Gebeliğe Hazırlık Kalp atışı kaçıncı haftada görülür?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.171
63
Eski konular da vardı fakat ben yine de sormak istedim. Doktor baktı bugün sat a göre 6+0 haftalık kese ise 7+1 göründü ve 2,5 cm dedi. Görünmesi lazım tam sınırda ama görünmüyor şuan bebek dedi. 2 gün sonra gel bi daha bakalım dedi. Bu değerlerle görülmemesi normal mi?Kendimi sakın tutmaya çalışıyorum ama çok takıyorum kafama. Bi duysam da rahatlasam artık.

5+5 te kesem göründü on gün sonra gittiğimde bebekte kalp atışıda görünmüştü. Benim tam yumurtlama günümde kalmışım. Karından mı baktı vajinal mi? Karından biraz daha geç görülme durumu olabiliyormuş.

Karından baktı. İnşallah öyledir.

Benimkiler ikiz. Birini dün gördük 6+4 diğerini 7+5te göreceğiz inşallah haftaya salı
Allah bağışlasın yavrularınızı. Adete göre 6+1 im şuan kese 7+2 bir an önce görsem rahatlasam. Belirtiler var ama boş gebelik diye korkuyorum çok.

Allah bağışlasın yavrularınızı. Adete göre 6+1 im şuan kese 7+2 bir an önce görsem rahatlasam. Belirtiler var ama boş gebelik diye korkuyorum çok.
Keseyi gördün bebeği bekliyorsun demi. Sabret hemen görünmüyor 7+1 ise net görürsün inşallah hatta göremezsem bile korkma daha geç görenler var. Benim doktor hamileyken vajinal bakmıyor karından daha geç görülüyor. Senin de karından ise anca görürsün

Son adet tarihime bakınca 6+1 ama kese boyutu 2,5 cm ve 7+2 görülmedi sınırda 2 gün sora gel dedi.

Ben dün baktırdım normalde 7+0 olması gerekirken 7+3 müş ve kalp atışı başlamış

Karından baktı. İnşallah öyledir.
Çok streste zarar verir ama yazılarını okuyorum çok paniksin rahat bırak kendini. Stres rahim kasılmalarını artırabilir sonra daha çok üzülme ilerleyen haftalarda insan daha çok merak ediyor çünkü. Elinden gelen birşey yok şuan bebeğin iyi diye düşün.

Ya ister istemez takıyorum kafama. Çok isteyince düşünmeden edemiyor insan. İnşallah iyi olur.

Daha öncesinde bakıp göremediniz mi yoksa zaten 8. Haftada baktınız ve gördünüz mü?
Benim onlarda ikizdi ama kaybettik. Birini gördük diğeri boştu. 8.haftada onu görmeye gittik bebeği gördük diğerinin kalbini duyduk, onun kalp atışını duyamadık sonraki gidişimizde kalp duyduk. Hep geriden gelmişti sonradan yetişti hatta geçtiği dönemler oldu bile. Onun cinsiyetini daha önce öğrenmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…