• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaliteli ve ucuz meme küçültme ameliyatı önerisi

emiliwatson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
97
42
48
Selam kızlar,

Uzun süredir araştırıyorum ve psikolojim ciddi manada bozuldu. Bayadır bir sırt ağrısı sorunum vardı, doktora gittim sebebinin göğüs büyüklüğünden kaynaklandığını söyledi. Ben zaten görüntüden şikayetçiydim çünki hiç vücudumla orantılı değil hatlarım. Milletteki iri göğüs merakını cidden anlamıyorum, çok sağlıksız bir durum oysa. Şimdi küçültmeye karar verdim, ailem de destekliyor. Ciddi bir operasyon olduğu için de insan emin olmak istiyor kime yaptıracağına. Sizin tavsiyeleriniz var mı? Bir de ameliyat zaten pahalı, mümkünse en ucuz ve iyi yapan kimse onu önerin bana :KK12:

Devlet hastanelerinde heyet raporu ile ücretini büyük bir kısmını ödemeyebilirsiniz. Bir de büyük göğüs merakını anlamıyorum demişsiniz. Küçücük göğüslü biri de size küçük göğüs merakını anlamıyorum diyebilir. Nasıl ki sizinki bir sağlık problemi ise, memesi olmamak da bir problem..

Devlet hastaneleri konusunda cidden tedirginim çünkü estetik açıdan göğüs küçülüyor ama görüntü tam istediğiniz gibi olmayabiliyor. Ayrıca heyet raporu alma süreci de baya sıkıntılı.

Devlet hastaneleri konusunda cidden tedirginim çünkü estetik açıdan göğüs küçülüyor ama görüntü tam istediğiniz gibi olmayabiliyor. Ayrıca heyet raporu alma süreci de baya sıkıntılı.

Çevremde duyduğum bu ameliyatı olan kişiler gayet memnun, bence bulunduğunuz ildeki doktorları bir araştırın.

Ya aynı sorun benim kuzenimde vardı, gerçi o biraz da bunu takıntı haline getirmişti. Neyse ailesinin haberi olmadan para biriktirdi yaptırdı ameliyatı. Daha evlenmemişti, doktoru da uyarmadı kızı süt dokuları zarar gormüş ve çocuğu olduğunda da çocuğunu emziremeyecekmiş. ,İstediği görüntüyü alamadı boylu boyuna dikiş izleri var geçmiyor, şimdi baya pişman oldu ama iş işten geçti. Kim iyi yapıyor bilmem de ben kime yaptırmaman gerektiğini söyleyebilirim en azından :KK12::KK62:

Benim öğrencimin annesi meme kanserine yakalanmıştı, o yaptırmıştı acıbademde. Fiyat nedir bilmiyorum tabii de doktor adını öğrenebilirim senin için?

Devlette bu ameliyatı sık yapıyorlar ve sanırım 2.5 bine olabiliyorsun devlete güvenmiyorsan 8 bin gibi bişey +- bin Tl oynayabilir bunu gözden çıkrman lazım

Tikkabilla Tikkabilla canım büyük ve diri olsa ameliyat olmak kimse istemez ama haliyle sarkıyo büyük olunca aslında sarkık meme istemiyor ;)

Öğrencimin annesine bugün sordum, maslak acıbadem hastanesinin içinde sesem diye klinik varmış orada estetisyen bir ekip varmış zaten. Onun ameliyatını Burak Türkyılmaz yapmış ve doktorundan da çok memnunmuş. Umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Tikkabilla Tikkabilla canım büyük ve diri olsa ameliyat olmak kimse istemez ama haliyle sarkıyo büyük olunca aslında sarkık meme istemiyor :KK66:

Yok canım onu biliyorum zaten ama hani bayanın dediği de ona benzemiş. O göğüslerinin büyük olmasından şikayetçi çünkü bu onun için bir sorun teşkil ediyor. Küçük olması da bizim için bir sorun teşkil ediyordu, biz de o yüzden büyüttük. :)

Yok canım onu biliyorum zaten ama hani bayanın dediği de ona benzemiş. O göğüslerinin büyük olmasından şikayetçi çünkü bu onun için bir sorun teşkil ediyor. Küçük olması da bizim için bir sorun teşkil ediyordu, biz de o yüzden büyüttük. :)

Olan olmayanın halinden anlamaz :) gerçi biz de kocaman istemiyoruz bedenimize göre istedik gerçi biraz daha büyük olaydı gıkım çıkmazdı belki ilerde daha büyük yaptırırım ;)

Olan olmayanın halinden anlamaz :) gerçi biz de kocaman istemiyoruz bedenimize göre istedik gerçi biraz daha büyük olaydı gıkım çıkmazdı belki ilerde daha büyük yaptırırım :KK66:

Seninle birebir aynı şeyleri düşünüyoruz, ben arzumu görünce aşka geliyorum ya.. Doğum sonrası falan büyütürüm belkim.. Benimkine de dedim, sen nasıl mutlu olursan öyle yaparız diyor :)

aşırı büyüklükte ki memeler gerçekten sıkıntı hem görünüş hem sağlık acısından bunu anlayabiliyorum çevremde buyuk memesi olup dert yananlar var .. bizde büyütmek istedik ve büyüttük ama hıc bır zaman oyle kocaman bır meme hayal etmedik değilmi ;) küçük meme yine büyütünce iz ve görüntü güzel oluyorda buyuk memeli olmak bence cok daha zor cunki izler gerçekten hem daha kalıcı hemde cok daha fazla kesi yeri :( allah yardımcın olsun devlette işler zor pek ilgi de olmuyor..

aşırı büyüklükte ki memeler gerçekten sıkıntı hem görünüş hem sağlık acısından bunu anlayabiliyorum çevremde buyuk memesi olup dert yananlar var .. bizde büyütmek istedik ve büyüttük ama hıc bır zaman oyle kocaman bır meme hayal etmedik değilmi :KK66: küçük meme yine büyütünce iz ve görüntü güzel oluyorda buyuk memeli olmak bence cok daha zor cunki izler gerçekten hem daha kalıcı hemde cok daha fazla kesi yeri :KK43: allah yardımcın olsun devlette işler zor pek ilgi de olmuyor..

Çok haklısın, devlete nedense güvenemiyorum ben de :( Çok fazla hasta var ve takip ilgi konusunda eksik kalıyorlar...

Öğrencimin annesine bugün sordum, maslak acıbadem hastanesinin içinde sesem diye klinik varmış orada estetisyen bir ekip varmış zaten. Onun ameliyatını Burak Türkyılmaz yapmış ve doktorundan da çok memnunmuş. Umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Biraz araştırdım ben de, zaten serdar eren de baya ünlü bir estetisyenmiş onun kliniğiymiş. burak beye mail attım cevabını bekliyorum bakalım ne diyecek :KK25:

Kızlar çok heyecanlıyım, burak bey ile dün randevum vardı ve muayene oldum. kendisiyle sohbet ettik baya. ameliyat sürecini anlattı bana, gerçekten çok zor bir ameliyat ve üç beş kuruşun hesabı yapılmayacak derecede önemliymiş. neyse benim biraz kilo fazlam vardı, önce beni diyetisyene yönlendirdi, ideal kiloma geldikten sonra tekrar görüşeceğiz. kilodan dolayı da meme büyüyor haliyle, o yüzden gerçek boyutuna ve kilo verdikten sonraki haline bakıp beraber karar vereceğiz. ama bana bilgisayarda kilo verdikten sonra ve meme küçüldükten sonra nasıl olabileceğimi gösterdi ve inanılmaz gaza gelmiş durumdayım. sanırım bu konudaki doktorumu buldum. meme küçültme ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlara da öncelikli tavsiyem gerçekten kilo fazlalıkları varsa onlardan kurtulmaları çünkü çok şey fark ettiriyor :)) Size ameliyattan önce ve sonra nasıl göründüğümü gösstereceğim ve o günü iple çekiyorum :KK55:

Selam kızlar,

Uzun süredir araştırıyorum ve psikolojim ciddi manada bozuldu. Bayadır bir sırt ağrısı sorunum vardı, doktora gittim sebebinin göğüs büyüklüğünden kaynaklandığını söyledi. Ben zaten görüntüden şikayetçiydim çünki hiç vücudumla orantılı değil hatlarım. Milletteki iri göğüs merakını cidden anlamıyorum, çok sağlıksız bir durum oysa. Şimdi küçültmeye karar verdim, ailem de destekliyor. Ciddi bir operasyon olduğu için de insan emin olmak istiyor kime yaptıracağına. Sizin tavsiyeleriniz var mı? Bir de ameliyat zaten pahalı, mümkünse en ucuz ve iyi yapan kimse onu önerin bana :KK12:
Bir ameliyattan bahsediyor isek maddi boyutunu çok düşünmemek gerekir diye düşünüyorum.Çünkü bu sizin sağlığınız..Pek tabi ki her insanın bi ekonomik boyutu vardır ama emin ellerde olmak daha da önemlidir.Doç.Dr.Serkan Yıldırım'ı tavsiye ederim size.Fiyat konusunda ne olur bilemem ama işini temiz ve güzel yapıyor.

Back