- 21 Ocak 2008
- 298
- 3
- Konu Sahibi E.L.XIX.F.T.G.
geçmiş olsun canım seni anlıyorum ama doktor en azından gebe kalabildiğini biliyosun demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim çok üzüldüm yaaaa.... Ama vardır bir hayır bak ezgiye ikinciye hemen hamiş kaldı çok şükür. Sende öyle olursun inş. En azından hamile kalabiliyorsun yani bir sorunun yok. Biraz dinlen yorma kendini de inş. Yeniden alırız iyi haberlerini .
allah hayırlısını versin canm benm de yarın beelli olacak bakalım aallah neyi uygun görüyorrr
hayirlisi ne ise o olsun canim ben hep hayirlisi için dua etmiştim rabbim böylesini uygun gördü
inşallah güzel haberler alirsin haberini alinca yaz bizede
hayirlisi ne ise o olsun canim ben hep hayirlisi için dua etmiştim rabbim böylesini uygun gördü
inşallah güzel haberler alirsin haberini alinca yaz bizede
zaten ilk sizlerle paylaşıyorum her şeyi.dediğin gibi aalah bize neyi uygun görüyrsa biz onu yaşıyoruz.senin kaç haftaydı belli oldu canm.benm yarın 5+1 oluyo.daha keseyi bile göremedik
Selam kizlar
dün çarşaba idi bebişi gitti kizlar çok moralim bozuk dün saat 14,30 da kürtaj oldum çok moralim bozuktu bugün daha iyiyim kendimi teselli etmeye çalişiyorum allah benim yaşadiğimi kimseye yaşatmasin
canim senin yasadigini yasamis biri olarak acini cok iyi anliyorum...cok aglamistim bende ama allah her zaman hakkimizda hayirlisini verir unutmayalim...sen tedaviylemi hamile kalmistin???