Kalp atışı yok

pamukkk1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
15
2
1
27
Merhaba 6+5 haftalık hamileyim dün doktora gittik kalp atışını duyamadık doktor biraz olumsuz konuştu gelişimi durmuş olabilir 4 gün sonra tekrar gel dedi vajinadanda baktı duyulmadı çok üzgünüm tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler

Erken değil mi ben 7 hafta da duydumm

Merhaba. Bende 6 haftalık gebeyken duyulmadı 7. Haftama gidince muayene olucam. Vajinal baktırmadım. Doktorum olumsuz konuşmadı açıkçası. Olabilir 7. Haftada bakalım dedi. Bende korktum şimdi neden öyle dedi ki acaba doktorunuz

RABBİM sana bağışlasın insallah o kalp atışını sağlıklı bi şekilde duyarsın

Korkmayınn doktorunuz sizi daha iyi biliyordur benimkinde bi sıkıntı olmasa böyle demezdi diye düşünüyorum inşallah hayırlı haberler alırsınız ama yine de benimki de sizin doktorunuz gibi konuşsaydı 4 gün nasıl geçecek bakalım

Korkmayınn doktorunuz sizi daha iyi biliyordur benimkinde bi sıkıntı olmasa böyle demezdi diye düşünüyorum inşallah hayırlı haberler alırsınız ama yine de benimki de sizin doktorunuz gibi konuşsaydı 4 gün nasıl geçecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…