Inmeyen burun görmedimBurnun inip inmemesi, hatta sonradan kalkmasi doktorun kullandigi teknige bagli. Doktorun disinda kimse sana bu konuda cevap veremez
Ucu neden bozulsun, neye dayanarak bunu yaziyorsun? ucu gayet guzel ve kalkik, ama hala ödemli, ödem indikce kesinlikle iner burun ucu, ama bariz bir sekilde degil, milimetre fark olur.Su an iyi bence. Cunku inerse ucu bozulacak gibi. Cok yuvarlak yapilmis ucu.
Benim dusuk basladi. Surecte de inmedigi gibi o dusuklugu de yok oldu sayin uzman hanim :) insanlari yanlis yonlendirmeyin. Bilmiyorsunuz madem susun. Buraya herkes bilgi edinmeye geliyor.Inmeyen burun görmedim
Sizinki muhtemelen odemden dolayi dusuk duruyordu odem kalkinca dusuklugu yok oldu. Bazen odemden dolayi burun ucunun oturmasi zaman aliyor ve kisiden kisiye degisiyor. Siz fark etmediniz demek. Insanlari yanlis yonlendiren sensin, belliki kendi iyilesme surecine bile hakim degilsin. Burda yorum yapmak icin uzman olmak gerek miyor sadece biraz mantikli olmak lazim, belliki buda sizde yok.Benim dusuk basladi. Surecte de inmedigi gibi o dusuklugu de yok oldu sayin uzman hanim :) insanlari yanlis yonlendirmeyin. Bilmiyorsunuz madem susun. Buraya herkes bilgi edinmeye geliyor.
Aynen öyle. Bunu bilmeyip arastirmayip burun estetigi oluyorlar. Doktor zaten anlatiyor, bilerek kalkik yapan doktorlar var ki sonradan fazla düsük olmasin diye.Yer çekimi yok olmadığı sürece bütün burunlar aşağı inmeye mahkumdur
Sen cok biliyorsun tekniğiTeknik, teknik! Mesele doktorun teknigi. Yer cekimi degil. Doktorun teknigi.
Cocuk gibisiniz ya ayrica. Gitmis bi de diger konulardaki cevaplarima emoji birakmis. Sabir
Burun ucu güzel ama burun sırtına çok girmemiş gibi bunu da zamanla göreceksiniz. Bence de bu teknikle yapılan burun düşmez. Umarım incelir ama burun sırtınızMerhabalar,
13 ocakta rinoplasti ameliyatı oldum,burun ucum bana göre çok kalkık sizce iner mi? Bana çok fazla inmeyecek gibi geliyor? Fotoğrafımı koyuyorum.
Merhabalar,
13 ocakta rinoplasti ameliyatı oldum,burun ucum bana göre çok kalkık sizce iner mi? Bana çok fazla inmeyecek gibi geliyor? Fotoğrafımı koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?