• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışı durursa nasil anlariz

Lioo

Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen 🕊👶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
2.948
3.037
53
23
Selam kizlar. Ben suan 7+2 hamileyim kalp atışıni gördük 6+4 de. Acaba kalbi durur mu diye korku var. 3 kere ultrasona girdim. Doktorum kanama vs olmadikça 12 haftaya kadar ultrasona girme dedi acaba o gune kadar Allah korusun kalbi durursa kanama agri sekilde belli olur demi. Yada hiç belirti olmayabilirmi de.
6+4 de ultrason fotografini ekliyorum. Kese seklini anlayanlar nasil duzgun mi.

Eklentiler

• 20230807_103006.jpg
    20230807_103006.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 68
Birde 2 gundur sık sık idrar olmaya basladi. Kizlar. Mesela bazi gunler goguslerim şişiyor bazi gunlerse hiç şişmemiš gibi oluyor normaldir demi

Anlayamazsın en azından o an. Ama ilerleyen süreçlerde şiddetli kanama ağrı ateş olursa doktora git. Endişe etme stres yapma ki bebeğin de etkilenmesin

Anlayamazsın en azından o an. Ama ilerleyen süreçlerde şiddetli kanama ağrı ateş olursa doktora git. Endişe etme stres yapma ki bebeğin de etkilenmesin
Yani hemen o an kanama vs olmaz. Teşekkür ederim

Karın ağrısı oluyor ara ara ama böyle basit bir ağrı değil tansiyon aleti sıkıyor gibi sonra kan da geliyor

Aklına böyle şeyler getirme. Bende hep böyleydim ilk başlarda acaba kalbi dura bilirmi acaba şimdi bişey olmuşmudur, ya şu an ölü bir bebek taşıyosam karnımda diye hep ödüm kopuyodu ultrason günlerini iple çekiyodum ama sonradan anladım ki boş telaş etmişim Allah korusun neden böyle birşey olsunki. Hareket etmeye başlayınca zaten anlıyorsun iyi olduğunu

Bebeğinin hareketini hissedene kadar maalesef anlamanın hiçbir yolu yok. kanama lekelenme vb olursa düşük ihtimali oluyor bazen de hiçbir belirti vermeden kalbi duruyor hepimizin ilk başlardaki korkuları bunlar 4 hafts Arali doktora git. 💜

Canım benim açtığın konuyu görünce yalnız olmadığımı anladım en son 7+3 gittim doktora kalp atışı duyduk sorun olmadığı sürece birdaha 1 ay sonra gel dedi doktorum. Şuan 10+2 olduk. Hiçbirşey hissetmeyince insan karnında can taşıdığına inanamıyor kafayı yiyorum acaba şuan kalbi atıyormu diye düşünmrkten

Kalbinin durduğu an hiçbir şey anlamazsınız, sonrasında ağrı kanama olabilir, olmayabilir de. İlk gebeliği kalp durması nedeniyle sonlanmış ikinci gebeliği diken üstünde geçmiş ama sağlıkla kızını kucağına almış biri olarak tavsiyem kendinizi geliştirmeniz, sabrı öğrenmeniz çünkü hem gebelik boyu hem sonrasında size bunlar fayda sağlar, kaygının hiçbir artısı yok. Canların sahibi Allah, siz sadece kendinizi geliştirebilirsiniz, bu düşüncelerle vaktinizi geçirmek yerine daha iyi bir insan olmak için gayret edin, olumlu bakmayı öğrenin. Mesela ilk yavrumun gidişi ile ben ikinci gebeliğimde bulantım olmasına bile memnun oldum, bakış açım değişti. İkinci gebeliğimde sürekli bebeği merak etmeme rağmen sabırlı olmaya zorladım kendimi çünkü bu yol çok uzun, bu sefer merakınızı giderseniz yarın başka bir sebeple tekrar isteyeceksiniz. Güzel düşünün, olumlu bakın naçizane tavsiyem

Kalbinin durduğu an hiçbir şey anlamazsınız, sonrasında ağrı kanama olabilir, olmayabilir de. İlk gebeliği kalp durması nedeniyle sonlanmış ikinci gebeliği diken üstünde geçmiş ama sağlıkla kızını kucağına almış biri olarak tavsiyem kendinizi geliştirmeniz, sabrı öğrenmeniz çünkü hem gebelik boyu hem sonrasında size bunlar fayda sağlar, kaygının hiçbir artısı yok. Canların sahibi Allah, siz sadece kendinizi geliştirebilirsiniz, bu düşüncelerle vaktinizi geçirmek yerine daha iyi bir insan olmak için gayret edin, olumlu bakmayı öğrenin. Mesela ilk yavrumun gidişi ile ben ikinci gebeliğimde bulantım olmasına bile memnun oldum, bakış açım değişti. İkinci gebeliğimde sürekli bebeği merak etmeme rağmen sabırlı olmaya zorladım kendimi çünkü bu yol çok uzun, bu sefer merakınızı giderseniz yarın başka bir sebeple tekrar isteyeceksiniz. Güzel düşünün, olumlu bakın naçizane tavsiyem
Ben bu yoruma niye yorum yapmamışım belkide görmedim. Teşekkür ederim. Sağlıkla aldım oğlumu kucağıma hatta 9 ay olmak üzere.

Selam kizlar. Ben suan 7+2 hamileyim kalp atışıni gördük 6+4 de. Acaba kalbi durur mu diye korku var. 3 kere ultrasona girdim. Doktorum kanama vs olmadikça 12 haftaya kadar ultrasona girme dedi acaba o gune kadar Allah korusun kalbi durursa kanama agri sekilde belli olur demi. Yada hiç belirti olmayabilirmi de.
6+4 de ultrason fotografini ekliyorum. Kese seklini anlayanlar nasil duzgun mi.
Bu şekilde olumsuz düşünmeyin neden kalbi dursun? Olumlu düşünün sağlıkla kucağıma alacağım diyin. Zaten eğer bir sıkıntı olursa vücudunuz tepki verir.

Back