kaliteli trençkot ve kot gömlek arıyorum

hımm tamam kuzum yanındakı lacıvertten uzun ama dımı öleyse alırım ya ıhtıyacım var,ne dersın ona pekı fiyat canım?

canım o taşındıgımız evde şuan boyunu ölçemiyorum o yüzden pazartesi günü boyunu ölçerm ve üstümdeki halini eklerim
20 tl fiyatı. salı günü yeni ekliceklerime de bakıp karar verirsin

canım o taşındıgımız evde şuan boyunu ölçemiyorum o yüzden pazartesi günü boyunu ölçerm ve üstümdeki halini eklerim
20 tl fiyatı. salı günü yeni ekliceklerime de bakıp karar verirsin

anladım kuzum tamam o zaman ıyı olur ama ayır bana bunu kesınlıkle olurmu,salı gunu de bakayım baska alacagım olursa halledelım...

anladım kuzum tamam o zaman ıyı olur ama ayır bana bunu kesınlıkle olurmu,salı gunu de bakayım baska alacagım olursa halledelım...

olur canım mutlaka sadece boyundan şüpheliyim yani kalçayı kapatıyormu kapatıyormu ondan emin değilim hatırlamıyorum çünkü ürünü hiç kullanmadım da o yüzden pazartesi bakıp öyle net bişi söylicem sana

tamam canım tesekkurler p.tesı ye haber beklıyorum o zaman senden...

canım naptın yukledınmı yenılerı?

aa ben senin trenckotu tamamen unuttum canım ya :18:
okulum çok yogun bu aralar o yüzden kusura bakma yeni trenckot ekledim bordo ona bakabilirsin siyahıda yarın eklerim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…