- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet sokturucu vermedimi doktorBen geçen hafta sali gunu gttim kalinlasma var dedi bi hafta oldu hala adet olmadimm
birden onu soyleyince doktor gebelik supheside olunca kesin hamileyim diye dusunuyor insan:)Bendede aynisi olmustu. Dr rahim duvari kalin gorunuyor hamile olabilir misin dedi? Bakto yok. Adet zamani gelincede kalinlasiyormus.
Aynen. :))(birden onu soyleyince doktor gebelik supheside olunca kesin hamileyim diye dusunuyor insan:)
Verdi ama icmedim umut iste belki olur falan dieadet sokturucu vermedimi doktor
ben kullandım insallah hamile falan degilimdir bide prolaktin yuksekligi cıktı onun icinde ilac aldımVerdi ama icmedim umut iste belki olur falan die
4. gun bugun normalde hic gecikmezdi adetim ben test aldım yaptım ikinci cizgi silik cıktı ertesi gun birdaha aldım negatifti..gec dollenme falanda olurmus ama adetleri 35 gunde bir olanlarda oyleymis sanırım benim 28 gunde bir hep..sokturucuyu kullanıp bitirip sonra hamile oldugunu ogrenenlerde varmıs insan bebege zarar gelmesinden korkuyor boyle bir durumdaBende yarin tekrar gidicem cikmazsa bende kullanicam
Kav gun gecti senin
yaaa14 ekimde aynisi basima geldi. Rahim duvarim kalinlasmisti ama hcg 0.5 cikti doktor yuzde yuz adet olacaksin dedi sokturucu vermedi. Gel gelelim adet olmadim ve birkac hafta sonra da hamile oldugumu ogrendim :)
Nerdeyse 1aya yakin zaman gecti. Doktor o kadar emin konustu ki hamile olma ihtimali aklima bile gelmedi gunleri dahi saymadim. Tum belirtiler de adet oncesiyle ayniydi. Asiri kasik agrisi, goguste hassasiyet ve dengesiz ruh hali... 9kasimda icime suphe dustu, baktim nerdeyse bir ay olmus hala adet olmamisim bi test yaptim 2cizgi :) hcg de 13888cikti. Doktora gittim o bile sasirdiAyy inşallah yaaa rabbim bizede nasip etsin inşallah herkese bide yuzde yuz dio
Peki nekadar zaman gectide ogrendin dr ole dedikten benim bir hafta gecti degerimde 2 cikmisti
Çok geç oldu ama rahim kalınlaşmasını öğrendikten ne kadar sonra adet oldunuz acabaMaalesef bende de dusuk cikti oran..doktor adet donemine yakin oldugu icin kalinlasma olmustur dedi