kalp atışını ne zaman duydunuz??

Karından bide vajinal farkediyor mu. Bende keseyi 5+5te gördüm karından baktik ama kalp atisina 10 gün sonra gel dedi. Kalp atisi 6. Haftada duyuluyosa bebek az olsa kesede gorunmez mi
Keseye vajinal baksaydınız yolk saci görürdünüz 5+5de yani boş mu değil mi korkunuz oysa vajinal ultrasonda görünüyor biz keseyle yolk saci aynı anda 5+ da görmüştük

8-9. haftaya kadar duyulmaması normal karşılanıyor.
ben 6+6da karından kalp atışını gördüm, 7+6da da yüne karından duydum. ilk doppler ile kalp atışı gördüğümüzde doktor görmekte cok zorlammıştı ama. hatta karnıma o kadar bastırmıştı ki muayene sonrası 1 saat falan ağrım olmustu. kalp atışı duyulmasa da kalp atışının olduğuna dair belirtileri görebiliyor doktorlar bu arada. mesela dediğim gibi bana doppler bakmıştı ve kan akışı görmüstü. ona binayen kalp atışı var demisti.

Keseye vajinal baksaydınız yolk saci görürdünüz 5+5de yani boş mu değil mi korkunuz oysa vajinal ultrasonda görünüyor biz keseyle yolk saci aynı anda 5+ da görmüştük
Doktorum karından baktı soyledigi tek şey kese günüyle uyumlu dedi. Şuan zaten kese için çağırdık 10 gün sonra da kalp atışını duymamız gerekir dedi o kadar. Kimisi 6. Haftada kalp atışını duyunca karından da duyuluyor mu diye dusundum bide kese yani daha bişey yoktu içinde. Sadece kenarda ufak bir taşma gibi bir iz vardi. Kesenin alt kısmı da kalın bir tabaka. Yolk kesesi ile ilgili hicbisey demedi deseydi zaten bir rahatlama gelirdi

X