Ben 7+4 duymuştum kese gorundukten iki hafta sonra gitmiştimKızlar ben şuan 5+1 im. Bugün keseyi sorunsuz gördük çok şükür. Gerekli tahliller vs vs yapıldı herşey normal çıktı. Doktorum bebek için ve kalp atışı için 15 gün sonra gelmemi yani 7 haftalıkken gelmemi istedi, 7 haftalıkken gidip kalp ayışı duyamayan varmı acaba? Ya da 6 haftalıkkrn gitsem mi yine bir aksilik varmi diye bakmaya, ilk gebeliğim çok heyecanlıyım çok merak ediyorum , kaç haftalıkken dinlediniz miniklerin kalbini?
Ben 6+1de duydum canım o da kanamam oldu diye gitmiştim. Olmadaydı 8. haftaya kadar da gitmezdimKızlar ben şuan 5+1 im. Bugün keseyi sorunsuz gördük çok şükür. Gerekli tahliller vs vs yapıldı herşey normal çıktı. Doktorum bebek için ve kalp atışı için 15 gün sonra gelmemi yani 7 haftalıkken gelmemi istedi, 7 haftalıkken gidip kalp ayışı duyamayan varmı acaba? Ya da 6 haftalıkkrn gitsem mi yine bir aksilik varmi diye bakmaya, ilk gebeliğim çok heyecanlıyım çok merak ediyorum , kaç haftalıkken dinlediniz miniklerin kalbini?
Benide öyle çağırdı, inşallaj bendr duyarımBen 7+4 duymuştum kese gorundukten iki hafta sonra gitmiştim
Aaa öylemi nr kadar erken duymuşsunuz maşallahBen 6+1de duydum canım o da kanamam oldu diye gitmiştim. Olmadaydı 8. haftaya kadar da gitmezdim
5te bile duyan var ben de çok geç duydum diyorumAaa öylemi nr kadar erken duymuşsunuz maşallah
İnşallah canım hayırlısı olsunBenide öyle çağırdı, inşallaj bendr duyarım
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar ben şuan 5+1 im. Bugün keseyi sorunsuz gördük çok şükür. Gerekli tahliller vs vs yapıldı herşey normal çıktı. Doktorum bebek için ve kalp atışı için 15 gün sonra gelmemi yani 7 haftalıkken gelmemi istedi, 7 haftalıkken gidip kalp ayışı duyamayan varmı acaba? Ya da 6 haftalıkkrn gitsem mi yine bir aksilik varmi diye bakmaya, ilk gebeliğim çok heyecanlıyım çok merak ediyorum , kaç haftalıkken dinlediniz miniklerin kalbini?
Benim bebrk bile yoktu minnacık kesem vardı orda5te bile duyan var ben de çok geç duydum diyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah, Yok hayır karnımdan baktı doktorumMaşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbir şey soracaktım acaba vajinal ultrasonla mı bakıldı
Çook teşekkür ederim inşallah benimki de sizinki gibi karından görünürAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah, Yok hayır karnımdan baktı doktorum
Ben de 5te gittiğimde minnacık kese vardı başka hiçbir şey yoktu . Olacak inşallah merak etmeBenim bebrk bile yoktu minnacık kesem vardı orda
Aminn inşallahÇook teşekkür ederim inşallah benimki de sizinki gibi karından görünür
İnşallah olur,Ben de 5te gittiğimde minnacık kese vardı başka hiçbir şey yoktu . Olacak inşallah merak etme
İlk gebeliğimde sata göre 5+5te minik bir kese ve yolk kesesi gördük, 6+5te 3mm olarak bebeği gördük, kalp atışını duyduk, sonradan haftasını yakaladı. Sizin kese baya minik tam bir hafta sonra olmayabilir kalp atışı, stres olmak istemiyorsanız bence iki hafta sonra gidinKızlar ben şuan 5+1 im. Bugün keseyi sorunsuz gördük çok şükür. Gerekli tahliller vs vs yapıldı herşey normal çıktı. Doktorum bebek için ve kalp atışı için 15 gün sonra gelmemi yani 7 haftalıkken gelmemi istedi, 7 haftalıkken gidip kalp ayışı duyamayan varmı acaba? Ya da 6 haftalıkkrn gitsem mi yine bir aksilik varmi diye bakmaya, ilk gebeliğim çok heyecanlıyım çok merak ediyorum , kaç haftalıkken dinlediniz miniklerin kalbini?
Evet evet 2 hafta sonra gideceğim , inşallah bir sorun yaşamamİlk gebeliğimde sata göre 5+5te minik bir kese ve yolk kesesi gördük, 6+5te 3mm olarak bebeği gördük, kalp atışını duyduk, sonradan haftasını yakaladı. Sizin kese baya minik tam bir hafta sonra olmayabilir kalp atışı, stres olmak istemiyorsanız bence iki hafta sonra gidin
Ben 7+1 de gittim karından duyulmadı vajinalle duyuldu 6 haftalıkken de duyuluyormuş karından duyulmassa bi de vajinal baktırın duyulur inşallahKızlar 6+3 hamileyim şuan yarın doktora gidicem sizce kalp atışını duyar mıyım yada aranızda hiç duyan var mı erkenden
Cnm bugün gittim bende 5+5 gebeyim ultrasonda bakıldığında doktor dedi kese küçük düşük riskin var kan sulandırıcı iğne birde günde iki defa progestan almamı söyledi ne olur bilmiyorum kafam çok karışıkKızlar ben şuan 5+1 im. Bugün keseyi sorunsuz gördük çok şükür. Gerekli tahliller vs vs yapıldı herşey normal çıktı. Doktorum bebek için ve kalp atışı için 15 gün sonra gelmemi yani 7 haftalıkken gelmemi istedi, 7 haftalıkken gidip kalp ayışı duyamayan varmı acaba? Ya da 6 haftalıkkrn gitsem mi yine bir aksilik varmi diye bakmaya, ilk gebeliğim çok heyecanlıyım çok merak ediyorum , kaç haftalıkken dinlediniz miniklerin kalbini?
Valla kuzum benimde kesem çok küçüktü birde rahimde aşağıya yerleşmişti, doktor düşük riskin var demedi evet ama yinede tedirginlikle geçti günlerim, 2 kez progestan kullandım bende şuan 7+4 üm. Dün bebeğimin kalbini dinledim . Allahım herkese nasip etsin utanmasam zil sesim yaparım öyle güzelki herkese yaşatsın rabbimCnm be
Cnm bugün gittim bende 5+5 gebeyim ultrasonda bakıldığında doktor dedi kese küçük düşük riskin var kan sulandırıcı iğne birde günde iki defa progestan almamı söyledi ne olur bilmiyorum kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?