• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışını ne zaman aldınız?

Cnm be

Cnm bugün gittim bende 5+5 gebeyim ultrasonda bakıldığında doktor dedi kese küçük düşük riskin var kan sulandırıcı iğne birde günde iki defa progestan almamı söyledi ne olur bilmiyorum kafam çok karışık
Merhaba insallah herseyy yolundadir,durumnz ne oldu acaba,benim ablaminda kese kücüj,sizin kac mm kesenz hatrliyirmsnz

Valla kuzum benimde kesem çok küçüktü birde rahimde aşağıya yerleşmişti, doktor düşük riskin var demedi evet ama yinede tedirginlikle geçti günlerim, 2 kez progestan kullandım bende şuan 7+4 üm. Dün bebeğimin kalbini dinledim . Allahım herkese nasip etsin utanmasam zil sesim yaparım öyle güzelki herkese yaşatsın rabbim
Yade merhaba,oncelikle gözün aydin
Bebisin haftasiyla uyumlu ciktimi peki

Kızlar 6+3 hamileyim şuan yarın doktora gidicem sizce kalp atışını duyar mıyım yada aranızda hiç duyan var mı erkenden
Ben bugün dinledim 6+6 ile kişiden kişiye değişir xok değişik bir his gümbür gümbür atıyor. Kalp atışından sonra kulaklarım çınlıyor artık.

Canım bende normal herşey kese de düzeldi fakat 7+2 şuan kalp atışı yok
Canım telaş yapma ben 7+3te duydum 1 gün önce bile yoktu. Doktor direkt kürtaj dedi. Şükür şu an çok iyiyiz. Arkadaşım 8.haftada duydu. Her gebelik kendine özeldir kıyaslayıp endişe yapma

Canım telaş yapma ben 7+3te duydum 1 gün önce bile yoktu. Doktor direkt kürtaj dedi. Şükür şu an çok iyiyiz. Arkadaşım 8.haftada duydu. Her gebelik kendine özeldir kıyaslayıp endişe yapma
Ben kürtaj oldum 3 Ağustos da canım 7+5 di kalp atışı yoktu

Back