"Kalmak"ile "gitmek "Arasında araftayım :(

Kusura bakma ama bencillik senin bu istegin. Hic bi cocuk istemez bosanmis anne babanin cocugu olmayi. Hayati boyunca her an bunun eksikligini cekecek. Tabiki nasip hepimiz bosanabiliriz, cocuklarimiz bunu yasamak zorunda kalabilir, ama bile bile de lades denir mi?

Illa boşanacağız diye bişey yok ki ama..Anlsrtıklarım da şimdilik Şüphe ,netlik kazanmış Şeyler değil.Çocuk işine girince sallamam zaten ne derse desin kulaklığımı tıkarım.Olmadı maddi desteğimi keserim kendi bilir

Ama esin riskli grupta. 3. Evliligi ve kumardan supheliniyosun. Guven problemi var. Tabiki hic bir evliligin garantisi yok ama bu karisiklikta cocuk dusunmek hata olur. Once esinden emin olmalisin. O konuya yorum yapamadim cunku daha once idda oynamasiyla ilgili bir sey bulmamissin. Surekli oynayan insan daha cok acik verir. Arada bi oynayabilir bu cok sorun degil. Belki yakaladigin sey de arada bi olan bir seydir.

Merhaba bir gelisme varmi merak ettim

Merhaba bir gelisme varmi merak ettim
Merhaba canım,küs kalmayı denedim ama baktım koltukta uyumaya kalktı bir kriz yarattım odaya çağırdım tartıştık konuştuk barıştım ama kırgınlığım geçmedi,sadece üstünü örttüm.Çünkü önümüzdeki ay bebek çalışmalarına başlamaya karar vermiştik.plan bozulsun istemiyorum.

Hayırlısı olsun Allah gonlunuzden geçenleri nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…