- 10 Mayıs 2024
- 377
- 78
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
Kalp atışını kaç haftalıkta duydunuz ?Bebeğiniz kaç mm dir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı şekildeTam 6+0 da karindan ultrasonla duydum![]()
6+0 da duydum bende kaç 4.36 mmKalp atışını kaç haftalıkta duydunuz ?Bebeğiniz kaç mm dir?
Bendede 4.3 mm di 6+1 de ama duyamadı çok küçük dedi , haftaya gel dedi , normal mi acaba??6+0 da duydum bende kaç 4.36 mm
Benimde 6+1 de 4.3 mm boyutunda var ama tam duyulmuyor dedi haftaya net olur dedi ??Karından 6+6da ritim vardı net değildi, 7+6da gittiğimde net duydum
Çok normal sekize dokuza kadar yolu var, onuncu haftada kürtaja gidecek arkadaşın o haftada duyuldu, bana 6+0da hicbirsey yok deyip göndermişlerdi 6+6da lekelenme ile gittim, birşey yoksa düşük olacak diye bekliyordum kalp ritmi yakaladı bir hafta sonrasında normal duydum 26.haftadayim şimdi, 4.3mm olan kese boyutudur, benim 11mmdi 6+6 da, bebek boyutu olmuyor o haftada, kese boyutu o verilenBendede 4.3 mm di 6+1 de ama duyamadı çok küçük dedi , haftaya gel dedi , normal mi acaba??
Belki makineyle ilgili olabilir, fark ediyor bence. Çünkü ben başka bir yerde baktırmıştım 1 gün öncesinde kese bile görmemiştiBendede 4.3 mm di 6+1 de ama duyamadı çok küçük dedi , haftaya gel dedi , normal mi acaba??
Bence normal evet çok derinden duyulabilir o da makine iyiyse bizim gümbür gümbür duyuldu. Daha çok küçük endişelenmeBendede 4.3 mm di 6+1 de ama duyamadı çok küçük dedi , haftaya gel dedi , normal mi acaba??
Makine görüntüsüde çok iyi değil, net olmayınca bir kaç kere bakmak zorunda kaldıBence normal evet çok derinden duyulabilir o da makine iyiyse bizim gümbür gümbür duyuldu. Daha çok küçük endişelenme
Maşallah sağlıklı doğsun inşallahÇok normal sekize dokuza kadar yolu var, onuncu haftada kürtaja gidecek arkadaşın o haftada duyuldu, bana 6+0da hicbirsey yok deyip göndermişlerdi 6+6da lekelenme ile gittim, birşey yoksa düşük olacak diye bekliyordum kalp ritmi yakaladı bir hafta sonrasında normal duydum 26.haftadayim şimdi, 4.3mm olan kese boyutudur, benim 11mmdi 6+6 da, bebek boyutu olmuyor o haftada, kese boyutu o verilen
Evet makineyle ilgili sen biraz daha bekleMakine görüntüsüde çok iyi değil, net olmayınca bir kaç kere bakmak zorunda kaldı
Alttan baktığında 3.9 mm karından baktığında 4.3 mm çıktı , buda tuhaf gelmiştiEvet makineyle ilgili sen biraz daha bekle
5 haftalık iken ben duyamadım sonra da bayram girdi araya Pzt gideceğim inşallah 7 haftalık olucak duyulur heralde biraz tedirginim ilk gebeliğimTam 6+0 da karindan ultrasonla duydum![]()