Canım doktor duyuldu diyosa duyulmuştur 7 haftalıkken karından çok net duyarsın endişelenme.Kızlar ben son adet tarihime göre 7+4 haftalık ama ultrasona göre tam 7 haftalık hamileyim. Perşembe günü doktora gittim,6+3 günlüktü perşembe günü doktor karnımdan baktı kalp atışını duyamıyorum dedi. Attan bakmak istedi, ben baktırmak istemedim korktum çunku biraz da panik oldum doktor duymam gerekiyor falan diyince. Yaptırdım zor bela çok kastım çok canım yandı ama doktor kalp atışını aldığını söyledi ama ben birşey duyamadım. Arkadaşım da vardı yanımda o da duymuş ama ben duyamadım. Aklıma takıldı, çok endişe ediyorum alttan bakınca kesin kalp atışı almıştır değil mi? Kanamam falan yok, sadece sırt ağrım ve bel ağrım oluyor
Korkmana gerek yok canım endiielenme doktor kalp atışını almışsa için rahat olsunKızlar ben son adet tarihime göre 7+4 haftalık ama ultrasona göre tam 7 haftalık hamileyim. Perşembe günü doktora gittim,6+3 günlüktü perşembe günü doktor karnımdan baktı kalp atışını duyamıyorum dedi. Attan bakmak istedi, ben baktırmak istemedim korktum çunku biraz da panik oldum doktor duymam gerekiyor falan diyince. Yaptırdım zor bela çok kastım çok canım yandı ama doktor kalp atışını aldığını söyledi ama ben birşey duyamadım. Arkadaşım da vardı yanımda o da duymuş ama ben duyamadım. Aklıma takıldı, çok endişe ediyorum alttan bakınca kesin kalp atışı almıştır değil mi? Kanamam falan yok, sadece sırt ağrım ve bel ağrım oluyor
Canım bende 6+2 de gittim kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi vajinal ultrasonla bakmıyor benim doktorum ama doktor duydum dediyse duymuştur içini ferah tut :)Kızlar ben son adet tarihime göre 7+4 haftalık ama ultrasona göre tam 7 haftalık hamileyim. Perşembe günü doktora gittim,6+3 günlüktü perşembe günü doktor karnımdan baktı kalp atışını duyamıyorum dedi. Attan bakmak istedi, ben baktırmak istemedim korktum çunku biraz da panik oldum doktor duymam gerekiyor falan diyince. Yaptırdım zor bela çok kastım çok canım yandı ama doktor kalp atışını aldığını söyledi ama ben birşey duyamadım. Arkadaşım da vardı yanımda o da duymuş ama ben duyamadım. Aklıma takıldı, çok endişe ediyorum alttan bakınca kesin kalp atışı almıştır değil mi? Kanamam falan yok, sadece sırt ağrım ve bel ağrım oluyor
Canım senin 8+2 de karından mı duyulduBenim son adete göre 8+2 de duyuldu kalp atışı. Meğer geç döllenme olmuş o yüzden. Dr alttan duyduysa tammdr endişe etme
Canımm benımde cumartesı gunu doktorum kese ıcınde kalp atısı degıl bebegı bıle goremedıgını soyledı kanamam da cok oldugu ıcın bos gebelık o zaman dıye dusundum hemen ya bıraz bekleyelm ya alttan bakalm dedi bekleyemem ben dedim ve alttan bakınca kalp atışınıda aldık. Ama dün şiddetli kanamayla tekrar gıtmek zorunda kaldım bu sefer normal ultrasondan seslerini bıle duyduk cok sukur. Yanı bır gunde neler degıstı hıc kafana takmaKızlar ben son adet tarihime göre 7+4 haftalık ama ultrasona göre tam 7 haftalık hamileyim. Perşembe günü doktora gittim,6+3 günlüktü perşembe günü doktor karnımdan baktı kalp atışını duyamıyorum dedi. Attan bakmak istedi, ben baktırmak istemedim korktum çunku biraz da panik oldum doktor duymam gerekiyor falan diyince. Yaptırdım zor bela çok kastım çok canım yandı ama doktor kalp atışını aldığını söyledi ama ben birşey duyamadım. Arkadaşım da vardı yanımda o da duymuş ama ben duyamadım. Aklıma takıldı, çok endişe ediyorum alttan bakınca kesin kalp atışı almıştır değil mi? Kanamam falan yok, sadece sırt ağrım ve bel ağrım oluyor
Canım seninle günümüz aynı galiba :) bende 6+2 de gittiğimde kalp atışını duyamamistik normal o zaman sanırım duyulmamasıCanımm benımde cumartesı gunu doktorum kese ıcınde kalp atısı degıl bebegı bıle goremedıgını soyledı kanamam da cok oldugu ıcın bos gebelık o zaman dıye dusundum hemen ya bıraz bekleyelm ya alttan bakalm dedi bekleyemem ben dedim ve alttan bakınca kalp atışınıda aldık. Ama dün şiddetli kanamayla tekrar gıtmek zorunda kaldım bu sefer normal ultrasondan seslerini bıle duyduk cok sukur. Yanı bır gunde neler degıstı hıc kafana takma
Canım seninle günümüz aynı galiba :) bende 6+2 de gittiğimde kalp atışını duyamamistik normal o zaman sanırım duyulmaması
Bende 10 Şubat'ta gidicem canım inşallah hayırlı haberlerle geliriz :))Sanirim oyle tatlim. :) bakalim 8 subatta tekrar gidicem o zaman karnımdan net duyabiliz insallahh
Kızlar bende geçen pazartesi gittim 12 mm keseyi gördük ama bebiş ve yolk kesesi görünmüyordu çarşamba günü yani 2 gün sonra tekrar gideceğim bebişim görünürmü ve kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce
Ayy inşallah canım çok merak ediyorumCanım çarşamba günü muhtemelen görürsün :)
Evet canımmmm :) aynı gun gözüküyor ne kadar guzel cok normal hıc sıkıntı yapma ben bu zamana kadar ogrendıgımden beri zorluklar cektım kanamayla bırlıkte bı sonrakı gıdısınde cok rahat duyarsın ınsallahhhCanım seninle günümüz aynı galiba :) bende 6+2 de gittiğimde kalp atışını duyamamistik normal o zaman sanırım duyulmaması
Canım alttan muayene zor mu?ben gecen persembe gittim.dr karindan baktı keseyi goremedi.alttan bakalım mı defi.bende yok dedim.haftaya gel bakalım dedi.mecbur kalirsam alttan baktircam ama korkuyorumBenimde dr altan bakti direk kalp atsisini dinletti bize ama.
İnşallah canım 10 Şubat'ta gidicez o zaman 8+5 olcam umarım duyarız :))Evet canımmmm :) aynı gun gözüküyor ne kadar guzel cok normal hıc sıkıntı yapma ben bu zamana kadar ogrendıgımden beri zorluklar cektım kanamayla bırlıkte bı sonrakı gıdısınde cok rahat duyarsın ınsallahhh
Hayir canim hic zor degil ve agri falanda olmuyor.Ben hisetmiyorum bile yurtdisindayim ben dr hep altan ultrasona bakiyor hic karindan bakmiyor.Turkiyede altan bakilmiyor bir zarari yok eger sikinti olsaydi doktorlar baktrmazdi diye dusunuyrm.Icin rahat olsun baktir derimCanım alttan muayene zor mu?ben gecen persembe gittim.dr karindan baktı keseyi goremedi.alttan bakalım mı defi.bende yok dedim.haftaya gel bakalım dedi.mecbur kalirsam alttan baktircam ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?