kaloriferli evde yaşayanlar, perde ve tülleriniz hangi boyutta ?

Benimkiler uzun ama çok.memnunum. misafir yokken akşamları sadece güneşligi çekiyorum ısıyı engellemiyor gündüz de önünde duruyor bi sorun olmadı ama benim tullerim ince ve pileli değil

Eklentiler

• IMG_20150923_133822.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 258
Yazinizi okuyunca yazmak istedim. Dogalgaz 50 tl mi geldi biz yeni baglattik ilk ay yani bu ay 260 tl geldi bizdemi sorun var acaba
Merhaba bizde doğalgazı iilk bağlattığımızda 5 yıl önce 150TL depozito gibi bir ücret ödenmiştik kapatırken geri alınıyordu.

açıkçası bende çok çok anlamıyorum 7 aydır doğalgazlı bir evde yaşıyorum sadece öncesinde evli değilken annemlerde merkezi sistem vardı o yüzden bu ayar işlerini çok anlamıyorum ama oda termostatı çok işe yarıyor mutlaka edin derim

Benim de perdelerim uzun, hem de evimin her odasında.
Sağolsun kayınvalidem benim söylediklerime kulak asmadan perdeleri alıp taktırdığı için.
Ne modellerini ne de boylarını beğeniyorum. Kısmetse bu sene değiştireceğim.

Evimizde doğalgaz var, ve kesinlikle kısa perde kullanılmalı.
Çünkü radyatörler cam önünde oluyor hep, bu yüzden de perdeler (özellikle güneşlikler) radyatörü kapattığı için ısı cam önünde kalıyor. Artık bahar geldi tabii, fakat bir kış günü hava soğuk ve petekler cayır cayır yanarken perdenin arkasına girdiğinizde o sıcaklığı hissediyorsunuz. Bence ciddi bir ısı kaybı oluşturuyor. Keseye zarar.
"Amaaann nolur bir perdeden" diyor herkes ama öyle değil işte aslında.

Bilmiyorum değiştirdiniz mi perdenizi ama bence en mantıklısı kısa perde.
Yere kadar perde nedir Allah aşkına ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…