- 7 Ağustos 2015
- 441
- 269
- Konu Sahibi Angry bird
Arkadaşlar Angel Talk diye bir cihaz aldim.Bebegimin kalp atışlarını evde abisiyle birlikte dinleyebiliyorum.Teknoloji ne guzel sey.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden aldınız cihazı bide kaç haftadan itibaren duyurabiliyor kalp atışınıBen de angel sound kullandım kesinlikle mükemmel bence de.çünkü kalbi durduğu için yaşadığım bir kürtaj var benim kurtarıcım oldu bu cihaz hareketlerini hissedene kadar.şimdi de hareket hissedemedigimde dinliyorum hemen
ben de aynı tereddütteyim canım almak güzel kolay da içimizi rahatlatalım derken bebişlerimize zarar vermeyelim zaten 10-12. haftadan sonra kullanın yazıyorya bende cok istiyorum b cihazdan ama saglıklı olmadıgını duydum bu tarz cihazların 14.haftadan itibaren mi duyuluyor
ya hangi siteden aldınız bide bana söyleyinben de aynı tereddütteyim canım almak güzel kolay da içimizi rahatlatalım derken bebişlerimize zarar vermeyelim zaten 10-12. haftadan sonra kullanın yazıyor
canım almadım ben araştırıyorum henüz ama angel sound fiyatı yazınca bisürü site çıkıyor. güvendiğin birinden alabilirsinya hangi siteden aldınız bide bana söyleyin
Gitti gidiyor dan aldım.ben 10. haftada başladım kullanmaya ama biraz zor oluyor yerini bulana kadar.12. haftadan sonra çok rahat kullandım.yeri pek degismiyordu koyar koymaz duyuyordum kalp atışınınerden aldınız cihazı bide kaç haftadan itibaren duyurabiliyor kalp atışını
bilemedim valla bende cok kararsızım biraz zaman gecsin duruma göre bakarız artıkben de aynı tereddütteyim canım almak güzel kolay da içimizi rahatlatalım derken bebişlerimize zarar vermeyelim zaten 10-12. haftadan sonra kullanın yazıyor
Iletken olmadan mümkün degil ki.Benim ki farklı bir cihazdir belki cunku jelsiz hic ses gelmiyor.Ben jel almadım hiçbirşey sürmeden de kullandım
Canım üründen memnun musun kaçıncı haftadan itibaren kullandın ürünü ve net aldın sesi bende alıcam ikinci el buldum bi tane ama markası iyi mi bilemedim bana foto falan atabilir misin aynı ürün mü cevaplarsan sevinirimArkadaşlar Angel Talk diye bir cihaz aldim.Bebegimin kalp atışlarını evde abisiyle birlikte dinleyebiliyorum.Teknoloji ne guzel sey.
Markası angel talk.memnun kaldim.12.haftadan sonra duyulmaya başlıyor zamanla daha da netlesiyor.jelle birlikte kullanmak lazim sesi duymak icinCanım üründen memnun musun kaçıncı haftadan itibaren kullandın ürünü ve net aldın sesi bende alıcam ikinci el buldum bi tane ama markası iyi mi bilemedim bana foto falan atabilir misin aynı ürün mü cevaplarsan sevinirim