukluğu veya psikolojik olarak hissettiğimiz içimizde bişey kopuyormuş gibi olan his için sakinleştirmek amaçlı veriyorlarmış antidepresan değil sanırım. Ben hiç gitmedim doktora çünkü çok çok sıkıldım yoruldum. Yediklerime çok dikkat ediyorum gaz şişkinlik olmadıkça kalbim rahat ve su içiyorum bolca
Benim de öyle iki gündür karnım da şişkinlik var gaz yukarı vuruyor çarpıntı yapıyor sanki kalbim arada kalmış sıkışıyor gibiDiderali 10 yıl önce migren için vermişti bana her gün yarık içiyordum şimdi kalpte panikten oluşan bu ritim bozukluğu veya psikolojik olarak hissettiğimiz içimizde bişey kopuyormuş gibi olan his için sakinleştirmek amaçlı veriyorlarmış antidepresan değil sanırım. Ben hiç gitmedim doktora çünkü çok çok sıkıldım yoruldum. Yediklerime çok dikkat ediyorum gaz şişkinlik olmadıkça kalbim rahat ve su içiyorum bolca
Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum, eşimde diyor bu sıra hiç doktora gitmiyorsun diye. Bi ara check up ve tamamlayıcı sigorta bile araştırdım kendime komple baktırayım diye ama daha kötü şeyler çıkar diye de korkuyorum. Kötü bişey olsa belli olur da diyorum öyle bi çıkmaz bende ki. Son 2 gündür uykuya dalamıyorum dehşet yorgunum uykum var gözlerimi kapatınca derin dalar uyurdum normalde şimdi sol tarafımda sanki bi boşluk var yada bir heyecan var gibi sık sık nefes alıyorum kendime sığamıyorum sanki nasıl uyuyorum bilmiyorumBenim de öyle iki gündür karnım da şişkinlik var gaz yukarı vuruyor çarpıntı yapıyor sanki kalbim arada kalmış sıkışıyor gibi
İçtgin zaman bir nefes darlığı yaşadın mıDiderali 10 yıl önce migren için vermişti bana her gün yarık içiyordum şimdi kalpte panikten oluşan bu ritim bozukluğu veya psikolojik olarak hissettiğimiz içimizde bişey kopuyormuş gibi olan his için sakinleştirmek amaçlı veriyorlarmış antidepresan değil sanırım. Ben hiç gitmedim doktora çünkü çok çok sıkıldım yoruldum. Yediklerime çok dikkat ediyorum gaz şişkinlik olmadıkça kalbim rahat ve su içiyorum bolca
Canım bu ilaç biraz nefes darlığı yaptı günde iki doz aldıgım içimi bilmiyorum uyuyamıyor umBoyle zor durumda kalmaktansa kullanmak daha iyi sanırım
Nefes darlığı yaptı aşırı şekilde sizdede öyle oldu muHayır ilaç kullanıyorum ama ilacın etki etmedi bir ayı buluyor umutsuzluğa kapılmayın
Sürekli bir nefes darlığı mıCanım bu ilaç biraz nefes darlığı yaptı günde iki doz aldıgım içimi bilmiyorum uyuyamıyor um
Yok hayır psikolojik olarak yapmış olabilir mi sizdeNefes darlığı yaptı aşırı şekilde sizdede öyle oldu mu
Son yazdığınıza cevap yazamadım da burdan yazayım dedim bakın ben 3 gündür yattım mı kalbim çarpıyor midem bulanıyor uyuyamıyorum çok zor bi durum bizi bizden başkası asla anlamıyor bende bazen ya kötü bişey varsa korkusuyla gitmiyorum ama emin olun olsa çıkardı benim de son 2-4 gündür gece yattım mı midem bulanıyor korkuyorum kalbim sıkışıyor ya midemde bişey varda korkusu sarıyorDiderali 10 yıl önce migren için vermişti bana her gün yarık içiyordum şimdi kalpte panikten oluşan bu ritim bozukluğu veya psikolojik olarak hissettiğimiz içimizde bişey kopuyormuş gibi olan his için sakinleştirmek amaçlı veriyorlarmış antidepresan değil sanırım. Ben hiç gitmedim doktora çünkü çok çok sıkıldım yoruldum. Yediklerime çok dikkat ediyorum gaz şişkinlik olmadıkça kalbim rahat ve su içiyorum bolca