Kalp atısı

Canım hiç endişelenme ben bugün 3 doktor gezdim sabah 9 da devlete gittim kalp atışı yok kürtaj dedi hemen özele gittim kese küçük kalp atışı görünmez daha dedi çok ağladım arkadaşım bi doktor daha söyledi ona da gittim sat'a göre 6+2 olmam lazım ama doktor 5 buçuk haftalık dedi ve kalp atışını da dinletti. Çok şükür şimdilik herşey yolunda hastaneden hastaneyr doktordan doktora çok değişiyor. Bugün de duymazsan başka hastaneye daha git ilk aylar doktor da hastanede çok önemli bu konuda. Sıkıntı stres yapma inşallah duyarsın ve Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Rabbim saglikli sihatli kucagina almaya nasip etsin cnm sevindim. Bende yarin sabah 9 da hastanedeyim bakalim hakkimda hayirlisi ❤

Bayanlar. Az önce doktordan geldim ve kalp atislari hala yok bebek gelisme göstermemis ölü dedi. Ordan radyoloji uzmanina gönderdi ayrintili ultrasonla bakildi oda ayni seyleri soyledi. Beklemek istersen kendiliginden düser ama agrili ve kanamali olabilir dedi kürtaj istersen istedigin zaman gel alalim dedi. Haber vereyim istedim. Herseyin hayirlisi rabbim böyle uygun gördüyse yapilacak bisey yok demekki.

Canım bebek küçük olduğundan zehirleme olmaz , istersen biraz daha bekle zaten kötü bişey var ise kendini belli ediyor. Seni üzmek gibi olmasın ama bende aynı yoldan kısa bir süre önce geçtim, herkesin 5 haftalıkken karından gözüküyordu ben bekledim 7 haftalıkken gittim 5+4 dedi kalp atışı görüyorum demişti, snra kontrole gidiyorum 6 haftalık aradan zaman geçiyor yine gidiyorum 6 haftalık kalp atışı da yok , alttan muayene oluyordum gözükmediği için , emin olmak için bekledim canım bende ama sat ın çok çok gerisindeydi ve lekelenmem geldi o zaman hamileliğimin sonladığını öyle anladım. Allahtan ümit kesilmez, biraz daha bekle bakalım. İnşallah Allahım senin bebeğini korusun.

Bekleyebilirsin de dedi zaten ama inan okadar yoruldum ki son 3 haftadir doktora gidip gelmekden beklemekden inan suan beklemek istemiyorum. Bir iki gune randevu alip kirtaj icin gidicem

Bekleyebilirsin de dedi zaten ama inan okadar yoruldum ki son 3 haftadir doktora gidip gelmekden beklemekden inan suan beklemek istemiyorum. Bir iki gune randevu alip kirtaj icin gidicem
Yeni gördüm diğer mesajını , geçmiş olsun canım güçlü olmaya çalış allahım sonrasında sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

bugün sat tarihine göre 8 haftalık oldu kese 18 mm içinde bebek gözükmedi haftaya gözükmezse kürtaj olacak

bugün sat tarihine göre 8 haftalık oldu kese 18 mm içinde bebek gözükmedi haftaya gözükmezse kürtaj olacak
Size de çok geçmiş olsun. Benimde 9+4 tü ama bebek boyutu 6 haftalık ile uyumluydu sonra zaten kanamam geldi bende kürtaj oldum. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…