- 27 Mayıs 2014
- 97
- 42
- 48
- Konu Sahibi emiliwatson
-
Devlet hastaneleri konusunda cidden tedirginim çünkü estetik açıdan göğüs küçülüyor ama görüntü tam istediğiniz gibi olmayabiliyor. Ayrıca heyet raporu alma süreci de baya sıkıntılı.
Tikkabilla canım büyük ve diri olsa ameliyat olmak kimse istemez ama haliyle sarkıyo büyük olunca aslında sarkık meme istemiyor
Yok canım onu biliyorum zaten ama hani bayanın dediği de ona benzemiş. O göğüslerinin büyük olmasından şikayetçi çünkü bu onun için bir sorun teşkil ediyor. Küçük olması da bizim için bir sorun teşkil ediyordu, biz de o yüzden büyüttük. :)
Olan olmayanın halinden anlamaz :) gerçi biz de kocaman istemiyoruz bedenimize göre istedik gerçi biraz daha büyük olaydı gıkım çıkmazdı belki ilerde daha büyük yaptırırım
aşırı büyüklükte ki memeler gerçekten sıkıntı hem görünüş hem sağlık acısından bunu anlayabiliyorum çevremde buyuk memesi olup dert yananlar var .. bizde büyütmek istedik ve büyüttük ama hıc bır zaman oyle kocaman bır meme hayal etmedik değilmiküçük meme yine büyütünce iz ve görüntü güzel oluyorda buyuk memeli olmak bence cok daha zor cunki izler gerçekten hem daha kalıcı hemde cok daha fazla kesi yeri allah yardımcın olsun devlette işler zor pek ilgi de olmuyor..
Öğrencimin annesine bugün sordum, maslak acıbadem hastanesinin içinde sesem diye klinik varmış orada estetisyen bir ekip varmış zaten. Onun ameliyatını Burak Türkyılmaz yapmış ve doktorundan da çok memnunmuş. Umarım yardımcı olabilmişimdir:)
Bir ameliyattan bahsediyor isek maddi boyutunu çok düşünmemek gerekir diye düşünüyorum.Çünkü bu sizin sağlığınız..Pek tabi ki her insanın bi ekonomik boyutu vardır ama emin ellerde olmak daha da önemlidir.Doç.Dr.Serkan Yıldırım'ı tavsiye ederim size.Fiyat konusunda ne olur bilemem ama işini temiz ve güzel yapıyor.Selam kızlar,
Uzun süredir araştırıyorum ve psikolojim ciddi manada bozuldu. Bayadır bir sırt ağrısı sorunum vardı, doktora gittim sebebinin göğüs büyüklüğünden kaynaklandığını söyledi. Ben zaten görüntüden şikayetçiydim çünki hiç vücudumla orantılı değil hatlarım. Milletteki iri göğüs merakını cidden anlamıyorum, çok sağlıksız bir durum oysa. Şimdi küçültmeye karar verdim, ailem de destekliyor. Ciddi bir operasyon olduğu için de insan emin olmak istiyor kime yaptıracağına. Sizin tavsiyeleriniz var mı? Bir de ameliyat zaten pahalı, mümkünse en ucuz ve iyi yapan kimse onu önerin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?