• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışııı

Merhaba bende bugün 6 hafta 4 gündeyim. Kontrolde kese göründü yolk sac da var bebek belli belirsiz. Dr haftaya bakalım dedi. Çoğu bu haftalarda kalp atışını bile duymuş. Normal mi sizce moralim bozuldu resmen ya.

Merhaba bende bugün 6 hafta 4 gündeyim. Kontrolde kese göründü yolk sac da var bebek belli belirsiz. Dr haftaya bakalım dedi. Çoğu bu haftalarda kalp atışını bile duymuş. Normal mi sizce moralim bozuldu resmen ya.
Canım hıc moralını bozma adet tarıhıne göre yapılan hesap var fakat senın yumurtlama günün farklı herkesın aynı olmuyor doktor hıc bı sıkıntı olmadıgını soyledi bu durumlarda

Canım alttan muayene zor mu?ben gecen persembe gittim.dr karindan baktı keseyi goremedi.alttan bakalım mı defi.bende yok dedim.haftaya gel bakalım dedi.mecbur kalirsam alttan baktircam ama korkuyorum
Hayır canım asla korktugun gibi bısey degil 2-3 cmlik bi aletle bakıyo ki hic acı hıssettıgın bısey degıl yumusak bı alet stresle gunlerce beklemek daha kotü bence :)

Hayır canım asla korktugun gibi bısey degil 2-3 cmlik bi aletle bakıyo ki hic acı hıssettıgın bısey degıl yumusak bı alet stresle gunlerce beklemek daha kotü bence :)
Haklısın canım,insallah persembe gunu hayırlı haberlerle gelirim insallah

Normal canım bende 6+2 de gittim doktor sadece keseyi gördü normal bir problem yok dedi 2 hafta sonra çağırdı

Back