5+5 te kesem göründü on gün sonra gittiğimde bebekte kalp atışıda görünmüştü. Benim tam yumurtlama günümde kalmışım. Karından mı baktı vajinal mi? Karından biraz daha geç görülme durumu olabiliyormuş.
Allah bağışlasın yavrularınızı. Adete göre 6+1 im şuan kese 7+2 bir an önce görsem rahatlasam. Belirtiler var ama boş gebelik diye korkuyorum çok.Benimkiler ikiz. Birini dün gördük 6+4 diğerini 7+5te göreceğiz inşallah haftaya salı
Keseyi gördün bebeği bekliyorsun demi. Sabret hemen görünmüyor 7+1 ise net görürsün inşallah hatta göremezsem bile korkma daha geç görenler var. Benim doktor hamileyken vajinal bakmıyor karından daha geç görülüyor. Senin de karından ise anca görürsünAllah bağışlasın yavrularınızı. Adete göre 6+1 im şuan kese 7+2 bir an önce görsem rahatlasam. Belirtiler var ama boş gebelik diye korkuyorum çok.
Keseyi gördün bebeği bekliyorsun demi. Sabret hemen görünmüyor 7+1 ise net görürsün inşallah hatta göremezsem bile korkma daha geç görenler var. Benim doktor hamileyken vajinal bakmıyor karından daha geç görülüyor. Senin de karından ise anca görürsün
Çok streste zarar verir ama yazılarını okuyorum çok paniksin rahat bırak kendini. Stres rahim kasılmalarını artırabilir sonra daha çok üzülme ilerleyen haftalarda insan daha çok merak ediyor çünkü. Elinden gelen birşey yok şuan bebeğin iyi diye düşün.Karından baktı. İnşallah öyledir.
Ben dün baktırdım normalde 7+0 olması gerekirken 7+3 müş ve kalp atışı başlamış
Çok streste zarar verir ama yazılarını okuyorum çok paniksin rahat bırak kendini. Stres rahim kasılmalarını artırabilir sonra daha çok üzülme ilerleyen haftalarda insan daha çok merak ediyor çünkü. Elinden gelen birşey yok şuan bebeğin iyi diye düşün.
Amin inşallah, valla kese hakkında konuşmadık devlet Hastanesi olunca size pek bişey söylemiyorlar maalesefNe güzel Allah bana da nasip etsin inşallah. Kese kaç cm di peki. Bana sınırdasın dedi.
Bebek gördüğümüz kese 1.90cm görünmeyen 1.60 yazıyor aralarında 3 gün var
Ölçümlere çok takılma içini de ferah tut ben diğer hamileliğimde 8.haftslarda görmüştümİşte benim 2,5 cm hala görünmedi inş öbürgün görürüm dua edin bana lütfen.
Daha öncesinde bakıp göremediniz mi yoksa zaten 8. Haftada baktınız ve gördünüz mü?Ölçümlere çok takılma içini de ferah tut ben diğer hamileliğimde 8.haftslarda görmüştüm
Benim onlarda ikizdi ama kaybettik. Birini gördük diğeri boştu. 8.haftada onu görmeye gittik bebeği gördük diğerinin kalbini duyduk, onun kalp atışını duyamadık sonraki gidişimizde kalp duyduk. Hep geriden gelmişti sonradan yetişti hatta geçtiği dönemler oldu bile. Onun cinsiyetini daha önce öğrenmiştikDaha öncesinde bakıp göremediniz mi yoksa zaten 8. Haftada baktınız ve gördünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?