hımm trençkot ve eger varsa şişme yelekte olur canım ekleyebılır mısın?
canım şişme yelek çok sattım hiç kalmadı elimde son bi tane kaldı onu da salı günü yeni ekliceklerimle birlikte eklicem
trenckotta 2 tane kaldı sadece elimde şu modeller
Eki Görüntüle 1076772 Eki Görüntüle 1076773 Eki Görüntüle 1076774
hımm tamam canım ekleyınce kesın bakayım o zaman ben,siyah olan kaç beden ve cok kısa degıl dımı kuzum ?bana olurmu?
çok kısa değil canım 36-38 beden olur sana
hımm tamam kuzum yanındakı lacıvertten uzun ama dımı öleyse alırım ya ıhtıyacım var,ne dersın ona pekı fiyat canım?
hımm tamam kuzum yanındakı lacıvertten uzun ama dımı öleyse alırım ya ıhtıyacım var,ne dersın ona pekı fiyat canım?
canım o taşındıgımız evde şuan boyunu ölçemiyorum o yüzden pazartesi günü boyunu ölçerm ve üstümdeki halini eklerim
20 tl fiyatı. salı günü yeni ekliceklerime de bakıp karar verirsin
anladım kuzum tamam o zaman ıyı olur ama ayır bana bunu kesınlıkle olurmu,salı gunu de bakayım baska alacagım olursa halledelım...
Beden ve fiyat öğrenebilir miyimBende pudra pembesi Koton trenchcoat var sadece 1 kez giyildi..
Düşünürsen üzerimde de resim eklerim..
Eki Görüntüle 1067240
Beden ve fiyat öğrenebilir miyim
olur canım mutlaka sadece boyundan şüpheliyim yani kalçayı kapatıyormu kapatıyormu ondan emin değilim hatırlamıyorum çünkü ürünü hiç kullanmadım da o yüzden pazartesi bakıp öyle net bişi söylicem sana
canım şişme yelek çok sattım hiç kalmadı elimde son bi tane kaldı onu da salı günü yeni ekliceklerimle birlikte eklicem
trenckotta 2 tane kaldı sadece elimde şu modeller
Eki Görüntüle 1076772 Eki Görüntüle 1076773 Eki Görüntüle 1076774
merhaba arkadaşlar kaliteli markalar olursa çok sevinirim tabiki artık size olmayan şeyler olursa az kullanılmış tercihimdir.. bedenim small yani 36...
canım naptın yukledınmı yenılerı?
aa ben senin trenckotu tamamen unuttum canım ya :18:
okulum çok yogun bu aralar o yüzden kusura bakma yeni trenckot ekledim bordo ona bakabilirsin siyahıda yarın eklerim olurmu
tamam canım sorun değil... nerde canım nerden bakcam?şişme yelek ekledınmı pekı?
kot ceket de ister misin canım?
trençkota dhaa çok ihtyacım var kullanılmış olsada kaliteli bşi arıodum ama aradığımı bulamadım arkadaşlar yardımcı oldular sapolsunlar ama
çok hoş ama renk kullanacağım bir renk değil tatlım koyu renkler gigiyorum mecbyyren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?