bn anlamadım düşük mü yaptın kalp atışı duymadığın için kürtaj mı oldun öncekilerde? bnce cuma da duymazsan yine 1 hafta bekle.. bazı bebeklerde kalp atışı 8. haftayı bile buluyomuş..bnde bu gibi konularda hep yazıyorum başıma geleni bnada 6. haftada fln boş gebelik dendi kürtaja alcaklardı başka bi hastaneye gittm dr.10 gün bekleyelm dedi..bekledk ve kalp atışını duyduk..o yüzden acele etmemek lazm..yazık olur yavrulara yaa
cnm benim inşallah kalp atışlarını duyarsın ben de iki kez anı şeyi yaşadım kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum şimdi birsürü test yaptırdım sonuçlar temiz çıktı sen araştırma yaptırdın mı bide üst üste kürtaj olmak çok sakıncalımış ben iki kürtajdan sonra doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum kürtaj yaptırmamı doru bulmadı rahim git gide inceliyomus ve bebeğin tutunması zorlaşıp düşük ihtimali daha yüksek oluyomuş sana tavsiyem tek doktora bağlı kalma ve araştırma yaptırmadıysan mutlaka yaptır
evet bütün araştırmaları yaptırdım genetik test patalojik incelemeler bir yıl düzenli beta hcg kontrolü ve buna benzer birsürü şeylet hatta eşim ve ben özel olarak kendi genetiğimizi bile incelettik malesef hiç bir şey bulamadılar doktorlara göre herşey çok normal tabiki bu onların henüz keşfini yaptıkları konularda geçerli demekki hala çözemedikleri çok şey var bir insanın varoluşuyla ilgili şu an maslak acıbedem hastanesine gidiyorum eğer bu gebelik te olumsuz olursa tüp bebek deneyeceğim o da olmazsa anneye ihtiyacı olan bir bebek bulacağım en azından bunu yapabilirim diye düşünüyorum.....
bu macerada bitti yarın sabah 09.00 kürtaj oluyorum mol gebelik büyük ihtimalle kesin sonuç patolojiden sonra belli olacak ama doktor ultrasondan bakınca öyle gibi görünüyor dedi ne şans ama olmayınca olmuyor işte ....
bu macerada bitti yarın sabah 09.00 kürtaj oluyorum mol gebelik büyük ihtimalle kesin sonuç patolojiden sonra belli olacak ama doktor ultrasondan bakınca öyle gibi görünüyor dedi ne şans ama olmayınca olmuyor işte ....
canım çok üzüldüm..
Rabbim sabır versin
benim sana bir önerim var
işyerimde bir arkadaşımın da aynen senin gibiydi durumu
ve yapılan genetik testlerde bişey çıkmadı
sonra anlaşıldı ki kan pıhtılaşması var
ve hamileliğini öğrendiği günden itibaren iğne yaptı hergün
ve bebişi şimdi kollarında
kan pıhtılaşmasında bebek beslenemio ve ölüo
bunu hiç araştırdınız mı?
Umarım mesele budur
çözümüçok kolay çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?