Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken değil mi ben 7 hafta da duydummMerhaba 6+5 haftalık hamileyim dün doktora gittik kalp atışını duyamadık doktor biraz olumsuz konuştu gelişimi durmuş olabilir 4 gün sonra tekrar gel dedi vajinadanda baktı duyulmadı çok üzgünüm tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler
Bilmiyorum 5 haftalıkken öğrendik 2 hafta sonra gel dedi gittim bu şekilde konuştu kime sorsam erken diyor kafam karışıkErken değil mi ben 7 hafta da duydumm
Erken daha haftasına uyumlu değildir belki daha geç döllenmedir ben 7+3de duydumBilmiyorum 5 haftalıkken öğrendik 2 hafta sonra gel dedi gittim bu şekilde konuştu kime sorsam erken diyor kafam karışık
Merhaba. Bende 6 haftalık gebeyken duyulmadı 7. Haftama gidince muayene olucam. Vajinal baktırmadım. Doktorum olumsuz konuşmadı açıkçası. Olabilir 7. Haftada bakalım dedi. Bende korktum şimdi neden öyle dedi ki acaba doktorunuz
RABBİM sana bağışlasın insallah o kalp atışını sağlıklı bi şekilde duyarsınMerhaba 6+5 haftalık hamileyim dün doktora gittik kalp atışını duyamadık doktor biraz olumsuz konuştu gelişimi durmuş olabilir 4 gün sonra tekrar gel dedi vajinadanda baktı duyulmadı çok üzgünüm tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler
Teşekkür ederimm inşallahRABBİM sana bağışlasın insallah o kalp atışını sağlıklı bi şekilde duyarsın
İnşallah öyledir :)Erken daha haftasına uyumlu değildir belki daha geç döllenmedir ben 7+3de duydum
Korkmayınn doktorunuz sizi daha iyi biliyordur benimkinde bi sıkıntı olmasa böyle demezdi diye düşünüyorum inşallah hayırlı haberler alırsınız ama yine de benimki de sizin doktorunuz gibi konuşsaydı 4 gün nasıl geçecek bakalımMerhaba. Bende 6 haftalık gebeyken duyulmadı 7. Haftama gidince muayene olucam. Vajinal baktırmadım. Doktorum olumsuz konuşmadı açıkçası. Olabilir 7. Haftada bakalım dedi. Bende korktum şimdi neden öyle dedi ki acaba doktorunuz