kalp atış hızı

kubrakubra97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
20
0
27
arkadaslar merhaba aklıma bırsey takıldı sormak istiyorum iki haftada bir doktora gidiyorum11.haftadayım bebegımın kalp atıs hızı 120 hep aynı bu normalmı

Ben 7+3teyim dün gittim 140 atışı bak çok güzel kese bebek sıkıntı yok dedi, lekelenmem var pozitif düşünmeye çalışıyorum bilmiyorum neye göre değişir gelişir

Bildiğim kadarıyla ilk haftalarda normal insanın iki katı kadarken sonraları azalarak gidiyor şimdi tekrar baktim 10.haftadan sonra da 160altina düşmesi gerekirmiş, doğruluk payi nedir bilmiyorum ama sıkıntı yok dediyse yoktur stres yapma değişiyor hep aynı kalmıyor, onlarında hareket durumuna göre falan degisiyordur, biraz uykucudue belki ❣️

arkadaslar merhaba aklıma bırsey takıldı sormak istiyorum iki haftada bir doktora gidiyorum11.haftadayım bebegımın kalp atıs hızı 120 hep aynı bu normalmı
Ayni durum bende de var. 9. Haftadayim suanda 6. Haftada duymaya basladik o zamandan bu yana hep 120. Basta doktorum artacagini soylemisti ama artmadi. Bir sorun olarakta gormuyor ama suan bunu.

X