Bebeğiniz sağlıcakla gelsin inşallah :)7 den sonra duyuluyor diye biliyorum . Biz 7+3 de duymuştuk .
Merhaba canım, 5+6 da kalp atışını gördük ama dinletmediler. 6+2 de dinledik. İnşallah en kısa zaman da sende duyarsınMerhaba Güzel Anneler,
Sat göre 5+6 fakat kese ölçüsüne göre 5+3 haftalık hamileyim.
3 gün sonra kalp atışını duymak için doktordan randevu aldım.
açıkcası erkenmi bilmiyorum gidip duyamamaktan kendimi strese sokmaktan korkuyorum.
Sizler kalp atışını ne zaman duymuştunuz.
Tecrübelerinizi paylaşırsanız belki biraz olsun netleştiririm.
Şimdiden çok teşekkür ederim .
Bebeğiniz sağlıcakla gelsin inşallah :)
Ahh umarım canım öyle çok korkuyorum ki bebek yok veya kalp atışı yok diyecek diyeMerhaba canım, 5+6 da kalp atışını gördük ama dinletmediler. 6+2 de dinledik. İnşallah en kısa zaman da sende duyarsın
7+4 te duydum ama incecik Bi ses, 8+4 te kan tahlilleri için gitmiştim daha güçlenmiş içime sindi.Merhaba Güzel Anneler,
açıkcası erkenmi bilmiyorum gidip duyamamaktan kendimi strese sokmaktan korkuyorum.
7+ da ya da 8 de duyduk sanıyorum kuzu. Zaten o zamana kadar duyulmaz diye gitmedim doktora. Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerMerhaba Güzel Anneler,
İnşallah canımm :)7+ da ya da 8 de duyduk sanıyorum kuzu. Zaten o zamana kadar duyulmaz diye gitmedim doktora. Sağlıkla gelsin inşallah bebişler
Hiç merak etme canımz bak sana şöyle bir örnek vereyim benim arkadaşım 5+2 günlük hamileyken kesesi minicikti içinde yolk saç bile yoktu. Bebeklerimiz karnimiz da o kadar hızlı büyüyor ki 6. Hafta da gittiğinde hem bebeği gördü hem de kalp atışını. İçin rahat olsun bebeğin bir haftaya kocaman olup annesine kalp atışını dinletecekAhh umarım canım öyle çok korkuyorum ki bebek yok veya kalp atışı yok diyecek diye
İnşallah bana da nasip olur susamımın sesini duymak :)
Ayy İnşallah canım :)Hiç merak etme canımz bak sana şöyle bir örnek vereyim benim arkadaşım 5+2 günlük hamileyken kesesi minicikti içinde yolk saç bile yoktu. Bebeklerimiz karnimiz da o kadar hızlı büyüyor ki 6. Hafta da gittiğinde hem bebeği gördü hem de kalp atışını. İçin rahat olsun bebeğin bir haftaya kocaman olup annesine kalp atışını dinletecek
İnşallah canımAyy İnşallah canım :)
Duyar duymaz sevincimi sizinle paylaşacağım hepinize çok teşekkür ederim :)
Merhaba :)İnşallah canımgüzel haberlerini bekliyor olacağız
Canım gözün aydın çok sevindimMerhaba :)
Ben Bugun pirinç tanemi gördüm :)
Çok azda olsa kalp atışlarınıda duyduk henüz 5+5 günlük olduğu için kalp atışları yen yeni başlamış kalp atış ritminin 96 olduğunu söyledi doktorum 120 olması gerekli dedi ama aynı zamanda küçk olduğu için de olabiliceğini söyledi napalım bunuda şükür :)
7.5 cm kistimde varmış aynı zamanda onunla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum çok ağrı yapıyor
Öyle tabi canım çok şükür sağlıcakla gelsinlerde en önemlisi o :)Canım gözün aydın çok sevindim
Bence çok normal kalp atışları yeni başlamış bebeğinin zamanla hızlanacak benim bebeğiminde ilk başta azdı kalp atışı haftası ilerledikçe normale dönüyorbütün gebeliklerde bir sıkıntı oluyor kuzum hiç takılma kistine bende de kanama alanı var iğne kullanmazsam lekelenmem veya kanamam oluyor. Yeterki sağlıkla ilerlesin gebeliğin bu tarz sorunlar illaki oluyor
10+4 haftalığım şuan canımÖyle tabi canım çok şükür sağlıcakla gelsinlerde en önemlisi o :)
Gerçekten büyük heyecanla ve korkuyla gittim ama görmek de duymak da nasip oldu :) Sen şimdi kaç haftalıksın ?:)