- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bizde doğalgazı iilk bağlattığımızda 5 yıl önce 150TL depozito gibi bir ücret ödenmiştik kapatırken geri alınıyordu.Yazinizi okuyunca yazmak istedim. Dogalgaz 50 tl mi geldi biz yeni baglattik ilk ay yani bu ay 260 tl geldi bizdemi sorun var acaba
Hadi ya hic oyle biseyden haberim yoktu sagol cnm bi arastriyimMerhaba bizde doğalgazı iilk bağlattığımızda 5 yıl önce 150TL depozito gibi bir ücret ödenmiştik kapatırken geri alınıyordu.
Bu dogalgaz isinden pek anlamiyorum cnm. Ama yatak odasi cocuk odasi salon mutfak aciyorum. Cunku salonda yasiyoruz oturma odasi ayrica yok. Ilk zamanlar peteklerin vanalarini sonuna kadar actim cunku baglayanlar oyle dedi. Ama baktim ki yariya kadar acincada sicak bide oyle deniyim dedim.Oda termostati almadik daha. Oda farkettiriyodur belki
Benim de perdelerim uzun, hem de evimin her odasında.bende uzun seviyorum yere kadar... ama kaloriferi kapattığı için ısıya engel oluyor, oda ısınmıyor yeterince... kalorifrin arkasına sıkıştırsak bu seferde çok kötü görünüyor hem de tül buruşuyor... zaten arkasına sıkıştıracaksak ozaman uzun yaptırmanın ne anlamı var... ben bi çözüm bulamadım