• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışı ve belirtiler

ebrugozala

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
8
2
16
24
Merhaba hanımlar ben 7 hafta 5 günlük hamileyim ve gecen hafta gittiğimde doktor bana bebeğin daha keseye yavaş yavaş girdiğni söyledi ilk gebeliğimdede kalp atışı olmadığı için aldırmak durumunda kaldım şimdi ise korkuyorum yine aynı şey olursa diye ve 2 günüdür hamilelik belirtilerim yok napıcağımı bilemedim gecen hamileliğimdede aynı belirtiler bianda kesilmişti şimdi ise kötüye yormak istemiyorum ama bilmiyorum da

Merhaba hanımlar ben 7 hafta 5 günlük hamileyim ve gecen hafta gittiğimde doktor bana bebeğin daha keseye yavaş yavaş girdiğni söyledi ilk gebeliğimdede kalp atışı olmadığı için aldırmak durumunda kaldım şimdi ise korkuyorum yine aynı şey olursa diye ve 2 günüdür hamilelik belirtilerim yok napıcağımı bilemedim gecen hamileliğimdede aynı belirtiler bianda kesilmişti şimdi ise kötüye yormak istemiyorum ama bilmiyorum da
Keseye yavas yavas girmek nedir ilk defa duyuyorum.
Benım bildiğim yumurta dollenır parçalara ayrılır ilk kese oluşur sonra bebek
Acaba başka bu dr a daha mı gitsenız

Keseye yavas yavas girmek nedir ilk defa duyuyorum.
Benım bildiğim yumurta dollenır parçalara ayrılır ilk kese oluşur sonra bebek
Acaba başka bu dr a daha mı gitsenız
Evet zaten bende o yüzden randevu aldım pazartesi gidicemde belirtiler kesilince aklımdan cıkmjyor işte

Evet zaten bende o yüzden randevu aldım pazartesi gidicemde belirtiler kesilince aklımdan cıkmjyor işte
Bende geçen hafta hamıle değilim diyordum hissetmiyorum bısey mı oldu acaba dıyordum ilk haftalar olduğu ıcın olabılır yinede siz başka bu dr a daha gözükün

ilk defa duydum cnm bebeğin keseye yavaş yavaş girdiğni 7 + 5 duymanız gerekiyordu siz başka bir dr gidin inşallah bebisin seninledir

Back