- 26 Haziran 2024
- 64
- 21
- 27
- Konu Sahibi tatlibirisi
7+4 üm duyamadım henüz siz ne zaman duydunuz ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 6 haftada vajinal duydum ama bugün karından ultrasonla duyamadık çok kafama takıldı6+0 da vajinal ultrasonda gördük kalp atışını 6+3de yine vajinal ultrasonda duyduk diye hatırlıyorum
karından mı bakıldı7. Haftada duyduk
Ben de 8e kadar karından duyamadımbende 6 haftada vajinal duydum ama bugün karından ultrasonla duyamadık çok kafama takıldı
Karından bide vajinal farkediyor mu. Bende keseyi 5+5te gördüm karından baktik ama kalp atisina 10 gün sonra gel dedi. Kalp atisi 6. Haftada duyuluyosa bebek az olsa kesede gorunmez miBen de 8e kadar karından duyamadım
Evet karından. 5.hafta yine karından kese göründü 7.hafta kalp atışıkarından mı bakıldı
8. Haftada duydum7+4 üm duyamadım henüz siz ne zaman duydunuz ??
8.haftaydı7+4 üm duyamadım henüz siz ne zaman duydunuz ??
farkediyor vajinal daha erken duyuluyorKarından bide vajinal farkediyor mu. Bende keseyi 5+5te gördüm karından baktik ama kalp atisina 10 gün sonra gel dedi. Kalp atisi 6. Haftada duyuluyosa bebek az olsa kesede gorunmez mi
Anladim. İnşallah önümüzdeki hafta ben de duyarımfarkediyor vajinal daha erken duyuluyor
Keseye vajinal baksaydınız yolk saci görürdünüz 5+5de yani boş mu değil mi korkunuz oysa vajinal ultrasonda görünüyor biz keseyle yolk saci aynı anda 5+ da görmüştükKarından bide vajinal farkediyor mu. Bende keseyi 5+5te gördüm karından baktik ama kalp atisina 10 gün sonra gel dedi. Kalp atisi 6. Haftada duyuluyosa bebek az olsa kesede gorunmez mi
7+4 üm duyamadım henüz siz ne zaman duydunuz ??
Doktorum karından baktı soyledigi tek şey kese günüyle uyumlu dedi. Şuan zaten kese için çağırdık 10 gün sonra da kalp atışını duymamız gerekir dedi o kadar. Kimisi 6. Haftada kalp atışını duyunca karından da duyuluyor mu diye dusundum bide kese yani daha bişey yoktu içinde. Sadece kenarda ufak bir taşma gibi bir iz vardi. Kesenin alt kısmı da kalın bir tabaka. Yolk kesesi ile ilgili hicbisey demedi deseydi zaten bir rahatlama gelirdiKeseye vajinal baksaydınız yolk saci görürdünüz 5+5de yani boş mu değil mi korkunuz oysa vajinal ultrasonda görünüyor biz keseyle yolk saci aynı anda 5+ da görmüştük