Kalp çarpıntısı sizce normal mi ben mi abartıyorum

Benim de çarpıntı problemim var dr gittim kalp kapakciginda minimal sarkiklik tespit etti bi zararı olmazmış uykusuz kalma,ağır kaldırıp itme dedi ilaç vermedi detaylı muayene oldunuz mu

Benim de çarpıntı problemim var dr gittim kalp kapakciginda minimal sarkiklik tespit etti bi zararı olmazmış uykusuz kalma,ağır kaldırıp itme dedi ilaç vermedi detaylı muayene oldunuz mu
Yok hayır bi ara geçmişti şimdi yine başladı.Hatta bu sabah da uyandığımda hep çarpıntı vardı şimdi bile az da olsa var.Etkilendiğim olayı düşünüyorum.Ondan oluyor.Önce bu düşünceyi atmam lazım kafadan

Şimdiye kadar kalbim sapasaglamdi. Hayatımda sadece yılda bı kez falan başım agrirdi. Daha sonra uzun süre acılı stresli günler geçirdim sonrasinda nur topu gibi strese bağlı solunum güçlüğü ve çok sinirlendigimde baş ağrısı yetenekleri gelistirdim ehehe. Bunlara anksiyete ve migren mi diyolar bilmiyorum doktora gitmeyi istemedim. Kalbim beni öyle korkutuyordu ki panik ataklarim ağlama krizlerim başlamıştı. Çok anlamsız bisiy. Öyle ki durduk yere kalbimi dinlediğimde ya yine bozuksa diye korktugumda da başa sarıyordu. Evde yalnızdim kendime bakabilmem gerekiyordu. Bunları yaşamak yeme bozukluğumu da tetiklediğinden elimi cabuk tuttum. Karaciğerinden dolayı ilaç kullanmam sakincaliydi. Sizi tamamen iyilestiricegini garanti ettiğim dort önerim var. Sarı kantaron çayı, nefes egzersizi, lavanta yağı(burun kanatlariniza sürün ya da odanızı buhurdanla kokutun) ve inanmak. ilk günden itibaren iyileştim.

Ben de kötü bir olay sonucu geçen yaz aynı durumdaydim. Kabus görür uyandığımda tekrar uyayamazdım. Moral bozukluguna yemek de yiyemezdim. Sanırım bunlar da çarpıntı yapıyor. Melisa çayıyla papatya çayı almıştım paso onlardan içiyordum ama aklıma geldikçe yine carpintim oluyordu. Hani aşık olduğun kişiyi görürsün de kalbin hızlı atar karnına ağrılar girer ya o haldeydim sürekli. Azaldı şu an ama tamamen geçmedi. Herhalde panik atak bu

Teşekkür ederim araştıracağım.Benimki öyle çok olmuyor da uykudan uyanınca oluyor.Bazı düşüncelerle uyanıyorum uyku sornu yaratıyor.

Tamamdır teşekkürler

Teşekkür ederim araştıracağım.Benimki öyle çok olmuyor da uykudan uyanınca oluyor.Bazı düşüncelerle uyanıyorum uyku sornu yaratıyor.
Sizin durumu da yaşıyorum zaten. Hatta o çarpıntı uyku vermiyo ne yöne yatsam da nefes alabilsem diye dönüp duruyo insan. Böyle bi durumda yatar pozisyonda durmayın sırtınızı biraz yükseğe dayayin. Yan durmanız daha iyi olur.

Evet mesela sabah uyanıyorum bugün gece de uyandım mesela.Bakıyorum çarpıntı yapıyor Allahım nolur uyuyayım diyorum sürekli uyanıyorum.Öylr yapayım belki fsydası olur sağ olun

Anksiyete bozukluğundan kaynaklanıyor. Uykudan uyanınca o düşüncelerle uyanmayı iyi bilirim. Uyanır uyanmaz yataktan kalkmanızı tavsiye ederim. Yatakta beklemek, yatakta uzanırken düşünmek çarpıntıyı tetikler, yatak sizin için sadece uyuyacak yer olmalı. Kötü olayları unutmak için ilginizi çeken bir şeye odaklanın. Sevebileceğiniz türde bir diziye başlayabilirsiniz, mesela Avrupa Yakası dizisi sayesinde ben çok ilerleme kaydettim..

Öncelikle doktora gidip kan tahlili yaptırın derim.

İlk kalp çarpıntım başladıgında romatizma cıktı çok fena çarpıntı yapıyordu, hemen doktora gittim romatizma cıktı belki gitmeseydim kalp romatizmasına bile cevirebilirdi.

Daha sonra tiroid rahatsızlıgım çıktı oda kalp çarpıntısına neden oluyor, vitamin ve kansızlık bunlarada baktırın.

Canım çok uzun zamandır var bende anemi tedavisi vs gördüm ara ara dün lan verdim iç hastalıklarına gidicem sonra romatolojiye gidicem artık korkuyorum endoskopi bile oldum sürekli kanser miyim diyorum moral 0

Öncelikle ankesitiye değil anksiyete, eksersiz değil egzersiz.
Neye göre bu teşhisi koydunuz da üstelik başlangıç seviyesinde oldugundan bile emin olup çabuk atlatacağını düşündünüz?
Boyle bilmişlik yaparken anlatım bozukluğuna sebep olmak Bağlaçla soru cümlesi ve normal cümleyi bağlayıp soru işaretini en sonuna koymak gibi büyük hata yapmak

Demir eksikliğim artmışsa bende de çok olur stresten deyip gecmeyin kan testi de verin.

Boyle bilmişlik yaparken anlatım bozukluğuna sebep olmak Bağlaçla soru cümlesi ve normal cümleyi bağlayıp soru işaretini en sonuna koymak gibi büyük hata yapmak
Bilmişliğim sizi tatmin etmemiş olacak ki, öyle değil böyle yapılır demek istediniz sanırım. Nereye koymalıydım soru işaretini? Bu büyük hatadan dönmek isterim, aydınlatın lütfen.

Ahhh ahhh ben de çok çektim şu çarpıntıdan. Kaç kere acile gittim sırf bu yüzden. Kalbim çarpmaya başlayınca birden bir ateş basıyor ve kafamda tuhaf bir his oluyor. Sanki kalbim şişiyor gibi.. doktora gittim nihayet en son gittiğim beni anladı. Kalp ilacı verdi en düşük dozda. 3 ayda geçti çok şükür...

Tiroidlerinize muhakkak baktırın. Hele ki Kalp çarpıntısının devamında saç dökülmesi , el titremesi , yerli yersiz terlemeler varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…