• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaliteli bekar erkek kıtlığımı başladı??

bensibelim2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
3.378
1.598
123
42
son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..

bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..

demek ki böyle bir kıtlık başladı kızlar.. tuhaf değilmi??

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işler kısmet işi, kimi evlilikle imtihan olur, kimi yalnızlıkla

Sağlam bir adam bulduğumda evli falan farketmez yanaşırım diyen arkadaşınız da ahlaksız, bu kendisine has bir şey

Bu konunun açılış amacı ne Ebis?

Kocalarınızı kollayın demek mi?

Erkek sağlamsa feriştahı gelse ayartamaz.
Ama dünden razı bir tipse her şey beklenir...

öyle bir amacım yoktu ama güzel bir nokta olmuş söylediğin.

bir de evet erkek sağlamsa diyoruz ama yanına yanaşıp sevişelim diyen kadına ben evliyim olmaz diyen kaç adam gördünüz?

Kiz saglam adam ariyorum demis.. evli olsun bakmam yanasirim demis.. kizin akli saglam dglde saglam biri denk gelmemis

Kız demiş ya ; evli şöyle sağlam bir adam bulsam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına ,çocuğuna demiş ya .Afedersiniz ama onun yaptığı sağlammıymış ?

Eee buldu dıyelım adam ona pas veriyorsa zaten adam da sağlamlık mı kalıyormuş.
Kızın düşüncesi çok yanlış maalesef
..

Herkesin dengini bulabilecegine inanirim ben. Kaliteli insan kaliteli ortamda bulunur, kalitelisini de bulur. Bence. Kimse kendine bakmaz, ama herkes altin gibi insan ister nedense.
Size o evlisini bulsam yanasirim diye soyleyen arkadasiniz cok mu kaliteliymis de adam begenmiyor? O kafayla, erkeklere yiyecek gibi bakiyordur o, kim ne yapsin onu. :ssz:

Şimdi bu yazacaklarım meclisten dışarı, kimse üstüne alınmasın, bunlar benim fikrim:
O evde kalan kızların çoğu zengin, evi olan, arabası, yatı, katı bilmem nesi olan erkek arıyordur. Evlilik programlarında bile 'kriterlerine' uygun erkek bulamayan kızımız 3 senedir koltukta evlenmeyi bekliyor.
Belki biz bayanlar erkekleri biraz da cüzdanına göre değerlendiriyoruz :26:
Bir de şöyle bir kesim var, çok duydum çevremde. Niye evlenmiyorsun? diyorum kıza, 'evleneyim de maaşıma ortak mı çıksın?' diyor :31:

ben burada çok söyledim ama kimse kabul etmiyor nedense evlenemeyen kızların bir çoğu beklentileri fazla yüksek olduğundan evlenemiyor yani karşısına kimse çıkmasa dersin ki kısmetsiz ama onlarca kişi çıkıyor e şimdi hepsimi kötü?

ilk bulduğunun kollarına atla demiyoruz tabii ama onun orası bunun burası derken zaman geçiyor kriterlerini düşürüp uygun erkeği bulanlar yuvalarını kuruyor ama diğer kızlar halen aşık olmayı bekliyor..

Kusura bakma sen yanlış anlamışsın. Arkadaşın karakteri sağlam değil cebi sağlam olanı arıyor :))

Aaa ben evli erkek kısmına dikkat etmemişim, anlamamışım daha doğrusu :53:
Ya evli erkeğe niye yanaşıyormuş, bekar erkek pasif ne demek... Çok şaşırdım valla. O kızın zihniyetinde biri doğru dürüst bir yuva kuramaz ki bu kafayla :31:

öyle bir amacım yoktu ama güzel bir nokta olmuş söylediğin.

bir de evet erkek sağlamsa diyoruz ama yanına yanaşıp sevişelim diyen kadına ben evliyim olmaz diyen kaç adam gördünüz?

Erkek sağlamsa, kadın zaten böyle bir teklife cüret edemez.
Edebiliyorsa erkek zaten sağlam değildir...

Kadın da erkek de yaklaşacağı insanı seçer.

keşke dediğin gibi olsa ama ben hiç görmedim öyle ''sağlam'' erkek öyle olsa burada türlü aldatma konuları olmazdı değilmi?

bazı kızlar direkt kur yapıyorlar adam zenginse vs.. eh adam da eline geçen fırsatı kaçırmıyor.

son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..

bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..

demek ki böyle bir kıtlık başladı kızlar.. tuhaf değilmi??

'Dervişin fikri ne ise zikri o olur'
Bunu diyen kız eninde sonunda kendi ayarında evli bir adamla beraber olur.Yuvayı da dağıtır mı dağıtır.
Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.Sonuç olarak hepimiz insanız.
İnsan beşer şaşar.Ama bu kız şaşmaz hedefi belli.
Tabiki bekar adamlar pasif oluyor.Bunun gibi kızlar onaylanmış erkek istiyorlar.
Umarım bu kız bir gün biriyle evlenir kocasının karşısına tıpkı kendi gibi düşünen kızlar çıkar.
Bir de şu var ortalık bu kadar kalitesiz kadın varken neden doğru dürüst erkek olsun ki?

Son düzenleme:
evet, sağlam karakterli ve karıyerı olanların bazıları kapıldı
bir tanesını de ben kaptım, çatlasınlar:27:
onlar istedikleri kadar 'karısı, sevgilisi'' dinlemem desinler
insanda karakter olduktan sonra, dağ gelse devıremez:ssz:

hem o kız sanırım tam tostluk :ssz:

Son düzenleme:
Allah gönlüne göre versin o arkadasınıza versınkı evlendıgı adamı kendı gıbı dusunen bırı alsın elındende anlasın noldugunu boylesıne de oylesı yakısır zaten.

Bana göre benim nişanlim gayet saglam karakterli bi adam söleyin o bayana yanaşsın bi bakalım ne olucak :ssz: aklı olsa saglam adamın onla işi olmicanıda bilirdi zaten :27:

Back