Kalp Çakrasını Açabilmek İçin Yardım.

dlkplttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
72
65
36
Arkadaşlar merhaba,
Ben 27 yaşındayım. Bir çok kişisel gelişim kitapları okudum, inançlı da biriyim. Düşünce gücüne, çekim yasasına ve buna benzer bir çok konuya inanıyorum, hayatımda da tecrübe etmişliğim oldu. Ama son zamanlarda özellikle son 1 yıldır üzerimde çok yoğun bir tembellik var. Kat'iyen çalışmak istemiyorum (bu yüzden işten ayrıldım), önceleri mesleğimi sevmediğimi düşünüyordum ama bir kaç gündür aslında kendi iç huzurum olmadığı için hiç bir yerde duramadığımı, boğulduğumu fark ettim. Çabuk sıkılıyorum, kendimi bir şeye veremiyorum, düşüncelerim dağınık. Aslında eskiden çok net bir insandım dolayısıyla bununla başa çıkamaz oldum. Yani şu an inanın ne iş aramak, ne kendime bakmak, ne Allah'a dua etmek istiyorum. Yani aslında istiyorum ama içimden gelmiyor umarım anlatabiliyorumdur durumumu Bir amacım, bir hayalim de yok aslında var ama artık gözlerimi kapatıp hayal bile kuramıyorum, zorlasam bile gözümün önünde görüntüler belirmiyor. Rüyalarım çok karışık mesela yine son 1 yıldır. Bir an güç geliyor gibi oluyor ama sonra kendimi tembel tembel tavana bakarken buluyorum. Eskisi kadar merhametli değilim, şefkatli değilim... Kalp çakramın kapanmış olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çünkü istediğim hiç bir şeyi kalben isteyemiyorum. Umarım ne demek istediğimi anlayabilirsiniz, ifade etmesi bile bana güç şu an. Mesela şöyle söyleyim eskiden allaha kalben dua ederdim, insanlara kalben yardım eder, kalben şefkat gösterirdim, hayallerim amaçlarım vardı, onları kalben diler ve gerçekleştirirdim. Ama şimdi bu saydıklarımı bir görevmiş gibi yapıyorum. Yani bir kediye yemek vermek eski bir alışkanlık gibi artık benim için kalben yapamıyorum.... Allaha dua etmek bir alışkanlık bir görev gibi, kalbimden gelmiyor... Kimseyi sevemiyorum, eskiden sevdiklerimi bile... En iyi dostumun babası vefat etti yakın zamanda ziyaretine bile gitmedim, içimden gelmiyor, elimde değil. Kimse de beni anlamıyor, sonunda yapayalnız kaldım. Eskiden böyle değildim. Artık kalp çakramın kapandığından eminim... Bundan 3 yıl önce çok merhametsiz, zalim birine aşık olmuştum bana ne olduysa ondan sonra oldu. Kendimi dışarıya çok kapattım hayata geri dönmek istiyorum.

Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var, kalp çakrasını açabilmeyi başaran var mı? Ben bir kaç gündür deniyorum ama hiç bir şeye adapte olamıyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
canım bende bu tarz konulara yenı basladım ılgı duymaya ve uygulamaya. ama cakma kapanması diye sırf kendını sartlama. demıssın ya kalben ıstemıyorum hıcbırsey dıye.. kalben ıstemezsen hıcbısey olmaz. hayatıma merhametsız bırı gırdı ondan boyle oldum dıye de sartlamamanı onerırım cunku kendını boyle sartlarsan boıyle bırı olursun. o merhametsız bıle olsa ben merhametlıyım ben ıyı bır ınsanım ve ınsanlara yardım etmeyı sevıyorum seklınde kendıne telkınlerde bulunmlısın.
hatta bız dıger topıkte 21gunluk olumlamalar yapıyoruz sende gel. orada herkes bırsey paylasıuor dıgerlerıne de heves oluyor boylece. mesela ben bugun kendıme bilinçaltı ve dusunce gucuyle alakalı kıtaplar aldım bor yerden baslamak gerek.
bu kendını dısarıya kapatmanı anlıyorum bende cok yakın bır zamanda yasadım hatta son 3 aydır oyleydım ama 1 haftadır olumlamalar esmalar sayesınde cok muthıs bı enerjım olustu. sende gel dusunce gucu olumlamalar konusuna sende basla bızlerle paylas emınım degısen seyler olacak. daha bılgılı arkadaslarda var onlarda sana daha cok yardımcı olabılır. çare sende sen yeterki iste canımcım

Çok teşekkür ederim canım bakacağım. Böyle insanlarla yardımlaşarak, destek olarak çabalamak inan kişiye güç veriyor, umarım bana da size de şifa olur Elimden geleni yapacağım

canım dusunce gucu/pozıtıf dusunce/olumlama konusuna gel lutfen sende anlat :) hatta son 3 sayfayı oku mor renklı olan bir yazı var ondan sınra vıdeolar var bak izle o sayfa sana ıyı gelecek :) hatta karsılıklı bırbırımız ıcınde olumlamalart yapıp nıyet edıp evrene msj gonderıuoruz senle de yapalım bu gece ıstersen bırbırımız nıyetıne olumlu seyler dusunelım dıleklerımz neyse onları dıleyelım :) ben varım :) hatta smdı senden bırsey rıca edıyorum şükürler olsun hayatımda olmus ve suan olan herseye deyıp gulumseyıp bıraz olumlu enerjık sarkılar dınkeyıp modunu yukseltır mısın :)

bu vıdeoyu ızle mesela müthiş :) herseyı caresının oldugunun muhtesem bir kanıtı :)

Canım konuya daldım 1 sayfa dolusu notlar aldım daha 3. sayfadayım konunun :) tek tek sonuna kadar okuyacağım gerçekten çok iyi geldi bana yürekten teşekkür ederim Şimdi merhamet duygumu geri kazanabilmek için nasıl bir olumlama yapabilirim kafamda onu oturtmaya çalışıyorum :) Güzel müzikler dinlemeye başladım bile hehehe videoyu da izleyeceğim açaok sevinirim karşılıklı olumlar yapmaya ama bu geceye yetişebilir miyim bilmiyorum önce notlarımı alayım, esmaları, olumlamaları yazayım, videoyuyu izleyeyim ben tamamım dediğimde mutlaka yazacağım karşılıklı olumlamalar yapalım beraber

tamam canım sen mutlaka oku hatta son 10 sayfayı falanda okuyabilirsin suan gayet guzel enerjılr ve yazılar var orada :)
olumlama cumle orneklerı de var esmaları kendın de secebılırsın dılegıne göre :) haberlerını beklıyorum canımm

Yemeğini sokaktaki zavallı dilsiz köpeklerle,kedilerle paylaşan bir insan asla merhametsiz olamaz..sadece depresyonda ve duygularınızı baskılamış olabilirsiniz.Çünkü tüm duygularda genel bir düşüşten bahsediyorsunuz .duygular kitli yaşamak yani..bu psikolojik bir sorun çakralık değil

bu konularla ben de cok ilgiliyim. cok cesitli makale yazı kitap okudum seminere katıldım. içsel durumu düzeltmek için bilinçli aklımızla herhangi birsey yapamıyoruz onu devre dsı bırakmamız gerekıyor. tüm kitaplar ögretiler bilinç dedigimiz bedenimizle var olan şimdiki zaman farkındalıgı olmayan düşüncelerimizi kapatmakla baslıyor. yani önce anda kalmayı ogrenmeliyiz bilincli aklımızı devre dısı bırakmalıyız ardından bilincaltında ne tur bir degisiklik istiyorsak ki bunun bir ton cesidi var nlp eft emdr regresyon veya topraklama..vs gibi bunlarda istediğimiz konu uzerınden degişiklik yapmamız mumkun. hiçbir olumlama bilincaltı calısması yapılmadan ise yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…