- 28 Haziran 2011
- 61.276
- 154.104
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bilemiyorum bu sabah yine uyuyamadım uyandığımda hep çarpıntı vardıYardım almalısınız, başka türlü çare bulamadım ben
Yok hayır bi ara geçmişti şimdi yine başladı.Hatta bu sabah da uyandığımda hep çarpıntı vardı şimdi bile az da olsa var.Etkilendiğim olayı düşünüyorum.Ondan oluyor.Önce bu düşünceyi atmam lazım kafadanBenim de çarpıntı problemim var dr gittim kalp kapakciginda minimal sarkiklik tespit etti bi zararı olmazmış uykusuz kalma,ağır kaldırıp itme dedi ilaç vermedi detaylı muayene oldunuz mu
Ben de kötü bir olay sonucu geçen yaz aynı durumdaydim. Kabus görür uyandığımda tekrar uyayamazdım. Moral bozukluguna yemek de yiyemezdim. Sanırım bunlar da çarpıntı yapıyor. Melisa çayıyla papatya çayı almıştım paso onlardan içiyordum ama aklıma geldikçe yine carpintim oluyordu. Hani aşık olduğun kişiyi görürsün de kalbin hızlı atar karnına ağrılar girer ya o haldeydim sürekli. Azaldı şu an ama tamamen geçmedi. Herhalde panik atak buİyi akşamlar herkese
Burda sizlere de sormuştum birtakım sorunlarımı sizlerle konuştukça daha iyi oluyorum tekrar sağ olun.Kötü bi zamandan geçiyorum bir iki ay oldu diyebilirim.Tam iyi oldum diyordum ama yine kalp çarpıntıları başladı.Mesela başımdan geçen olayın ilk zamanları kabuslar görüyordum kalp çarpıntım oluyordu geçmişti yine başladı.Normal mi bu durum?Sanırım ilk kez böyle kötü bi durumla baş etmeye çalıştığım için bünyem zorlanıyor bir de çok hassas yapım var.Ailem de bilmiyor olayı pek söylemiyorum.Çarpıntı genelde uykudan uyanınca sabah oluyor o düşüncelerle uyandığım için.Gün içinde başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum.Tavsiyelerinizi almak istiyorum.Hem kötü olayları unutmak için hem de çarpıntıma iyi gelecek neler var sizce?İnternetten araştırıyorum elbette ama burda farklı kişilerdrn belki de yaşamışlardan tavsiye almak elbette fayda sağlayacaktır.
Teşekkür ederim araştıracağım.Benimki öyle çok olmuyor da uykudan uyanınca oluyor.Bazı düşüncelerle uyanıyorum uyku sornu yaratıyor.Şimdiye kadar kalbim sapasaglamdi. Hayatımda sadece yılda bı kez falan başım agrirdi. Daha sonra uzun süre acılı stresli günler geçirdim sonrasinda nur topu gibi strese bağlı solunum güçlüğü ve çok sinirlendigimde baş ağrısı yetenekleri gelistirdim ehehe. Bunlara anksiyete ve migren mi diyolar bilmiyorum doktora gitmeyi istemedim. Kalbim beni öyle korkutuyordu ki panik ataklarim ağlama krizlerim başlamıştı. Çok anlamsız bisiy. Öyle ki durduk yere kalbimi dinlediğimde ya yine bozuksa diye korktugumda da başa sarıyordu. Evde yalnızdim kendime bakabilmem gerekiyordu. Bunları yaşamak yeme bozukluğumu da tetiklediğinden elimi cabuk tuttum. Karaciğerinden dolayı ilaç kullanmam sakincaliydi. Sizi tamamen iyilestiricegini garanti ettiğim dort önerim var. Sarı kantaron çayı, nefes egzersizi, lavanta yağı(burun kanatlariniza sürün ya da odanızı buhurdanla kokutun) ve inanmak. ilk günden itibaren iyileştim.
Tamamdır teşekkürlerBen de kötü bir olay sonucu geçen yaz aynı durumdaydim. Kabus görür uyandığımda tekrar uyayamazdım. Moral bozukluguna yemek de yiyemezdim. Sanırım bunlar da çarpıntı yapıyor. Melisa çayıyla papatya çayı almıştım paso onlardan içiyordum ama aklıma geldikçe yine carpintim oluyordu. Hani aşık olduğun kişiyi görürsün de kalbin hızlı atar karnına ağrılar girer ya o haldeydim sürekli. Azaldı şu an ama tamamen geçmedi. Herhalde panik atak bu
Sizin durumu da yaşıyorum zaten. Hatta o çarpıntı uyku vermiyo ne yöne yatsam da nefes alabilsem diye dönüp duruyo insan. Böyle bi durumda yatar pozisyonda durmayın sırtınızı biraz yükseğe dayayin. Yan durmanız daha iyi olur.Teşekkür ederim araştıracağım.Benimki öyle çok olmuyor da uykudan uyanınca oluyor.Bazı düşüncelerle uyanıyorum uyku sornu yaratıyor.
Evet mesela sabah uyanıyorum bugün gece de uyandım mesela.Bakıyorum çarpıntı yapıyor Allahım nolur uyuyayım diyorum sürekli uyanıyorum.Öylr yapayım belki fsydası olur sağ olunSizin durumu da yaşıyorum zaten. Hatta o çarpıntı uyku vermiyo ne yöne yatsam da nefes alabilsem diye dönüp duruyo insan. Böyle bi durumda yatar pozisyonda durmayın sırtınızı biraz yükseğe dayayin. Yan durmanız daha iyi olur.
Anksiyete bozukluğundan kaynaklanıyor. Uykudan uyanınca o düşüncelerle uyanmayı iyi bilirim. Uyanır uyanmaz yataktan kalkmanızı tavsiye ederim. Yatakta beklemek, yatakta uzanırken düşünmek çarpıntıyı tetikler, yatak sizin için sadece uyuyacak yer olmalı. Kötü olayları unutmak için ilginizi çeken bir şeye odaklanın. Sevebileceğiniz türde bir diziye başlayabilirsiniz, mesela Avrupa Yakası dizisi sayesinde ben çok ilerleme kaydettim..İyi akşamlar herkese
Burda sizlere de sormuştum birtakım sorunlarımı sizlerle konuştukça daha iyi oluyorum tekrar sağ olun.Kötü bi zamandan geçiyorum bir iki ay oldu diyebilirim.Tam iyi oldum diyordum ama yine kalp çarpıntıları başladı.Mesela başımdan geçen olayın ilk zamanları kabuslar görüyordum kalp çarpıntım oluyordu geçmişti yine başladı.Normal mi bu durum?Sanırım ilk kez böyle kötü bi durumla baş etmeye çalıştığım için bünyem zorlanıyor bir de çok hassas yapım var.Ailem de bilmiyor olayı pek söylemiyorum.Çarpıntı genelde uykudan uyanınca sabah oluyor o düşüncelerle uyandığım için.Gün içinde başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum.Tavsiyelerinizi almak istiyorum.Hem kötü olayları unutmak için hem de çarpıntıma iyi gelecek neler var sizce?İnternetten araştırıyorum elbette ama burda farklı kişilerdrn belki de yaşamışlardan tavsiye almak elbette fayda sağlayacaktır.
Boyle bilmişlik yaparken anlatım bozukluğuna sebep olmak Bağlaçla soru cümlesi ve normal cümleyi bağlayıp soru işaretini en sonuna koymak gibi büyük hata yapmakÖncelikle ankesitiye değil anksiyete, eksersiz değil egzersiz.
Neye göre bu teşhisi koydunuz da üstelik başlangıç seviyesinde oldugundan bile emin olup çabuk atlatacağını düşündünüz?
Demir eksikliğim artmışsa bende de çok olur stresten deyip gecmeyin kan testi de verin.İyi akşamlar herkese
Bilmişliğim sizi tatmin etmemiş olacak ki, öyle değil böyle yapılır demek istediniz sanırım. Nereye koymalıydım soru işaretini? Bu büyük hatadan dönmek isterim, aydınlatın lütfen.Boyle bilmişlik yaparken anlatım bozukluğuna sebep olmak Bağlaçla soru cümlesi ve normal cümleyi bağlayıp soru işaretini en sonuna koymak gibi büyük hata yapmak