siz olsanız benım yerimde ne yapardınız?
A-aa bu da soru mu. Yillarimi kocama vermeye devam ederdim. Sesimi de cok cikarmam. Bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta. Giden gençliğim olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi de bu şekilde de garantin yok adam sürekli bosanmakla tehdit ediyor.
Eşin beğenmese de bir işe gir evliyken, sonra eline para geçtikçe güven de gelir.
ne güzel söyledin. toparlanmam lazım. diyete başladım zaten. yürüyüşü ihmal ediyorum onu da yaptık mı daha güzel kilo vericem inanıyorum.Aklini kullan ayrilma hemen 9 yil durdugun hata ama zararin neresinden donersen kar bugun kendine aynada bu haline son kez bak simdi al eline kagit kalem kendine bi program cikar cocukta yokken hemen ders calis bu gelecek sinavlara gir atan buna atanamazsan bile univ mezunusun ozellerin buyuk sirketlerine gir ve kendini bi sekilde okutmani sagla yukselirsin her halukarda makyajindan kiyafetinden odun verme .. kilo ver biraz diyet yap yapamiosan doktora git ve yuruyusunu eksik etme guclu ol bak nasl pesinde dolasiyo erkeklere yasak olan her zmaan tatli gelir dibinde serefi helali varken
çok güzel şeyler yazmışsın arkadaşım. söylediklerinde çok haklısın. muğla çok küçük iş büyük sıkıntı. ama diğer dediklerini yapabilirim. bisikletim de var.Ben sizin yerinizde olsaydim oralarda bir is bulurdum sosyallesebilecegim bir ortamımda olurdu. Sonra hergün kendime makyajimi yapar işime güzel güzel giderdim. Kazandigim paranin bir kismiyla da hobi kursuna falan yazilirdim. Bir degisik ortam daha. Bisiklete binerdim. Arkadaslarimla bulusurdum. Zaten kocaniz sizin kendi hayatınizın olmayısı yüzünden size saygi duymayı sizden cekinmeyi de bırakmiş gibi. Tüm bunlar bence bi şasırtırdı onu. Sonra da kendimi hazir hissettigimde boşanırdım.
çok doğru diyorsunuz. tik tok tik tok inşallah ben de gezerim öyleBu pek söylenmez belki ama iyi ki çocuğunuz yok. Bu yüzden sizin için herşey dahada kolay aslında,bir tek kendinize bakacaksınız. Başka masrafını yok çocuğuna bakmak zorunda olan insanlar var. Bunca hakareti nasıl kaldırıp oturuyorsunuz. Bi silkinin hiçbir engeliniz yok. Önce iş arayın bulun, annenizle konuşun biraz destek isteyin ev tutmak için 1 +1 eşyalı bir yer tutsanız bile size yeter. Ev ve iş olayını tamamlayınca, çıkın gidin evden, gönderin celp gitsin. Spor yapın, çalışın, arkadaş edinin, makyaj yapın, topuklu ayakkabıyla tik tok gezin.. ve yepyeni hayata girin. Ama bir yerden mutlaka başlayın.
yooo iş bulduğumda çalıştım ama sürekli şehir değiştidiğim için bulduğum işlerde yarım kaldı. hiçbir zaman 12 ye kadar yatmadım 8 de kalkarım en geç 9 da evim her zaman temizdir. allah aşkına sizin mutfağınızda hiç mi yemek yapmaktan dolayı dağılmıyor ya da hiç mi yorulmuyorsunuz. aman bunu da yarın yaparım dediğiniz şeyler olmuyor. dört dörtlük bir insan değilim ama tembel de değilim . çalışmamamın nedeni hep köy kasaba gibi yerlerdi. sektörğm dışındaki işlere de çalışmama izin vermedi. kendimi aklamaya çalışmıyorumEşin tam Bi hödük ondan eminiz de sizde de biraz tembellik var gibi, 9 yıl olmuş evleneli bigün çalışmamışsınız ve üniversite mezunusunuz 9 yıldır kpss mi çalıştınız hadi diyelim çalışmak istemiyorsunuz tüm gün evdesiniz sağlıklı beslenip spora gidip bakım yapıp evinizi temiz tutabilirsiniz. 9 senedir öğlen 12ye kadar yatıp kilo alıp hiçbi iş yapmıyorsanız eşiniz biraz olsun haklı değil mi? Muhtemelen adam söylemekten bıktı, size saygısı kalmadı
önce atan olmadi sozlesmeli bi iş bul.. sonrada terk et bu adami yazık olur sana bekleme. bak annen beklemiş çocukları için ama hiç değişmemiş bisi.. seni tutacak hiç bisi de yok ayrıcabaya uzun oldu şimdiden özür dilerim.
9 yıl oldu evleneli. bu dokuz yılda üç şehir değiştirdik. Ben evlenirken bana aşık sanıyordum ama o işine aşıkmış. çocuğumuz da olmadı. kaldık hep başbaşa. ama çok yıprandık, kırıldık döküldük.
babam evine bakmayan alkolik bir adamdı, annem hastanede temzilik yaparak baktı bize. bi gecekondumuz vardı annem de çalışıp hem bize hem eve bakardı. babam dışarda aslan kesilirdi. her şeyi ben yapiyorum, evin direğiyim !!! içmeye gitmek için bile sağdan soldan para bulurdu. anneme o kadar çok kızardım ki neden çekiyorsun bu adamı zaten para kazanıyorsun gel gidelim burnu sürtsün diye yalvarırdım. ne döverdi annemi. üç çoçuk ikisi kız.. elalem ne der köyünde kaybolmuştu annem. çok kızıyordum çok.
üniversiteyi bitirdim ertesi sene evlendim. eşim peşimden çok koşmuştu. üniversitedeyken içerdi arada eşim ama evlenince bırakacağını zaten ayda yılda bir içtiğini söylerdi. sözüne kandım evlendim. maaşı arttıkça alkol düşkünlüğü arttı. şu anda haftanın beş günü içiyor. o iki günde ben hırgür yapmayım diye ya da iş yerinde kaldığı için içmiyor. sigaradan hiç bahsetmeyim günde 3 paket. eşimin hırıgürü yok. fiziksel şiddet uygulamaz. babamdan farklı tek iyi yanı bu. babamı ne kadar eleştirdiysem hepsini eşimde buldum.
muğlaya taşındık 3 yıl evvel.. arkadaşım komşum yok. evde yapayalnız oturuyorum tüm gün. o da sıkıntı değilde eşimin işten gelip telefonu eline alıp yatana kadar benımle hiç konuşmaması benı çok incitiyor. gerçekten biz hiç muhabbet etmiyoruz. yalvarıyorum bazen ne olur telefonu bırak biraz muhabbet et diye ama ne konuşcam ki senle diyor. babam anneme fiziksel şiddet uygulardı ama eşim bana psikolojik şiddet uyguluyor. her kavgamızda boşanmak istediğini söylüyor. öyle çok büyük kavgalarımız olmaz. küçücük bir tartışma bile hemen boşanma mevzusunu açar. kilolusun, evde oturuyorsun, niye tezgahta bulaşık var ne yaptın tüm gün, ataanamadın, sen zaten öğlen 12 den önce kalkmazsın, anca yat, kocan getirsin sen ye, sana hiçbir şey yakışmıyor, dişin yamuk, ne biçim gulüyorsun... bir insan birine ne kadar batarsa o kadar batıyorum kocama. mesela annemlerin yanına gitsem günlerce aramaz sormaz. kocamın benden nefret ettiğini hissediyorum. onun hakaretleri o kadar psikolojimi etkiledi ki artık bende kendimi hiçbir işe yaramaz,sevilmeye layık olmayan, ezik bir kadın oldgumu düşünüyorum. psikolojim çok kötü. terketmek istiyorum gidecek yerım yok, kalsam gözümün içine git diye bakan beni kaile almayan konuşmayan bir adamla her gün biraz biraz ölüyorum.
gitsem gözü paradan başka bir şey görmeyen alkolik baba
kalsam sürekli psikolojik şiddet yapan koca...
Adam size iftira atmış o zaman, bişi diyemem. Dediği seylerin doğru olduğunu düşündüğüm için bunları yazmıştımyooo iş bulduğumda çalıştım ama sürekli şehir değiştidiğim için bulduğum işlerde yarım kaldı. hiçbir zaman 12 ye kadar yatmadım 8 de kalkarım en geç 9 da evim her zaman temizdir. allah aşkına sizin mutfağınızda hiç mi yemek yapmaktan dolayı dağılmıyor ya da hiç mi yorulmuyorsunuz. aman bunu da yarın yaparım dediğiniz şeyler olmuyor. dört dörtlük bir insan değilim ama tembel de değilim . çalışmamamın nedeni hep köy kasaba gibi yerlerdi. sektörğm dışındaki işlere de çalışmama izin vermedi. kendimi aklamaya çalışmıyorum
Başvurdum arkadaşım haber bekliyorum inşallah bi haber geliravatar33 halk eğitimin çocuk gelişimi vb.sertifikali eğitimleri olabiliyor.(Eger çalışmak istedigin bir alansa ) evde çocuk bakımı konusunda hizmet almak isteyen kisiler olabiliyor...hiç olmazsa bu tarz bir iş sen yaşamak istedigin şehre karar verip ev tutmak için para biriktirene kadar bir yerde para kazanarak kalmani sağlar.
Allah işini rast getirsin güzelim...neden bilmiyorum eşinin mesleği askermis gibi geldi bana ..Allah ona da akıl fikir versin...Başvurdum arkadaşım haber bekliyorum inşallah bi haber gelir
Yok maden mühendisi. Allah senin de işini rast getirsin inşallahAllah işini rast getirsin güzelim...neden bilmiyorum eşinin mesleği askermis gibi geldi bana ..Allah ona da akıl fikir versin...
Önce iş bulurdum madem üniversite mezunuyum önce çalışırdım zaten çocuk da yok.ayaklarimi yere sağlam basardim bu bende özgüven tazelemesi yapardı ve bir çevrem olurdu eşimden bağımsız .kendime bakardım kilo verirdim , bakın yapardım zaten o zaman o es müsveddesi gitmeni istemezdi işte o zamanda ben tekmeyi başardım o yaratığa. Hayat kısa değmez böyle öküzler için ömür tüketmeye.baya uzun oldu şimdiden özür dilerim.
9 yıl oldu evleneli. bu dokuz yılda üç şehir değiştirdik. Ben evlenirken bana aşık sanıyordum ama o işine aşıkmış. çocuğumuz da olmadı. kaldık hep başbaşa. ama çok yıprandık, kırıldık döküldük.
babam evine bakmayan alkolik bir adamdı, annem hastanede temzilik yaparak baktı bize. bi gecekondumuz vardı annem de çalışıp hem bize hem eve bakardı. babam dışarda aslan kesilirdi. her şeyi ben yapiyorum, evin direğiyim !!! içmeye gitmek için bile sağdan soldan para bulurdu. anneme o kadar çok kızardım ki neden çekiyorsun bu adamı zaten para kazanıyorsun gel gidelim burnu sürtsün diye yalvarırdım. ne döverdi annemi. üç çoçuk ikisi kız.. elalem ne der köyünde kaybolmuştu annem. çok kızıyordum çok.
üniversiteyi bitirdim ertesi sene evlendim. eşim peşimden çok koşmuştu. üniversitedeyken içerdi arada eşim ama evlenince bırakacağını zaten ayda yılda bir içtiğini söylerdi. sözüne kandım evlendim. maaşı arttıkça alkol düşkünlüğü arttı. şu anda haftanın beş günü içiyor. o iki günde ben hırgür yapmayım diye ya da iş yerinde kaldığı için içmiyor. sigaradan hiç bahsetmeyim günde 3 paket. eşimin hırıgürü yok. fiziksel şiddet uygulamaz. babamdan farklı tek iyi yanı bu. babamı ne kadar eleştirdiysem hepsini eşimde buldum.
muğlaya taşındık 3 yıl evvel.. arkadaşım komşum yok. evde yapayalnız oturuyorum tüm gün. o da sıkıntı değilde eşimin işten gelip telefonu eline alıp yatana kadar benımle hiç konuşmaması benı çok incitiyor. gerçekten biz hiç muhabbet etmiyoruz. yalvarıyorum bazen ne olur telefonu bırak biraz muhabbet et diye ama ne konuşcam ki senle diyor. babam anneme fiziksel şiddet uygulardı ama eşim bana psikolojik şiddet uyguluyor. her kavgamızda boşanmak istediğini söylüyor. öyle çok büyük kavgalarımız olmaz. küçücük bir tartışma bile hemen boşanma mevzusunu açar. kilolusun, evde oturuyorsun, niye tezgahta bulaşık var ne yaptın tüm gün, ataanamadın, sen zaten öğlen 12 den önce kalkmazsın, anca yat, kocan getirsin sen ye, sana hiçbir şey yakışmıyor, dişin yamuk, ne biçim gulüyorsun... bir insan birine ne kadar batarsa o kadar batıyorum kocama. mesela annemlerin yanına gitsem günlerce aramaz sormaz. kocamın benden nefret ettiğini hissediyorum. onun hakaretleri o kadar psikolojimi etkiledi ki artık bende kendimi hiçbir işe yaramaz,sevilmeye layık olmayan, ezik bir kadın oldgumu düşünüyorum. psikolojim çok kötü. terketmek istiyorum gidecek yerım yok, kalsam gözümün içine git diye bakan beni kaile almayan konuşmayan bir adamla her gün biraz biraz ölüyorum.
otur kpss çalış ve atan tek kurtuluşbaya uzun oldu şimdiden özür dilerim.
otur kpss çalış ve atan tek kurtuluş