Kalp atışlarını dinleme cihazı aldım

Angry bird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
441
269
Arkadaşlar Angel Talk diye bir cihaz aldim.Bebegimin kalp atışlarını evde abisiyle birlikte dinleyebiliyorum.Teknoloji ne guzel sey.

Ben de angel sound kullandım kesinlikle mükemmel bence de.çünkü kalbi durduğu için yaşadığım bir kürtaj var benim kurtarıcım oldu bu cihaz hareketlerini hissedene kadar.şimdi de hareket hissedemedigimde dinliyorum hemen

Ben de angel sound kullandım kesinlikle mükemmel bence de.çünkü kalbi durduğu için yaşadığım bir kürtaj var benim kurtarıcım oldu bu cihaz hareketlerini hissedene kadar.şimdi de hareket hissedemedigimde dinliyorum hemen
nerden aldınız cihazı bide kaç haftadan itibaren duyurabiliyor kalp atışını

ya bende cok istiyorum b cihazdan ama saglıklı olmadıgını duydum bu tarz cihazların :KK43: 14.haftadan itibaren mi duyuluyor

ya bende cok istiyorum b cihazdan ama saglıklı olmadıgını duydum bu tarz cihazların :KK43: 14.haftadan itibaren mi duyuluyor
ben de aynı tereddütteyim canım almak güzel kolay da içimizi rahatlatalım derken bebişlerimize zarar vermeyelim :KK43: zaten 10-12. haftadan sonra kullanın yazıyor

nerden aldınız cihazı bide kaç haftadan itibaren duyurabiliyor kalp atışını
Gitti gidiyor dan aldım.ben 10. haftada başladım kullanmaya ama biraz zor oluyor yerini bulana kadar.12. haftadan sonra çok rahat kullandım.yeri pek degismiyordu koyar koymaz duyuyordum kalp atışını

Eşim alıp surpriz yapmıştı hangi siteden aldi bilmiyorum ama jelle kullanılıyor jeli ayrıca aldim internetten.
Bu arada birkac gunde birkac dakikalik bir dinlemenin bebege zarar verme ihtimali olduğunu sanmıyorum ben

Arkadaşlar Angel Talk diye bir cihaz aldim.Bebegimin kalp atışlarını evde abisiyle birlikte dinleyebiliyorum.Teknoloji ne guzel sey.
Canım üründen memnun musun kaçıncı haftadan itibaren kullandın ürünü ve net aldın sesi bende alıcam ikinci el buldum bi tane ama markası iyi mi bilemedim bana foto falan atabilir misin aynı ürün mü cevaplarsan sevinirim

Canım üründen memnun musun kaçıncı haftadan itibaren kullandın ürünü ve net aldın sesi bende alıcam ikinci el buldum bi tane ama markası iyi mi bilemedim bana foto falan atabilir misin aynı ürün mü cevaplarsan sevinirim
Markası angel talk.memnun kaldim.12.haftadan sonra duyulmaya başlıyor zamanla daha da netlesiyor.jelle birlikte kullanmak lazim sesi duymak icin

Bende angeltalk aldim 8. Haftada elimdeydi ama ilk kalp atisini 16. Haftada buldum 16 dan once bulamamisim yanlis yerlerde aramisim hep:)

16 dan sonra cok severek kullandim simdi cok hareketli pek ihtiyac duymuyorum ama bazen uzun sure harekrt etmeyince hemen dinliyorum rahatliyorum epey.

Doktoruma sordum zarari yok dedi.

Ancak perinatolog a sordugumda bilinen bir zarari yok ancak ilerleyen yillarda belki de bebegin dna sina zarar veriyordur onun cocuklarinda torunlarinda sorun cikabilir hic gerek yok yapma boyle seyler dedi:)

X