D denizperisii Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 1.143 524 26 Dün 20:15 Konu Sahibi cansubltt #21 cansubltt .!.: Bende öyleydim ya ya boşsa diyodum ben 5 hafta 5 günlük dü çağırdığında keseyi gördüğümde 15 gün sonra da kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla... Merhaba bu sureçte akıntılarınız oluyor mu acaba
cansubltt .!.: Bende öyleydim ya ya boşsa diyodum ben 5 hafta 5 günlük dü çağırdığında keseyi gördüğümde 15 gün sonra da kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla... Merhaba bu sureçte akıntılarınız oluyor mu acaba
cansubltt Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2024 71 44 23 Dün 20:22 Konu Sahibi cansubltt #22 denizperisii .!.: Merhaba bu sureçte akıntılarınız oluyor mu acaba Genişletmek için tıkla... Hayır ne kanamam ve lekenmem falan olmadı sadece fitil akıntısı oluyor
denizperisii .!.: Merhaba bu sureçte akıntılarınız oluyor mu acaba Genişletmek için tıkla... Hayır ne kanamam ve lekenmem falan olmadı sadece fitil akıntısı oluyor
N Naz29 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2019 563 340 33 Dün 21:32 Konu Sahibi cansubltt #23 srhv .!.: Ben 5+5 günlük bugün kontrole gittim bebek görünüyor ama kalp atısını kalbını göremedilerhaftaya tekrar gel dediler inşallah duyulır duyulmazsa sağlıksız gebelik olabilir dediler kimisi de 7.haftada bile duyan varmıss Genişletmek için tıkla... Daha erken değil mi kalp atışı için beni doktor 7 haftalıklen çağırdı 5+5 te daha duyulmaz ki kalp atışı
srhv .!.: Ben 5+5 günlük bugün kontrole gittim bebek görünüyor ama kalp atısını kalbını göremedilerhaftaya tekrar gel dediler inşallah duyulır duyulmazsa sağlıksız gebelik olabilir dediler kimisi de 7.haftada bile duyan varmıss Genişletmek için tıkla... Daha erken değil mi kalp atışı için beni doktor 7 haftalıklen çağırdı 5+5 te daha duyulmaz ki kalp atışı
S srhv Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2024 4 3 24 Dün 21:34 Konu Sahibi cansubltt #24 Naz29 .!.: Daha erken değil mi kalp atışı için beni doktor 7 haftalıklen çağırdı 5+5 te daha duyulmaz ki kalp atışı Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum çok tedirgin oldum öyle söylediler
Naz29 .!.: Daha erken değil mi kalp atışı için beni doktor 7 haftalıklen çağırdı 5+5 te daha duyulmaz ki kalp atışı Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum çok tedirgin oldum öyle söylediler
N Naz29 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2019 563 340 33 Dün 22:28 Konu Sahibi cansubltt #25 srhv .!.: Bilmiyorum çok tedirgin oldum öyle söylediler Genişletmek için tıkla... Tedirgin olmayın bence çok erken o zaman için
srhv .!.: Bilmiyorum çok tedirgin oldum öyle söylediler Genişletmek için tıkla... Tedirgin olmayın bence çok erken o zaman için
N Naz29 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2019 563 340 33 Dün 22:32 Konu Sahibi cansubltt #26 cansubltt .!.: Hayır ne kanamam ve lekenmem falan olmadı sadece fitil akıntısı oluyor Genişletmek için tıkla... Canım senin bulantıların başladı mı ben de kalp atışı için 25 inde gidicem bugün bulantılar başladı dün akşamdan beri bulantım var
cansubltt .!.: Hayır ne kanamam ve lekenmem falan olmadı sadece fitil akıntısı oluyor Genişletmek için tıkla... Canım senin bulantıların başladı mı ben de kalp atışı için 25 inde gidicem bugün bulantılar başladı dün akşamdan beri bulantım var
cansubltt Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2024 71 44 23 Dün 23:27 Konu Sahibi cansubltt #27 Naz29 .!.: Canım senin bulantıların başladı mı ben de kalp atışı için 25 inde gidicem bugün bulantılar başladı dün akşamdan beri bulantım var Genişletmek için tıkla... Hayır ya bende hiç yok hamileymiş gibi hissetmiyorum
Naz29 .!.: Canım senin bulantıların başladı mı ben de kalp atışı için 25 inde gidicem bugün bulantılar başladı dün akşamdan beri bulantım var Genişletmek için tıkla... Hayır ya bende hiç yok hamileymiş gibi hissetmiyorum