kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Yaptim leslie mi. 1 mil gerci ama, nezmandir yapmiyodum, bunaltmadan basliyim dedim

spor candır

sırf kendimi kaybederim diye eve almayı o kadar çok zaman oldu kii

menü süperr :) cumartesi günüde ben 2 güne davet edildim o gün napıcam bilmiyorummm

Yesimcim sen okuldan sonra yolda bi ayran icip gitsene o gune. Yarim saat filan once. Boylece fazla yiyemezsin
Bugunku menunu de begendim, tebrikler
Ben de kapuskayi yarin yapicam, bugun mercimek yapmaya karar verdim, yesil mercimek

ayran mantıklıı tok tutarr yeşil mercimeği severim aslında ama hiç pişirmedim

son kilolar diye canım boşver yavas gitsin de bir daha geri gelmesin inşallahhh

spor olayı süper ya menünde güzel

rakı olmayaymış süper olacakmış ve kahvaltısız durma bence canım

Dün 980 demiştimm azıcık cips yedim 1150 cal oldu
bugun ki menüm :

kahvaltı : kakaolu kek 40 gr : 190 cal
öğle : etli nohut yarım porsiyon + cacık = 310 cal.
akşam ıspanaklı börek 200 gr 290 cal imiş ama 200 gr ne kadar yapıyo acaba bu gidişle eve bir hassas tartı alıcam

şimdilikk bu kadaar

Evettt ama n yapayim acik bufeydi aksam eglence vardi ortami diye ictim ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaloriyi tutturmusun tebrikler. Keske kahvaltiyi atlamasan, herkes yapin diyo, hic olmazsa bi meyve yiyebilirsin
Ickinin kalorisi cok malesef, arada olunca tolere edilir de , 300-500 kalori

Hassas tarti iyi olur da ona da yer lazim, tezgah dar yerim dar salla gitsin, 250 kal de gec bi dilime. Hazirsa daha yagli olur da ev yapimi daha da azdir.

Evettt ama n yapayim acik bufeydi aksam eglence vardi ortami diye ictim ((

Acik bufe cok tehlikeli bisey, ben kesin emin oldum, insana eziyet resmen. Gunler filan da oyle. Ondan biraz bundan biraz derken bi tabak doluyo, gozun doymuyo

Kahvemi iciyim de bu gazla bi leslie daha patlatiyim
Yesil mercimek super kolay canim ya, hem de cok besleyici. Bol soganli biberli yapiyorum ben. Kavurup salca ekleyip mercimegi koyuyorum, 2-3 parmak gececek kadar da su, hopp hazirr

Ben dun sabah yulaf,
Ara cibik kraker 8 tane, kahveyle
Oglen tb ekmek arasi light peynirli sandvic
Ikindi bors corbasi bi kase
Aksam buyuk bi tabak mercimek yemegi (2 degilse de 1.5 porsiyon vardi), yaninda bir kase cacik
10 gibi yarim kase light yogurt, icine bi kasik recel
Net 1200 kal

merhaba kızlar..ben burada yeniyim şimdiden bir hatam olursa affolabende bugün size katılıyorum 70 kiloyum hedef 52.öncedende 78 den 53 e Kalori hesabı yaparak düşmüştüm Kpss stresi ile yine aldım Malesef günlük aldığım kaloriyi yazmayı düşünüyorum.ben uygulama ile hesaplıyorum gerçi.şimdiden kolay gelsin hepimize

Kızlar bugün aldığım kalori sadece 652 kcal tabiki yaptığım sporu, harcadığım kaloriyi çıkardığımda :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hoşgeldiiin
kpss noldu peki, kazandın dimi, boşa almadın kiloları :18:
boy, yaş, evlilik ve de kaç kalori alıcan günlük merak ettim
Kızlar bugün aldığım kalori sadece 652 kcal tabiki yaptığım sporu, harcadığım kaloriyi çıkardığımda :)

vuhaaaaa, çok az değil mii, bari 900 kal filan alsaydın

ben bu sabah yulaf gevreği,
ara bissürü çıbık kraker saysını şimdi unuttum, yarım muz
öğlen light peynirli sandviç ve bi miktar kapuska
ara cips 150 kal:26:
akşam kapuska yine ve yoğurt yedim, ha bi de 3 tane incir hüplettim, çok istiyo canım tatlı şeyler dayanamıyorum, bi de doymadım bi muz daha yedim,

neyse Allahtan leslie yapmıştım net 1200 kal civarında durdum yani
bu evde diyet yapmak imkansız ya, ya eşim ya oğlum sürekli bişeyler yiyolar kiler fareleri
bakalım kapuska işe yarıcak mı, yarında var birsürüüü

Canım sende abur cuburdan uzak dur mutlaka bnmde eşim her akşam kahvesini çekirdeğini vs vs eksik etmez... Ben ise yanında sadece bitki cayı içebiliyrm

Kahvemi iciyim de bu gazla bi leslie daha patlatiyim
Yesil mercimek super kolay canim ya, hem de cok besleyici. Bol soganli biberli yapiyorum ben. Kavurup salca ekleyip mercimegi koyuyorum, 2-3 parmak gececek kadar da su, hopp hazirr

dün akşam bende 20 dk leslie yaptım kaç kalori yakmışımdır ??? ohh afiyet olsun bende yapıyım bir gün

1200

hoşgeldinn :) daha önce başarmışsın yine başarırsınn canım

az mı sanki nee

evdekiler kapuskaya isyan ediyor mu

Canım sende abur cuburdan uzak dur mutlaka bnmde eşim her akşam kahvesini çekirdeğini vs vs eksik etmez... Ben ise yanında sadece bitki cayı içebiliyrm

iradene hayran kaldım benimde eşim öyle ama ben az buçuk tırtıklıyorum yediklerinden

hu huuuuuu dün börek yapmadım yumurtalı ıspanak yaptım hayatımda ilk defa miss gibi oldu ve kendimde ilk defa ıspanak yemeğini severek yedim annem duymasın çok kızar ne ısrarlarla yedirmeye çalışırdı ahh ahh
yemekten sonra puding yedim ya keşke yemeseydim 1200 oldu gene dün ( ama 20 dk leslie yaptım -- züğürt tesellisi leslie kaç kalori yaktırıyo acabaa

hoşbuldum yaş 23 evli degilim, boyum 150 zaten bu boyla hiç zayıf olamıyorum ama böyle tam yuvarlak vaziyetteyimkpss ye bu yıl giriyorum az aldı umarım kazanırım.1000 kaloriden yukarı almayı düsünmüyorum egzersiz yapmıyorum çünkü.gerçi dün 1100 aldım :26:yesil çay bir mucize tavsiye ederim çok etkisi olmustu. günde 3 bardak içmek iyi oluyor.ben biraz zorlanıyorum cünkü az yemek taraftarıyım yani salatanın yag konulmazsa kalorisi cok yok ama bir kase yenilirse o mide kücülmez hep ac kalınır.ben böyle kilo vermiştim önceden.

hoşbuldummumarım hep beraber başarırız

Kızlar bugün cuma ve bnm için tartı günü

7 Mart Cuma ; 73,3

14 Mart Cuma ; 71,6

21 Mart Cuma ; 70,3

28 Mart Cuma ; 69,2

4 Nisan Cuma ; 68,2

Kızlar cok mutluyum cok :))) tam 4 haftada 5 kilo 100 gr vermişim :d

:18::18::18::18:
Ya ole bole degil, yanina alip cerezini yese biraksa tamam. Surekli yani. Bi meyve, bi cerez, bi cips, bi bilmem ne. Doymuyo bi sandvic bi diyet gazoz, bende 5 audir diyetteyim, sikildim zaten, o da iyice abartti.
1 mil 100 kal civari diyor ekinscim
Kapuskayi onlar yemiyo ki, ben yiyorum. Oglan zaten ifrit oluyo. Ben de yapmicam bi sure, cok zor yiyorum cok yedim bu aralar
Tebrikler tebrikleerr ellerine saglik. Az oncede yazdim 1mil 100 kal

Ya icemiyorum ben yesil cay, bol bol siyah cay iciyom aksamlari
Birde arkadaslar youtube yok malum lessie yi nereden izliyorsunuz
Ben yurtdisindayim o yuzden acik bizde canim
kalori sayımına bende başladım 4 gündür
1 kilo gitmiş
dün 1400 kalori almıştım
Tebrikler, devam devam.

Superr, ben de ilk ay 6 kilo vermistim ama simdi gitmiyorrrr, yapisti resmennnn.

Veeee sonunda vucudum direnmekten vazgectiii veee 66.5 lerden 65.7 65.5 leri gordum . Iki gundur boyleyim dun kendimi odullendirdimmm

Kizlar dun istemeden cok az kalori aldim 800 hesapladim 100de yanlis hesaplama desek 900.hizli kilo vermek gibi bi amacim yok nasil olsa aksam dayanamam tamamlarim diye ustunde durmamistim.gerci hani su icme programlari varya her gun 2.ltsu iciyorum onunla birde dun aclik animi yatmadan once cagla ile filan atlattim ama yemekler cok orantiliydi.ama yinede dikkat edicem cok kalori nasil.zararsa az kaloride zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…