Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim çokMerhaba, 7. Ve 8. Haftada görenler var. 6 hafta daha erken, kendinizi stress yapmamaya çalışın. Ben de 5+5 te sadece kese gorunmustu.
Çok teşekkür ederim sağolunDaha erken olabilir. İlerleyen haftalarda görülür inşallah.
USG kağıdı vermedi miYa bugün dr gittik beta hcg iyi 6. Haftaödayım ama kalp atışı duyulmadı göbek ultrosonundan korkuyorum ilk gebeliğim ne olur yardım edin boş gebelik mi dr geçen hafta görürüz demişti ama nu hafta görmedi haftaya bir daha çağırdı
Hayır vermedi malasefUSG kağıdı vermedi mi
Bende 6 haftalıkken duyulmadı 8 de gittim duyulmuştu 10 haftaya kadar zamanı var kalp atışı içinYa bugün dr gittik beta hcg iyi 6. Haftaödayım ama kalp atışı duyulmadı göbek ultrosonundan korkuyorum ilk gebeliğim ne olur yardım edin boş gebelik mi dr geçen hafta görürüz demişti ama nu hafta görmedi haftaya bir daha çağırdı
Beta kaç acaba benimde duyulmadı 31 ocakta randevum varYa bugün dr gittik beta hcg iyi 6. Haftaödayım ama kalp atışı duyulmadı göbek ultrosonundan korkuyorum ilk gebeliğim ne olur yardım edin boş gebelik mi dr geçen hafta görürüz demişti ama nu hafta görmedi haftaya bir daha çağırdı
Eski bi konuya yazmışsınız belki konu sahibi görmez yazdığınızı. Son adet tarihine göre kaç haftalıksınız?Devlet Hastanesi'nde bebeği gorememislerdi ama özelde bebek gözüktü keseyle ama kalp atışı duyulmadı![]()
Şimdi 7+1 olduk 31 Ocak kalp atışı için gitcemm :/Eski bi konuya yazmışsınız belki konu sahibi görmez yazdığınızı. Son adet tarihine göre kaç haftalıksınız?
9.haftaya kadar bekleniyor diye biliyorum stres yapmayın bu süreçteŞimdi 7+1 olduk 31 Ocak kalp atışı için gitcemm :/
Merhaba siz keseden sonra bebeği kaç hastalıkken gördünüz ?Merhaba, 7. Ve 8. Haftada görenler var. 6 hafta daha erken, kendinizi stress yapmamaya çalışın. Ben de 5+5 te sadece kese gorunmustu.
Merhaba siz keseden sonra bebeği kaç hastalıkken gördünüz ?