Baştan sona anlatayım 2022 haziranda gebelik planladım ve korunmadığı ilk ay gebe kaldım 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. En az 3 ay sonra gebelik planlayın dediler bir süre kendim gebe kalmayı denedim olmadı, Gaziosmanpaşa Asya hastanesinde Oğuz hoca var çok övülen bir doktordu daha önce arkadaşımı götürdüm yumurta geliştirme ilacıyla arkadaşım gebe kaldı sonra bende gebe kalamayınca ona gittim özel bir labarotuarda Eşim sperm testi verdi , ben de rahim filmi çektirdim iki testin sonucu da iyi çıktı gebe kalmamam için bir sebep yoktu yumurta geliştirme ilaçları kullandım ilişki planladık ama gebe kalamayınca yaşımda 33 olduğu için
tüp bebek kararı aldım. Bir doktora başlamadan herşeyim tam gitmek istedim ,Üsküdar Zeynep kamil kadın doğum hastanesi tıbbi genetik bölümünden eşim ve benim genetik testlerimiz yapıldı , Sağlık ocağında eşim sma testi verdi taşıyıcı çıktı sonra kendim özel bir laboratuvarda sma testi verdim temiz çıktı. 2023 Haziran ayında Bahçeşehir İstinye Üniversite hastanesi Liv Hospital Ziya Kalem hocayla tedaviye başladım ilk ay bir kistim vardı onu erittik 2. Ay yumurta geliştirici kalite artıran vitamin kullandım 3. Ay yumurta büyütücü iğneler kullandım ve yumurta toplama yapıldı 18 yumurtam toplandı 5. Güne 5 kaliteli yumurtam kaldı ve donduruldu 1 ay rahim dinlendirdik sonraki ay transfer yapıldı ve hamile kaldım gerçekten doktorum çok ilgili ve anlayışlıydı her aşamada beni motive etti , hamileliğin ilk üç ayında düşük önleyici ve kan sulandırıcı ilaçlar kullandım. Çok şükür şuanda da 6,5 aylık hamileyim