Merhabaa. Son adet tarihim 17 ocak, ama sanırım geç döllenme oldu bizim de. 5. Gün gecikmemde beta değerlerim 279 çıktı, 3 gün sonra 879, sonraki 2. Günde de 1780 çıktı. Ve 1780 çıktığı gün daha miniminnacıkken ortada bile yokken hatta kesemizi karından ultrasonda gördük doktor bile çok şaşırdı görüceğimizi hiç düşünmüyordum dedi:)
Folik asiti 2 ay onceden kullanmaya başlamıştım zaten devam ediyorum, yediklerime içtiklerime de.. dinleniyorum da sürekli eşim sağolsun sabah kahvaltımda portakal suyuma, akşam yemeğinden evin temizliğine gece meyve salatamdan ılık sütüme kadar ilgisini eksik etmiyo. Başka yapmam gereken ya da yapmamam gereken birşey var mı acaba tecrübelilere soruyorum? Ağır kaldırmıyorum, mümkün olduğunca uzanıyorum yani. birde; doktorum 2 gün once son gittiğimizde yani keseyi gördüğümüz gün 2 hafta sonra gelirsiniz tekrar dedi, benim şimdi 2 günde 2 kat beta hesaplamama göre pazartesi günü değerlerim 14,700 civarı falab olması gerekiyor. Daha 5 haftalık bile değil minnoşum tahminimizce ama, kalp atışı için yeterli bi değer değil mi? İlle 6-7 beklemem mi gerekiyo
bi duysam biraz rahatlicam hala şaka gibi geliyo ilk hamileliğim inanılmaz tedirginim...