Arkadaşlar merhaba,
Ben 27 yaşındayım. Bir çok kişisel gelişim kitapları okudum, inançlı da biriyim. Düşünce gücüne, çekim yasasına ve buna benzer bir çok konuya inanıyorum, hayatımda da tecrübe etmişliğim oldu. Ama son zamanlarda özellikle son 1 yıldır üzerimde çok yoğun bir tembellik var. Kat'iyen çalışmak istemiyorum (bu yüzden işten ayrıldım), önceleri mesleğimi sevmediğimi düşünüyordum ama bir kaç gündür aslında kendi iç huzurum olmadığı için hiç bir yerde duramadığımı, boğulduğumu fark ettim. Çabuk sıkılıyorum, kendimi bir şeye veremiyorum, düşüncelerim dağınık. Aslında eskiden çok net bir insandım dolayısıyla bununla başa çıkamaz oldum. Yani şu an inanın ne iş aramak, ne kendime bakmak, ne Allah'a dua etmek istiyorum. Yani aslında istiyorum ama içimden gelmiyor umarım anlatabiliyorumdur durumumu
Bir amacım, bir hayalim de yok aslında var ama artık gözlerimi kapatıp hayal bile kuramıyorum, zorlasam bile gözümün önünde görüntüler belirmiyor. Rüyalarım çok karışık mesela yine son 1 yıldır. Bir an güç geliyor gibi oluyor ama sonra kendimi tembel tembel tavana bakarken buluyorum. Eskisi kadar merhametli değilim, şefkatli değilim... Kalp çakramın kapanmış olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çünkü istediğim hiç bir şeyi kalben isteyemiyorum. Umarım ne demek istediğimi anlayabilirsiniz, ifade etmesi bile bana güç şu an. Mesela şöyle söyleyim eskiden allaha kalben dua ederdim, insanlara kalben yardım eder, kalben şefkat gösterirdim, hayallerim amaçlarım vardı, onları kalben diler ve gerçekleştirirdim. Ama şimdi bu saydıklarımı bir görevmiş gibi yapıyorum. Yani bir kediye yemek vermek eski bir alışkanlık gibi artık benim için kalben yapamıyorum.... Allaha dua etmek bir alışkanlık bir görev gibi, kalbimden gelmiyor... Kimseyi sevemiyorum, eskiden sevdiklerimi bile... En iyi dostumun babası vefat etti yakın zamanda ziyaretine bile gitmedim, içimden gelmiyor, elimde değil. Kimse de beni anlamıyor, sonunda yapayalnız kaldım. Eskiden böyle değildim. Artık kalp çakramın kapandığından eminim... Bundan 3 yıl önce çok merhametsiz, zalim birine aşık olmuştum bana ne olduysa ondan sonra oldu.
Kendimi dışarıya çok kapattım hayata geri dönmek istiyorum.
Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var, kalp çakrasını açabilmeyi başaran var mı? Ben bir kaç gündür deniyorum ama hiç bir şeye adapte olamıyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.